The Reconnection - Rekonekcija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • The stranger
    New member
    • Feb 2014
    • 3

Pozdrav svima!Pročitala sam knjigu Rekonekcija.Inače meditiram već dugo i energije mi nisu stran pojam.Poslednji pasusi knjige su me se dojmili i uradila sam par vježbica koje su navedene u knjizi i osjetila sam jak nalet energije u rukama.Malo sam se poigrala i isprobala to na prijateljici.Kad sam se povezala sa enrgijom prelazila sam rukama iznad njenog tijela.Po završetku ona je bila pod utiscima: osjetila je trnce, blagi bol u koljenu, grčenje vilice, kao neki balon iznad stomaka i osjećaj težine u dlanovima i mir.Prijatno iskustvo.Ja nemam namjeru da se bavim rekonekcijom ali me zanima da li bih smjela to primjenjivati na svojim ukućanima kada su bolesni i da li bih je smjela primjeniti na sebi pošto sam hronični bolesnik ili se pak nije sa tim igrati.Hvala vam unaprijed na odgovorima

Comment

• VirdisSolis
      New member
      • Dec 2013
      • 18

Originally posted by The stranger
      Pozdrav svima!Pročitala sam knjigu Rekonekcija.Inače meditiram već dugo i energije mi nisu stran pojam.Poslednji pasusi knjige su me se dojmili i uradila sam par vježbica koje su navedene u knjizi i osjetila sam jak nalet energije u rukama.Malo sam se poigrala i isprobala to na prijateljici.Kad sam se povezala sa enrgijom prelazila sam rukama iznad njenog tijela.Po završetku ona je bila pod utiscima: osjetila je trnce, blagi bol u koljenu, grčenje vilice, kao neki balon iznad stomaka i osjećaj težine u dlanovima i mir.Prijatno iskustvo.Ja nemam namjeru da se bavim rekonekcijom ali me zanima da li bih smjela to primjenjivati na svojim ukućanima kada su bolesni i da li bih je smjela primjeniti na sebi pošto sam hronični bolesnik ili se pak nije sa tim igrati.Hvala vam unaprijed na odgovorima
      Naravno da smijeh. Tehnika rekonektivnog lijecenje je da pustis energiji da radi sto treba, bez tvog vodjenja ili usmjerenje. Pronadji energiju u rakama i usmjeri je pola sata, bez ocekivanja, da ide svojim putem i da radi sto treba.
      Probaj, nece skoditi sigurno.

Comment

• The stranger
        New member
        • Feb 2014
        • 3

Hvala na odgovoru

Comment

• SanS
          New member
          • Nov 2014
          • 1

Pozdrav svima :)
          Ja sam pre 10-ak dana radila licnu rekonekciju. Nije se nesto spektakularno desilo na samom tretmanu,osim sto sam osetila nevervovatan mir i spokoj.Ne znam da li sam ranije taj osecaj dozivela,uopste.. Izmedju prvog i drugog tretmana, sam jako lose spavala,dugo nisam mogla da zaspim. Sto nije uobicajno,koliko sam cula. Od tada se u mom zovotu zaista nista nije promenilo. Nemam osecaj da sam se i ja nesto promenila.. Videcemo sta ce se u buducnosti desavati,pisacu ako osetim neku promenui ili je dozivim :)

Comment

• momak-24
            New member
            • Mar 2012
            • 45

Da li bi neko hteo da radi na meni Rekonekciju na daljinu?

Comment

• Hito
              Kamikumite
              • Nov 2013
              • 187

Subjektivno iskustvo, koje možeš podijeliti sa malim brojem duša. :)

Comment

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
              😀
              😂
              🥰
              😘
              🤢
              😎
              😞
              😡
              👍
              👎