Bok,nova sam :) Ovako pomalo sam očajna kaj se svega tiče. Imam Hpv i kondilome to je sve što znam. Mollila bih da mi netko pomogne i kaže što je dobro protiv ovog!?
HPV! Molim pomoć
Collapse
X
-
Mozes tu pojasnit ako nije problem. Ali nemam zdrastveno tako da necu moc nista potvrditi....:(👍 1Comment
-
Ionsko srebro redukcijom (predavanjem elektrona) uništava patogene organizme (u ovom slučaju HP virus) a uz to znažno djeluje na stvaranje matičnih stanica i tako obnavlja tkivo.
Ovo su primjeri gdje sam dvjema ženama riješio hepatitis C: slučaj 1 i slučaj 2.
Što se samog HPV-a tiče, riješene slučajeve imam ali nemam medicinske nalaze u svom podjedu ali na ovom forumu imam jednog člana koji iz prve ruke može biti svjedokom za dva slučaja u svojoj obitelji.
Ima još takvih primjera ali do rezulata tj. nalaza je jako teško doći jer ljudi izbjegavaju surađivati, pretpostavljam jer im je neugodno, iako ja na nalazima koje objavim maskiram identifikacijske podatke, kao što se može vidjeti u gornjim primjerima.Comment
-
Propolis, kao i med je djelotvoran jer ima antivirusna i antibakterijska svojstva što znači da sprječava razmnožavanje mikroba ali ih ne uništava. Sam med i njegovi srodni produkti poput propolisa biljnog su porijekla a razne biljke su te koje izvorno imaju antimikrobna svojstva no, kao što sam rekao, djeluju tako da sprječavaju razmnožavanje tj. širenje mikroba ali ih ne uništavaju. Zato uz pojedine, najčešće zarazne bolesti uzrokovane mikrobima teško ili nikako je pojedinoj osobi moguće ozdraviti uz pomoć određenih sredstava biljnog porijekla jer to ovisi o pojedinoj bolesti kao i o nečijem imunom sustavu. Opet dobar primjer je HCV uzrokovan virusom hepatitisa C. Jednostavno govoreći, da su antivirusna svojstva biljnog porijekla dovoljna, logikom stvari bilo bi oboljeloj osobi dovoljno uzimati npr med ili sličnu hranu ili pripravke antivirusnih svojstava ali u praksi svi znamo da nitko nije ozdravio od HCV-a jedući med. Jer to nije dovoljno, takva je priroda te bolesti. Kod HPV-a situacija je nešto bolja ali rizik od latentnog stanja će biti konstanta.👍 2Comment
-
Pa ok, ja sam samo dala savjet za rješavanje kondiloma. http://alternativa-za-vas.com/index....ak/article/hpv
Pogledaj na ovom linku komentare, možda nađeš nešto korisno.Let me heal you👍 1Comment
Comment