Oči i dijabetes

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • saibos
    New member
    • Nov 2011
    • 23

Oči i dijabetes

Pozdrav svima,

Imam mamu koja ima dijabetes tipa 2 i na inzulinu je.
    Napravio sam joj jedno 5 terapija bioenergijom,
    najvise zbog smanjivanja razine secera u krvi (dijabetes tipa 2) i oči su oštećene dijabetesom, do te mjere da su joj žilice popucale u pozadini i ona gleda sve kroz tu "mrežu" krvavih žilica i jako se muči. Kada zabaci glavu u jednu stranu, u oku joj se pomakne, pa onda uspije nešto vidjeti
    u ispred sebe ako gleda kroz kut oka. Ma užas.

Radim tehniku za oči i dijabetes u jednom tretmanu.

Oči su mi jako važne da joj se poboljša vid, ali ne vidimo poboljšanje.
    Biti ću uporan i dalje.

Ovdje samo molim savjet, da li tu ili preko privatne poruke, da mi kaže
    iskusan bioterapeut, da li se ovo može riješiti tretmanima bioenergijom ili
    kod očiju nema toliko pozitivnih pomaka.

Molim bez uvrede, da mi se jave savjetom samo bioterapeuti sa iskustvom kod ove bolesti, da mi kazu na što trebam paziti kod terapije, jer koliko vidim vremena nema puno jer oči propadaju iz dana u dan.
    a svi drugi koji nemaju iskustva u ovome, neka samo čitaju i uče kao što i ja učim. Hvala.
  • saibos
    New member
    • Nov 2011
    • 23

nije mi jasno, od 7mj. prošle godine do sada, post vidjelo 250 ljudi, što nema nikog tko bi mogao reći nešto na ovu temu očiju i pomoć bioenergijom?
    Nikakav savjet?

Comment

• thor 555
      Alternativa addict
      • May 2010
      • 295

Salbos trebas napraviti terapiju za secer skupa sa terapijom za oci,vrlo je vazno da se terapije odraduju u sklopu grupne terapije, jer ako radis mami pojedinacnu terapiju imat ces puno slabije rezultate. Nadam se da ce krenuti na bolje.moras imati na umu da ce prvih 3 dana secer divljati ko lud ako budes napravio kako treba terapiju, ali to je normalno. Ako nema pomaka bilo bi dobro da je odradi netko tko joj nije rodbinska veza.pozdrav

Comment

• saibos
        New member
        • Nov 2011
        • 23

Prvo hvala na odgovoru i pomoći.
        Uvijek radim svoje ukućane pojedinačno, jer sam samo tako na tečaju učio.

Što bi značilo grupna terapija?
        Da dok radim mamu, da ostali ukućani sjede oko nas?

Da, uvijek radim kompletnu terapiju i za šećer i za oči. Ne žurim i to uvijek traje oko 40min.

Naučio sam da odbacim osjećaj da ispred mene sjedi moja mama, tako da nju radim kao što bi radio svakog drugog,
        ali priznajem da u početku nisam imao taj odmak u osjećaju.

Comment

• thor 555
          Alternativa addict
          • May 2010
          • 295

Poz saibos da grupna terapija je da bude vise ljudi u prostoriji dok radis terapiju,bilo bi dobro da prvo njih odradis za bilo sto,nemoraju biti bolesi,npr za imunitet i onda svoju mamu.ostali bi trebali biti opusteni tj bez pricanja vec samo opusteni. Naveo si da mamu radis 40min. to je pogresno.ocito da radis onako kako su nas ucili "skolski"a to blokira energiju.i ja sam radio takve greske.u bioterapiji nevazi ono sto duze to bolje,tretiraj mamu 10min najvise i mora biti onako rutinski,jos jednom ti napominjem nesmije biti mrvica zelje za pomoci jer tada nisi napravio nista.poz i sretno

Comment

• saibos
            New member
            • Nov 2011
            • 23

Hvala Thor 555 na iskrenoj pomoći.
            Javiti ću rezultate. Hvala još jednom!

Comment

• KrustiKA
              New member
              • Aug 2011
              • 51

Originally posted by thor 555
              ,jos jednom ti napominjem nesmije biti mrvica zelje za pomoci jer tada nisi napravio nista.poz i sretno
              Samim činom bavljenja bioenergijom ovo nije moguće, jer čim si se odlučio baviti odlučio si pomagati drugima, a to nije moguće bez dobrih želja i dobre namjere!
              Želja za pomoći treba biti ,, ali nije dobro da ima želju za pomoći u smislu "sad ću ja tebi to i to otkloniti", " sad ćeš ti odmah ozdraviti",,e to je ego i tad smo okrenuti sebi i zadovoljavanjem sebe, te u očekivanju čudotvornog ozdravljenja blokiramo protok i nema rezultata.
              A čuda ne postoje, samo treba paziti što mislimo!

pozdrav
              “Pomiri se sa sobom i pomirit će se sa tobom i nebo i zemlja!”

Comment

• thor 555
                Alternativa addict
                • May 2010
                • 295

Tako je zelja da se drugima pomogne u ovom slucaju za izlijecenje postoji, jer se inace ni nebi bavio sa time,ali kad pocnes tretirati osobu sve zelje ukljucujuci i ovu gore napisanu treba ostaviti ispred vrata jer blokiras protok energije i rad sa tom energijom je kud i kamo slabije i neucinkovito.najucinkovitije je biti samo promatrac bez emocija i bez zelja.bioenergija je ta koja obavlja sav posao a mi smo samo mediji preko koga ona komunicira sa oboljelom osobom.

Comment

• KrustiKA
                  New member
                  • Aug 2011
                  • 51

Mislim da mi pričamo o istoj stvari, ali se različito izražavamo...
                  .. "najučinkovitije je biti samo promatrač bez emocija." .. ovo potpisujem, o završetku rečenice bi mogli uz kavu ... bilo bi zanimljivije, ali u glavnom razumijemo se..
                  “Pomiri se sa sobom i pomirit će se sa tobom i nebo i zemlja!”

Comment

• alison
                    back to basic
                    • Mar 2010
                    • 9616

LOTHAR HIRNEISE - ČASOPIS ODE, 2003.

Ovdje imate priliku pročitati izuzetan intervju s Lotharom Hirneiseom (objavljen u listopadskom izdanju časopisa Ode, 2003. godine) poznatim specijalistom za pitanje raka koji je u potrazi za uspješnim metodama liječenja proputovao cijeli svijet. Njegovom je umu pomogla činjenica zato što nije liječnik, a kako bi ostao otvoren, te kako bi mogao doći do važnog otkrića: SVATKO MOŽE NAĆI RJEŠENJE ZA RAK uz osnovni preduvjet - snažno samopouzdanje!
                    Rak je jedna od bolesti suvremenog društva koja najviše zastrašuje, odnosno koja se smatra smrtnom kaznom.
                    TUMOR JE RJEŠENJE PROBLEMA!
                    Razgovarali smo već sat vremena kada se L. Hirneise nagnuo kao da mi želi reći nešto u povjerenju. Smrtno ozbiljnim tonom rekao je: „Tumor je rješenje tijela na neki problem. Tumor nastane jer osoba više ne proizvodi dovoljno adrenalina koji je potreban za razbijanje šećera. Suvišak šećera je opasan i zato tijelo stvori tumor. A tumori fermentiraju, tj. izgaraju šećer. Također koriste i mnogo energije (šećera) jer je njihovo dijeljenje stanica ubrzano. Zbog toga tumori rastu tako brzo.

Stanice raka funkcioniraju kao stanice jetara, samo mnogo učinkovitije. Tako tumor pomaže kako se osoba ne bi uistinu razboljela. Uvijek govorim ljudima: ‘Tumor nije vaš problem, tumor je nevjerojatno genijalno rješenje na dijelu vašeg tijela. Kad ozdravite, tumor sam po sebi nestaje što je razlog da ga ne treba odmah odstraniti operacijom. Prvo morate obaviti detoksikaciju. Ako tumor nastavi rasti, a što se skoro nikad ne dogodi, uvijek ga se može operirati i kasnije.”

Ta je vizija Lothara Hirneisea provokativna, ali i puna nade!
                    Pretpostavlja kako je sastavni smjer evolucije čovjeka da tijelo stvara tumore zbog opstanka: „Na primjer, previše šećera u stanicama uzrokuje sljepoću, kao što je slučaj kod dijabetičara. Rješenje je stvaranje tumora. Infekcija u vašim crijevima je također potencijalna opasnost. Ako postane prevelika, crijeva se blokiraju. I opet je rješenje stvaranje tumora koji proizvodi enzime koji zaustavljaju širenje infekcije i zacjeljuje bolest. Takav tumor tada često sam po sebi nestaje. Većina se oboljelih od raka iznenade kad saznaju da imaju tumor.

Bili su godinama zdravi, nikad nisu imali povišenu temperaturu, nikad nisu trebali liječnika, a sad najednom imaju tumor. Od kuda je došao? Tumor im je pomagao da ostanu zdravi, dok se jednog dana sve nije urušilo.”

O Tome govori i GNM
                    TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
                    KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
                    DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
                    (H. FORD).
                    pridruži nam se u bblj

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                    😀
                    😂
                    🥰
                    😘
                    🤢
                    😎
                    😞
                    😡
                    👍
                    👎