Ovisnost o nikotinu
Collapse
X
-
određene supstance otvaraju čovjeka za određenoga duha koji se zatim izražava kroz čovječje duševno/tjelesno.. zato čovjek kada bez potiskivanja istinski prestane pušiti bivajući oslobođen toga duha, postane kompletno druga osobnost.. jer izbačen je taj duh koji je preteča duševno tjelesnom izražaju.
osobno sam proveo desetljeće pušeći kanabis, i upola toliko pušeći domaći motani duhan.. prestati sam pokušao dosta puta neuspješno, no kada sam milošću Božjom upoznao da se radi o duhovnoj sponi koju ja ne mogu prekinuti u svojoj duševnoj snazi, jer u tom polju nemam autoriteta, pokajao sam se za grijeh, obratio Isusu Kristu za oslobođenje i primanje Duha Svetoga. Tada sam zapovijedio: "U ime Isusa Krista oštro odbacujem duha duhana i duha kanabisa. Zapovijedam u ime Isusovo: VAN iz mene."
Od toga dana lanci su spali.. i ja sam potpuno slobodan.. nikakve želje.. krize ni ničega nije bilo ni ostalo.. jer uzrokovao ih je duh koji zaposjedne čovjeka i koji me nakon tih zapovijedi morao napustiti jer sam iskoristio autoritet koji nam je od Boga svima dan u imenu Isusa Krista.
Isus je rekao: "Dana mi je sva vlast na nebu i na zemlji." "U moje ime dajem vam autoritet nad svim silama tame."
I ovo je doista Istina.. na taj način uz pomoć Božju eliminirao sam iz svojega života ne samo ovisnost o duhanu i kanabisu, već i duha požude, duha tuge itd itd.. sva ta mučna stanja koja vrše opresiju na čovjeka su razni duhovi.. duhovne sile koje zaposijedaju Božji hram, tj. čovjeka. Zato se kaže: "Nisi baš u nekom navijačkom duhu.." ili "Duh ovit si," itd.. Određeni duhovi nisu po čovjeka povoljni.. poput duha bolesti koji se manifestira u fizičko npr.. poput duha samoubojstva koji natjera čovjeka da okonča svoj život, duha ovisnosti itd..
Ispunite li se u ime Isusa Krista Duhom Svetim, Duhom Božjim i iskoristite li autoritet koji imate u imenu Isusa Krista ne morate više nikada trpjeti nikakvu bolest, ovisnost ni opresiju zloga. Jer Duh Božji je jedini koji vam Život daje, umjesto da poput ostalih duhova život uzima od vas.
Jednostavno u ime Isusa Krista oštro zapovijedite duhu koji uzrokuje stanje opresije da vas napusti, samo prekidanjem u duhovnome spone sa tim duhom možete biti doista slobodni.. inače.. radi li se o pukom potiskivanju, duh ostaje čučati u vama vrebajući slabost.. i vaš ponovni "pad" i povratak u ciklus..
Evo par citata koji su pomogli meni upoznati Istinu, i osloboditi me ovisnosti o duhanu ali i od svake druge opresije zloga, a nadam se da će pomoći i vama! :)
Odgovori im Isus: Zaista, zaista, kažem vam: tko god čini grijeh, rob je grijeha. Rob ne ostaje u kući zauvijek, a sin ostaje zauvijek. Ako vas dakle Sin oslobodi, zbilja ćete biti slobodni.
Ivan 8:34-36
Isus im pristupi i prozbori: Dana mi je sva vlast na nebu i na zemlji! Pođite dakle i učinite mojim učenicima sve narode krsteći ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga i učeći ih čuvati sve što sam vam zapovjedio! I evo, ja sam s vama u sve dane - do svršetka svijeta.
Matej 28:18-20
Napokon se ukaza jedanaestorici dok bijahu za stolom. Prekori njihovu nevjeru i okorjelost srca što ne povjerovaše onima koji ga vidješe uskrsla od mrtvih. I reče im: Pođite po svem svijetu, propovijedajte evanđelje svemu stvorenju. Tko uzvjeruje i pokrsti se, spasit će se, a tko ne uzvjeruje, osudit će se. A ovi će znakovi pratiti one koji uzvjeruju: u ime će moje izganjati zloduhe, novim će jezicima zboriti, zmije uzimati; i popiju li što smrtonosno, ne, neće im nauditi; na nemoćnike će ruke polagati, i bit će im dobro.
Marko 16:14-18
Vratiše se zatim sedamdesetdvojica radosni govoreći: Gospodine, i zlodusi nam se pokoravaju na tvoje ime! A on im reče: Promatrah Sotonu kako poput munje s neba pade. Evo, dao sam vam vlast da gazite po zmijama i štipavcima i po svoj sili neprijateljevoj i ništa vam neće naškoditi. Ali ne radujte se što vam se duhovi pokoravaju, nego radujte se što su vam imena zapisana na nebesima.
Luka 10:17-20Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
Ivan 3:16
👍 2Comment
-
Danas sam kupio kutiju :)
drugi put, ako prestanem neću se javno hvaliti :p👍 4Comment
-
Rasprava je prebačena u novu temu http://www.alternativa-forum.com/rel...ovisnosti.htmlLet me heal youComment
-
Duhan koji čisti pluća
Medicinski travar i naturopat doktor Richard Schultze je koristio Lobeliu u liječenju mnogih njegovih pacijenata koji su očajno htjeli prekinuti s pušenjem cigareta i koji su isto tako očajno željeli izliječiti svoja pluća i popraviti štetu od modernih cigareta.
On je također objasnio zašto je FDA stigmatizirala Lobeliu i zabranila je za upotrebu. Sada je ponovno legalna, i neki se travari vraćaju u pravljenu pripravaka od iste, no mnogi se još uvijek boje korištenja Lobelie jer će ih medicinske udruge maltretirati i naročito se boje reakcije pacijenata.
Lobelia se smatra jednom od najjačih biljaka u svijetu travarstva. Sadrži 14 alkaloida, jedan od njih je lobelin, sličnog nikotinu koji se nalazi u običnom duhanu.
Schultze propagira postepen pristup u samnjenju broja cigareta svakog dana i korištenje Lobelie kada želja za pušenjem cigareta postane prejaka. Doktor Schultze je Lobeliom riješio mnoge ozbiljne plućne probleme svojih pacijenata.Let me heal you👍 3Comment
-
kako da ja svima po spisku objasnim da je duhan zdrava i sveta biljka. kvalitetan duhan čisti tijelo od parazita, unutarnjih i vanjskih, fizickih i eterickih.
castanedini voladoresi bjeze od njega ko vrag od
tamjana. crvi, gliste, trakavice i njima slicni puzavci takodjer. balansira krvni tlak, popravlja raspolozenje, umiruje nemiran duh, topi masne stanice, a ono najbolje kod njega je sto pusaci uvlace vatru i rigaju dim.
zmajevi svijeta ujedinimo se.
kvalitetan duhan je kljucan, zaboravite na cigarete, to su uglavnom skupi otpadci.
radio sam jedan test, razmotavao sam cigarete i usporedjivao duhan. pall mall, ronhill, winston, walter wolf, benston i ostala ekipa je obicno spricano smece koje se prodaje pod duhan. marlboro koliko toliko vrijedi al se moze sakrit pred imalo kvalitetnim domacim duhanom.
izaziva ovisnost. pa sta, uzivam u njoj.
pluca cista, grlo za 5, probava balasirana, a pusim ko turcin. uzrokuje rak i smrt samo kad pusite smece.
eto. volim duhan, koristi mi i uzivam u njemu.
praise tobacco.👍 3Comment
-
jos jedna velika sitnica. ubija grinje.
oni koji su alergicni na te male velike bestije i zaspu na mjestu punom grinja, probude se sa svrbezom u grlu i punim nosom nek pripale jednu ili dvije nakon budjenja. bye bye grinje.👍 3Comment
-
Ljubac, mislim da ima daleko boljih sredstava protiv parazita, koja se ne moraju uzimati u vidu dima svakodnevno i cjelodnevno (osim toga, ne jedeš duhan, nego ga uzimaš na usta u pluća u vidu dima - do crijeva, gdje se većina parazita nalazi, to ni ne dopre). Jedno je ako uzimamo duhanski preparat da se riješimo parazita a drugo je pušiti svakodnevno jer smo ovisni o udisanju, punjenju pluća, efektu i stanju koji to izaziva ... što je to što želimo nadoknaditi, koji manjak, odnosno manjak čega želimo nadomjestiti takvom rutiniranom radnjom?
Da nije manjak kontrole možda?
Pušiš zbog parazita? - don't fool yourself, hon!
(što se tiče razlike između domaćeg duhana i onoga u kupovnim cigaretama, tu se slažem, ali to nije poanta)slobodni.net za slobodni svijet👍 4Comment
-
Ljubac, mislim da ima daleko boljih sredstava protiv parazita, koja se ne moraju uzimati u vidu dima svakodnevno i cjelodnevno (osim toga, ne jedeš duhan, nego ga uzimaš na usta u pluća u vidu dima - do crijeva, gdje se većina parazita nalazi, to ni ne dopre). Jedno je ako uzimamo duhanski preparat da se riješimo parazita a drugo je pušiti svakodnevno jer smo ovisni o udisanju, punjenju pluća, efektu i stanju koji to izaziva ... što je to što želimo nadoknaditi, koji manjak, odnosno manjak čega želimo nadomjestiti takvom rutiniranom radnjom?
(što se tiče razlike između domaćeg duhana i onoga u kupovnim cigaretama, tu se slažem, ali to nije poanta)Najbolji način držanja muškarca je zagrljaj
Naša svijest opaža kao stvarnost ono što postoji u našoj svijesti
Ono što u drugima zamječuješ,to u sebi jačaš👍 4Comment
-
(što se tiče razlike između domaćeg duhana i onoga u kupovnim cigaretama, tu se slažem, ali to nije poanta)
dio ode u pluca, dio u zeludac. iz zeluca u crijeva i tamo roka po nametnicima na stjenkama. iz pluca u krv i tamo roka po nametnicima na stjenkama i u krvi. uglavnom, artiljerija je i puca po svemu sto smeta.
hvala na ovom hon, hon.
manjak kontrole u potpunosti. anima i animus su van kaveza i rade sto im je volja. pitomi kad trebaju biti, divljaci kad trebaju divljat. radim sto me volja i uzivam u tome. i jos se usput lijecim.
i da, radim panayamu sa svakim udahom. tasty, tasty prana.
👍 5Comment
-
Čekaj vatra... To se u merkabu uvlači pa se radi rotacija elementa?
Btw. imaš li konzervu sa trešjem i parafinom (ili uljem) viška (komiška).Ništa nije jednostavno kao što se čini... Ako ja pričam o tome
Originally posted by KikaMeni treeebaju vasa teoretisanja.. ;) Jeste da nekad pola ne razumem, hehe
Dr. tumac orgonskih zapetljancija👍 4Comment
-
👍 4Comment
-
👍 3Comment
-
👍 2Comment
Comment