Alergija na sunce

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement

• Namaste ASC
    replied
    Prije svakog izlaganja suncu potrebno je napraviti duboku detoksikaciju kože, kose, sluzi u ustima i pročišćavanje limfi. Dokle god naše tijelo nije pročišćeno ono ima mogućnost da dobije alergijske reakcije, a pošto je koža najveći organ onda se prve manifestacije općenito ukazuju na koži.

Ako se alerija ublaži ne znači da se povukla već samo da je došla u fazu hibernacije ili čeka aktivatora da " procvijeta do kraja"
    Najbolje rješenje za alergije na koži uvjek su uljne strukture tako da nikako ne kreme jer u kremi se mora stavljati aktivna tvar koja je u većini slučajeva polusintetička ili će se pripravaljati kao melem ili kroz prirodne maslace kao kpangnan, kokum, murumuru, kakao, sirovi zlatno žuti sheamaslac koji jedi takav ima i Uv prirodnu zaštitu itd

Leave a comment:

• Adamina
    replied
    Dobro je uzimati astaksantin da se koža pripremi za sunce kod takvih tegeoba.

Leave a comment:

• teemo
    replied
    Originally posted by zozan
    bok!
    pred 5 god sam dobio alergiju na sunce,crveni plikovi po tjelu,koji su se povukli,ostala mi pigmentacija na dole na nogama i oko gležnjeva,te tockice su smeđe i nekad pocrvene i svrbe.Kad se suncam,sav se osipam,al to prođe,al ovo na nogama se samo povećava..

Jel zna netko nekog aleterantivnog dermatologa u Zagrebu ili nesto sta mi moze pomoć,citao sam o tretmanima čišćenja,al se bojim sam to raditi bez stručne pomoći..
    helppp
    zozan, je li sta pomoglo ?

Iste takve simptome je imao muz preko ljeta;crveni plikovi na podkoljenicama, narocito oko gleznja koji svrbe i prokrvare pa postaju krastice. Kasnije svrab prestane ali ostanu tamne fleke.
    Kod njega nalazi jetre nisu bas po standardima , mada se osjeca fizicki odlicno , ali na poslu svake god. ima preglede pa tako prati i te nalaze.

On je uzimao , ni sama ne znam kako je do toga doslo , posto vjeruje samo doktorima , sirup Aloe arborescens svake god po dvije terapije i....povuklo se . Osim toga nema vise ni alergiju na polen a i nalazi jetre su svake god. sve uredniji. Jos ne moze da vjeruje !

Leave a comment:

• easyday
    replied
    imam slične probleme samo ne znam d ali e u pitanju alergija na sunce ili vrućinu, pošto mi ne izlazi kada sam direktno izložena suncu već i posle. šta mislite? tako svake godine par dana mi se pojavi osip po ledjima i prodje..samo ružno izgleda

Leave a comment:

• moqui
    replied
    ja na te petrove kreme ne gledam kao na instant rješenje za nekakav prištić i slično nego više dugoročno, preventivno i baš kao hranu za kožu, znači jedeš hranjive sastojke preko kože mmm.. to za izvana a za iznutra tinkture adaptogeni, mumio i to.. ne znam za alergije jer ih nemam al mislim da adaptogeni i u tome pomažu.. moji prioriteti su imunitet, mladolikost i dugovječnost jer dobrim imunitetom zapravo rješiš većinu problema, pretpostavljam i alergije.. nemam nikakvih ozbiljnijih tegoba osim niske razine energije, jedino za to nikako da pronađem rješenje

Leave a comment:

• Ezekiel
    replied
    mislis ovo za kleopatru? imala sam sve to, evo potrosila dah juznog mora i onu protiv koznih bolesti, a kleopatru sam dala mami

Leave a comment:

• alison
    replied
    Originally posted by Ezekiel
    ma tko gunđa ok onda nemam alergiju na sunce nego neku uber-osjetljivost nemam pojma...i mda evo otkad ste mi to sve napisali, ne stavljam vise kremu na lice...nek me ispeče ako mu se peče jer radi se samo o prolasku kroz grad, ne o ostajanju na direktnom suncu...u tom slucaju cu se zamotati u krpu.
    drga, jesi pogledala link? - krema koja se jede.....

Leave a comment:

• Ezekiel
    replied
    ma tko gunđa ok onda nemam alergiju na sunce nego neku uber-osjetljivost nemam pojma...i mda evo otkad ste mi to sve napisali, ne stavljam vise kremu na lice...nek me ispeče ako mu se peče jer radi se samo o prolasku kroz grad, ne o ostajanju na direktnom suncu...u tom slucaju cu se zamotati u krpu.

Leave a comment:

• alison
    replied
    mislim, ne volim fanaticne stavove, that's all...svi ovdje govorite kako treba, slazem se s vama al zar ne postoji nesto "izmedju" nego bas sve mora biti ili otrov ili ne stavljaj nista, nema sivog nego samo crno ili bijelo?
    a baš ti se mora svenacrtati pa potrudi se malo i sama..... samo se prigovarati i gunđati može bez prevelikog truda, ali kad je trud za vlastito dobro?????

Leave a comment:

• Uoo
    replied
    eto.. sad znas odakle dolaze alergije na sunce, zrak i vodu..

Leave a comment:

• Ezekiel
    replied
    ah, ja kad pogledam sve one sastojke, meni je sve isto, samo me muka uhvati

Leave a comment:

• Uoo
    replied
    ok al sto onda jesti?
    pa onih 5% naravno

najbitnije je nauciti se citati sastav namirnica! kada to savladamo svaki ducan je nase igraliste

dakle ako vam nije neki sastojak jasan olmajti google je tu.. namirnice se ponavljaju iz dana u dan.. dovoljno je jednom provjerit namirnicu.. evo ja vec godinama uopce ne moram nista gledat na googlu.. samo citam sastav na licu mjesta i sve mi je jasno odmah..

dakle nije isto za tvoje zdravlje kupis li cokoladu od krasa ili od zveceva.. mada su cijene uglavnom iste, kras ima stetne aditive, zvecevo u vecini proizvoda nema..

samo takvi detalji odlucuju dali se trujemo ili ne.. nazalost ljudima je sve to isto pa kupuju sta su navikli..

Leave a comment:

• Uoo
    replied
    ja obozavam flekice

a siva zona je ono sto smo vec u sebe unijeli do sada.. i ono sta su u nas nakrcali silom.. poput cjepiva npr.. zelimo li se od toga imalo oporaviti i ocistiti nema vise sivih ni crnih zona za nas.. samo ono sto je za tijelo zdravo i dobro..

your body's a temple.. littering is strictly prohibited!

Leave a comment:

• Ezekiel
    replied
    Originally posted by Uoo
    prehrana je opet nesto drugo.. i na to treba pripaziti jer 95% namirnica u ducanu danas uopce nisu hrana, vec nakupina toksina! nije to kao prije 10-15 godina
    ok al sto onda jesti?

Leave a comment:

• Ezekiel
    replied
    mislim, ne volim fanaticne stavove, that's all...svi ovdje govorite kako treba, slazem se s vama al zar ne postoji nesto "izmedju" nego bas sve mora biti ili otrov ili ne stavljaj nista, nema sivog nego samo crno ili bijelo?

Leave a comment:

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎