Voda liječi

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • kameleon
    New member
    • Apr 2009
    • 45

Voda liječi

Evo jedan link za one koji žele da probaju nešto alternativno:

Na ovom linku možete da pročitate neke moje 'lude teorije' u vezi ovoga u koje sam prilično uvjeren i za koje bih mogao bezmalo i glavu da dam. I sve je zasnovano na mom ličnom iskustvu.

Imao sam priliku da se uvjerim u ovo, mada je kod mene bio u pitanju benigni tumor, ali nije isključeno da možda djeluje na sve, pa i na maligne.

Sveta voda i tumori - SvetaVoda.com
  • Extreme_Life
    New member
    • Apr 2009
    • 119

kameleon, ja u ovo ne verujem ama ni malo i ne mogu da prihvatim da neko veruje u ove stvari ma koliko pobozan bio. Sta sve necu jos da procitam na ovim forumima...

Comment

• Spring
      Administrator
      • Feb 2009
      • 5817

Strukturiranje vode

Čitala sam istraživanja ruskih znanstvenika o strukturiranju vode. Znanstveno je dokazano, da je voda kao živo biće, koje može upijati pozitivnu ili negativnu energiju.

Voda se definitivno može napuniti pozitivnom, čak i duhovnom energijom za liječenje. Napravljeni su eksperimenti: kada su nad vodom izgovarali lijepe ili ružne riječi, struktura vode se mijenjala na određeni način. Čak sam imala i slike od ovog eksperimenta, ali to je bilo prije nekoliko godina, na žalost sada ne znam gdje da ih tražim.

Imam prijatelje u Moskvi - vrhunski liječnici, neurokirurzi, koji se ozbiljno bave "strukturiranjem" vode.

Potvrđeno je da je takva voda ljekovita!!! Ima puno rezultata!

Ja mislim da se ovo itekako slaže sa tvojom teorijom o ljekovitosti svete vode.

Najbolji način za strukturiranje vode je sanjivani mantra
      www.alternativa-za-vas.com
      www.alternativa-webshop.com

Comment

• kameleon
        New member
        • Apr 2009
        • 45

Originally posted by Extreme_Life
        kameleon, ja u ovo ne verujem ama ni malo i ne mogu da prihvatim da neko veruje u ove stvari ma koliko pobozan bio. Sta sve necu jos da procitam na ovim forumima...
        Osveštana voda nije ništa drugo nego "STRUKTURISANA VODA". Samo što je strukturisana uz pomoć "onoga gore".

1. - na ovom linku može se pročitati o istraživanjima ruske elektro-fizičarke koja tvrdi da optička gustina osveštane vode ima potpuno druge vrijednosti u odnosu na optičku gustinu obične vode, a takođe tvrdi i da osveštana voda ima baktericidna svojstva (tj. da se broj mikroorgaizama u njoj smanjuje od nekoliko pa do ko zna koliko hiljada puta)

ili ovo

Fenomenom Bogojavljenske vode zanimaju se naučnici iz celog sveta – Snežana Ivanikova

2. - a na ovom dole dokumentarnom filmu "Voda" može da se vidi (negdje u sredini filma) da kristali "osveštane vode" imaju potpuno drugačiji izgled u odnosu na kristale obične vode.

E, ako se po ovim stvarima "osveštana voda" razlikuje od obične vode - pitanje je da li su to i jedine stvari po kojima se ona razlikuje od obične vode.

A ovo što sam ja naveo u prvom postu odn. na linku http://balkan-online.com/sveta-voda-i-tumori.htm je zasnovano na mom ličnom iskustvu - imao sam tumor na krvnom sudu u predjelu prepone i bolove skoro čitav dan i noć.

Riješio sam ga se u roku od nekih 5-6 dana pijući osveštanu vodu (koju sam donio iz Grčke, iz manastira Sv. Petke) koju sam pio u jako čestim intervalima tokom čitavog dana (osveštanu vodu sam pio otprilike na svakih 20-ak minuta tokom čitavog dana, svaki dan - tako da sam dnevno unosio u organizam oko 7-8 litara ove vode).

Kako sam pio ovu vodu na ovakav način svi simptomi i bolovi su se svakog dana sve više smanjivali dok nisu potpuno iščezli, tako da doktorima nisam ni otišao.

A ti možeš da vjeruješ ili da ne vjeruješ (tvoja privatna stvar). Ja znam dobro šta sam se na svojoj koži uvjerio.

A ako misliš da je u pitanju možda "placebo" efekat, ja koliko sam informisan "placebo" efekat kod raka, odn. kod tumora nikad nije dokazan, tj. ne znam ni za jedan slučaj da je neko uspio da se otarasi tumora, a da postoje čvrsti dokazi da je za to odgovoran "placebo" efekat. (koliko znam "placebo" efekat se javlja i dokazan je samo kod vrlo malog broja zdravstvenih problema, kod ogromnog broja oboljenja nikad nije dokazan)

linkovi do sajtova gdje mogu da se pročitaju neke stvari o vodi su ovdje:

- PORUKE SKRIVENE U VODI
        Izvadci iz knjige – Poruke skrivene u vodi – autor Masaru Emoto Izdavač V.B.Z.

- FIZIČKI DOKAZ PAMĆENJA VODE
        Ako pomislimo da smo bili voda prije nego što smo postali ljudska bića, približit ćemo se odgovoru na temeljno pitanje: što je ljudsko biće.

od Masaru Emoto-a.

- VELIKA TAJNA VODE
        Dokumentarni film o naučnom istraživanju vode
        Neophodno svakome ko želi da zna šta je voda
        Dead link

- Masaru Emoto - Poruke skrivene u vodi
        O tome kako voda oseća i pamti sve što mislimo, govorimo i radimo

- Voda - Miroslav Markovic
        Sve o tajnama vode, o živoj vodi, otopljenoj, magnetno oplemenjenoj, piramidalnoj, dinamizovanoj vodi ...

Linkovi do ovih i mnogiih drugih stvari mogu da se nađu na sajtu:

a ovo je od vašeg "ahbaba" iz Hrvatske - Drage Plećka:

ČUDESNA VODA - tajna savršenog zdravlja?

(na ovom zadnjem linku može čak da se pročita o jednom eksperimentu koji je izveo jedan doktor nauka iz Kazahstana (Alexander A. Shpilman) i koji je uspio da napije grupu ljudi i to sa "običnom vodom".)
        Sveta voda i tumori - SvetaVoda.com

Comment

• Venus
          Xteam
          • May 2009
          • 217

Ja se slažem sa vama da voda može lječiti, ja upotrebljvam ponekad na mojim pacijentima a probala sam i kod jednog sportskog konja na Beogradskom Hipodromu.. koji je imao problema sa leđima...

Na svakom svetištu ima vode čak i izvore neki puta...

Jedan od najpoznatijih iscjelitelja u BRAZILU Joao de Deus , ima slap i protočnu vodu na svojem "lječilištu" i ljudi se kupaju u njoj, u Lourdu se ljudi kupaju, itd.

Vi možete vodu sa božanskim mislima informirati...

ja ju čak koristim u rezpršivaču... poslje pacijenat rskam i čistim prostor..

Može se i mazati pacijent sa svetom vodom ili informiranom vodom...
          www.myvemma.com/bioenergija

Comment

• Mirror
            Alternativa addict
            • May 2009
            • 131

Ima velike istine u tome svemu... Ramya i ja sam citala tu knjigu o pozitivnim i negativnim vibracijama kako deluju na kristale vode...bile su cak i slike.Jako interesantno. Nije mi jasno da neko stvari nick Extreme life i to jos slicicu Stop cancer a da pritom napada teme na ovom forumu smatrajuci ih "cudnim"...Svasta... No nebitno...
            Iskreno verujem da je ovde rec o impregniranju "onoga" sto se unosi u organizam.To moze biti i vazduh i voda i suncev zrak i hrana,samo je stvar vere,vizualizacije i cistoce duha. Postoji jedna vezba od Franc Bardona koja sve to objasnjava.Ko je zainteresovan neka se raspita da ja ne parfraziram. :)

Comment

• Spring
              Administrator
              • Feb 2009
              • 5817

Iskreno verujem da je ovde rec o impregniranju "onoga" sto se unosi u organizam.To moze biti i vazduh i voda i suncev zrak i hrana,samo je stvar vere,vizualizacije i cistoce duha.
              U potpunosti se slažem!

Voda, hrana i zrak mogu biti lijek, ako su impregnirani pozitivnom ili transcendentalnom energijom.
              www.alternativa-za-vas.com
              www.alternativa-webshop.com

Comment

• Mirror
                Alternativa addict
                • May 2009
                • 131

Comment

• Schnuffel
                  Alternativa addict
                  • May 2009
                  • 324

ima u tome "debele" istine
                  kad god kažem "vodice moja najmilija" i slatko se napijem ja sam happy to mi je najomiljenije piće (pored crnog vina)
                  sigpic

Comment

• Mirror
                    Alternativa addict
                    • May 2009
                    • 131

Postoje neka istrazivanja o stetnosti hlora u vodi za pice. hlor koji unosimo u organizam preko hlorisane vode je otrov za nase celije ali zbog toga sto unistava bakterije u vodi za pice on je dozvoljen za dezinfikovanje vode.U prevodu to mu je veca korist nego zlo koje donosi. Cist primer koliko je taj hlor stetan jeste to kada ribici sipate vodu sa cesme u akvarijum umesto vode koja je odstojala,ribica ce odma uginuti.A sta to ustajala voda ima sto obicna nema? Eto samo je razlika u hloru. Inace zdravije je piti ustajalu vodu.Da bi sav hlor izasao iz flase vode,potrebno je da bude otvorena 24h i sutra je ok da se pije.Mehurici koji se pojave u casi vode kada odstoji minut jeste hlor koji je naravno isparljiv. Tako da vam je moj savet da ne pijete vodu direktno sa cesme. :)
                    Postoje razne price o stetnosti hlora iz vode,a jedna od njih je da utice na mozak i sam proces pamcenja i brzine.
                    U sustini kada se analiziraju sve te vode koje pijemo pa i one flasirane mogu se pronaci fekalije u njima.Ako nam je za utehu,fekalije su organskog porekla.... :)

Comment

• maped
                      Banned
                      • Mar 2009
                      • 239

Mirror nemoj tako sto bi ono rekli,hlor je opasan stetan medjutim TREBA KORISTITI FILTER BRITA JE DOBAR RECIMO,to sto cemo onda imati manje minerala u vodi nadoknadjujemo hranom recimo samo orah sve ili najvise ima onog sto treba.Vodu treba nazalost filtrirati i energetizirati jednom od dostupnih plocica provjerenih da tako kazem.Ovo moze piti svako djeca i ljudi.VODA JE VEOMA VAZNA I VISE NEGO STO MISLIMO I OTOME TREBA VODITI RACUNA.

Comment

• Mirror
                        Alternativa addict
                        • May 2009
                        • 131

Maped,a gde mogu nabaviti taj filter i koliko kosta?Moze li se preko neta naruciti? Hvala unapred!

Comment

• veraa
                          Alternativa addict
                          • Jun 2009
                          • 116

Voda života.

Voda jeste živo biće, njegov deo, međutim današnja voda je u istom stanju kao planeta i ljudi, to znači zagađene nepotrebnim elementime.

Primenili smo elektru na vodu, tj, tražili da joj vrati prvobitna znanja i neutrališe negativnosti i dobili rezultat da bolovi u stomaku kada se popije prestanu, ta voda leči.

Kada se drži u rukama flaša tretirana elektrom ona se unutra pomera, to se oseća pod rukama.

Voda života može se dobiti na ovaj način.

U čemu je razlika između dosadašnjih tretmana vode i tretmana elektrom.
                          Sve dosadašnje tehnike isceljivanja, tu spada i isceljivanje vodom, koristile su snagu, koja svakako nije zanemarljiva, čoveka i snagu naše planete, na ovome nivou mnogo toga je već izgubljeno kao znanje i posledice toga svi osećamo, svi ljudi su bolesni kao i planeta. Od 2 decembra 2008, zamlja je povezana sa kosmičkim znanjem, pa ako pomerimo našu frekfenciju na višu preko kupole, nervnog završetka iznad zemlje, tim putem možemo dobiti znanja koja smo zaboravili natrag.
                          Naravno, ovim putem se sada i sama planet regeneriše jer postoji sila koja može to da uradi.
                          www.atlantidaforum.com/forum/
                          put u novo doba

Comment

• Mirror
                            Alternativa addict
                            • May 2009
                            • 131

A sta to znaci elektra? jel to elektricna struja?Mozes li mi malo bolje pojasniti kako se to izvodi sa vodom posto bih pokusala. Hvala! :)

Comment

• veraa
                              Alternativa addict
                              • Jun 2009
                              • 116

Moja prijateljica je otvorila temu o elektri pa sam se pridružila vašem forumu da bih dodala još informacija. Sad se baš spremam da dopišem još ponešto.
                              Gledajući forum, zapelo mi je za oko vaše iskustvo pa sam dodala da voda može i ima lekovito svojstvo ako se oslobodi negativnost.

Pogledajte temu elektra, Bioenergija.dat ću vam svaki odgovor koji vas interesuje.
                              www.atlantidaforum.com/forum/
                              put u novo doba

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                              😀
                              😂
                              🥰
                              😘
                              🤢
                              😎
                              😞
                              😡
                              👍
                              👎