Alergija na sunce

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • alison
    back to basic
    • Mar 2010
    • 9616

Originally posted by Ezekiel
    ma tko gunđa ok onda nemam alergiju na sunce nego neku uber-osjetljivost nemam pojma...i mda evo otkad ste mi to sve napisali, ne stavljam vise kremu na lice...nek me ispeče ako mu se peče jer radi se samo o prolasku kroz grad, ne o ostajanju na direktnom suncu...u tom slucaju cu se zamotati u krpu.
    drga, jesi pogledala link? - krema koja se jede.....

TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
    KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
    DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
    (H. FORD).
    pridruži nam se u bblj

Comment

• Ezekiel
      Alternativa addict
      • Sep 2011
      • 335

mislis ovo za kleopatru? imala sam sve to, evo potrosila dah juznog mora i onu protiv koznih bolesti, a kleopatru sam dala mami

Comment

• moqui
        Fallen
        • Aug 2010
        • 1789

ja na te petrove kreme ne gledam kao na instant rješenje za nekakav prištić i slično nego više dugoročno, preventivno i baš kao hranu za kožu, znači jedeš hranjive sastojke preko kože mmm.. to za izvana a za iznutra tinkture adaptogeni, mumio i to.. ne znam za alergije jer ih nemam al mislim da adaptogeni i u tome pomažu.. moji prioriteti su imunitet, mladolikost i dugovječnost jer dobrim imunitetom zapravo rješiš većinu problema, pretpostavljam i alergije.. nemam nikakvih ozbiljnijih tegoba osim niske razine energije, jedino za to nikako da pronađem rješenje
        KokoKao

Comment

• easyday
          New member
          • Mar 2015
          • 5

imam slične probleme samo ne znam d ali e u pitanju alergija na sunce ili vrućinu, pošto mi ne izlazi kada sam direktno izložena suncu već i posle. šta mislite? tako svake godine par dana mi se pojavi osip po ledjima i prodje..samo ružno izgleda

Comment

• teemo
            Guru
            • May 2009
            • 3140

Originally posted by zozan
            bok!
            pred 5 god sam dobio alergiju na sunce,crveni plikovi po tjelu,koji su se povukli,ostala mi pigmentacija na dole na nogama i oko gležnjeva,te tockice su smeđe i nekad pocrvene i svrbe.Kad se suncam,sav se osipam,al to prođe,al ovo na nogama se samo povećava..

Jel zna netko nekog aleterantivnog dermatologa u Zagrebu ili nesto sta mi moze pomoć,citao sam o tretmanima čišćenja,al se bojim sam to raditi bez stručne pomoći..
            helppp
            zozan, je li sta pomoglo ?

Iste takve simptome je imao muz preko ljeta;crveni plikovi na podkoljenicama, narocito oko gleznja koji svrbe i prokrvare pa postaju krastice. Kasnije svrab prestane ali ostanu tamne fleke.
            Kod njega nalazi jetre nisu bas po standardima , mada se osjeca fizicki odlicno , ali na poslu svake god. ima preglede pa tako prati i te nalaze.

On je uzimao , ni sama ne znam kako je do toga doslo , posto vjeruje samo doktorima , sirup Aloe arborescens svake god po dvije terapije i....povuklo se . Osim toga nema vise ni alergiju na polen a i nalazi jetre su svake god. sve uredniji. Jos ne moze da vjeruje !
            ...umnozi l`se blago ,
            nek vam srce za nj ne prione . Ps, 62,11

Comment

• Adamina
              Super Moderator
              • Mar 2014
              • 4621

Dobro je uzimati astaksantin da se koža pripremi za sunce kod takvih tegeoba.
              Let me heal you

Comment

• Namaste ASC
                Alternativa addict
                • Aug 2012
                • 305

Prije svakog izlaganja suncu potrebno je napraviti duboku detoksikaciju kože, kose, sluzi u ustima i pročišćavanje limfi. Dokle god naše tijelo nije pročišćeno ono ima mogućnost da dobije alergijske reakcije, a pošto je koža najveći organ onda se prve manifestacije općenito ukazuju na koži.

Ako se alerija ublaži ne znači da se povukla već samo da je došla u fazu hibernacije ili čeka aktivatora da " procvijeta do kraja"
                Najbolje rješenje za alergije na koži uvjek su uljne strukture tako da nikako ne kreme jer u kremi se mora stavljati aktivna tvar koja je u većini slučajeva polusintetička ili će se pripravaljati kao melem ili kroz prirodne maslace kao kpangnan, kokum, murumuru, kakao, sirovi zlatno žuti sheamaslac koji jedi takav ima i Uv prirodnu zaštitu itd
                Recite DA za zdravlje i prirodu
                [email protected]
                Sve dolazi iz tišine, sve nestaje u tišini...

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                😀
                😂
                🥰
                😘
                🤢
                😎
                😞
                😡
                👍
                👎