HPV! Molim pomoć

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • SanjaFoto
    New member
    • Apr 2014
    • 11

HPV! Molim pomoć

Bok,nova sam :) Ovako pomalo sam očajna kaj se svega tiče. Imam Hpv i kondilome to je sve što znam. Mollila bih da mi netko pomogne i kaže što je dobro protiv ovog!?
  • zoricab
    Super Moderator
    • Mar 2009
    • 22098

Originally posted by SanjaFoto
    Bok,nova sam :) Ovako pomalo sam očajna kaj se svega tiče. Imam Hpv i kondilome to je sve što znam. Mollila bih da mi netko pomogne i kaže što je dobro protiv ovog!?
    Dobro došla SanjaFoto,

Ima nekoliko tema o HPV-u a ovde imaš najviše saveta

Veliki pozdrav
    Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!

Comment

• sinkezg
      Guru
      • Oct 2009
      • 2414

Imem nekoliko riješenih slučajeva HPV-a sa ionskim srebrom. Slobodno se javi privatnom porukom.
      U svakom slučaju, ne postoji ni najmanja potreba za očajavanjem, problem bi trebao biti riješen jako brzo a medicinski nalaz će ti to potvrditi

Comment

• Adamina
        Super Moderator
        • Mar 2014
        • 4621

Nabavi domaći propolis i njime maži kondilome. Moderirajući komentare, naišla sam na mnogo ljudi koji su se u uvjerili i njegovu djelotvornost.
        Let me heal you

Comment

• SanjaFoto
          New member
          • Apr 2014
          • 11

Originally posted by Adamina
          Nabavi domaći propolis i njime maži kondilome. Moderirajući komentare, naišla sam na mnogo ljudi koji su se u uvjerili i njegovu djelotvornost.
          Mama radi doma propolis domaci ali jako jakoo pece kada stavim... :(

Comment

• SanjaFoto
            New member
            • Apr 2014
            • 11

Originally posted by sinkezg
            Imem nekoliko riješenih slučajeva HPV-a sa ionskim srebrom. Slobodno se javi privatnom porukom.
            U svakom slučaju, ne postoji ni najmanja potreba za očajavanjem, problem bi trebao biti riješen jako brzo a medicinski nalaz će ti to potvrditi
            Mozes tu pojasnit ako nije problem. Ali nemam zdrastveno tako da necu moc nista potvrditi....:(

Comment

• sinkezg
              Guru
              • Oct 2009
              • 2414

Ionsko srebro redukcijom (predavanjem elektrona) uništava patogene organizme (u ovom slučaju HP virus) a uz to znažno djeluje na stvaranje matičnih stanica i tako obnavlja tkivo.

Ovo su primjeri gdje sam dvjema ženama riješio hepatitis C: slučaj 1 i slučaj 2.

Što se samog HPV-a tiče, riješene slučajeve imam ali nemam medicinske nalaze u svom podjedu ali na ovom forumu imam jednog člana koji iz prve ruke može biti svjedokom za dva slučaja u svojoj obitelji.
              Ima još takvih primjera ali do rezulata tj. nalaza je jako teško doći jer ljudi izbjegavaju surađivati, pretpostavljam jer im je neugodno, iako ja na nalazima koje objavim maskiram identifikacijske podatke, kao što se može vidjeti u gornjim primjerima.

Comment

• sinkezg
                Guru
                • Oct 2009
                • 2414

Originally posted by Adamina
                Propolis, kao i med je djelotvoran jer ima antivirusna i antibakterijska svojstva što znači da sprječava razmnožavanje mikroba ali ih ne uništava. Sam med i njegovi srodni produkti poput propolisa biljnog su porijekla a razne biljke su te koje izvorno imaju antimikrobna svojstva no, kao što sam rekao, djeluju tako da sprječavaju razmnožavanje tj. širenje mikroba ali ih ne uništavaju. Zato uz pojedine, najčešće zarazne bolesti uzrokovane mikrobima teško ili nikako je pojedinoj osobi moguće ozdraviti uz pomoć određenih sredstava biljnog porijekla jer to ovisi o pojedinoj bolesti kao i o nečijem imunom sustavu. Opet dobar primjer je HCV uzrokovan virusom hepatitisa C. Jednostavno govoreći, da su antivirusna svojstva biljnog porijekla dovoljna, logikom stvari bilo bi oboljeloj osobi dovoljno uzimati npr med ili sličnu hranu ili pripravke antivirusnih svojstava ali u praksi svi znamo da nitko nije ozdravio od HCV-a jedući med. Jer to nije dovoljno, takva je priroda te bolesti. Kod HPV-a situacija je nešto bolja ali rizik od latentnog stanja će biti konstanta.

Comment

• sinkezg
                  Guru
                  • Oct 2009
                  • 2414

...
                  nemam zdrastveno tako da necu moc nista potvrditi....:(
                  Možeš sve obaviti u ginekološkoj ambulanti tj. kod svog ginekologa.

Comment

• SanjaFoto
                    New member
                    • Apr 2014
                    • 11

Originally posted by sinkezg
                    Možeš sve obaviti u ginekološkoj ambulanti tj. kod svog ginekologa.
                    Nemam ja svojeg ginekologa. :/

Comment

• lucero
                      svjetlo
                      • Nov 2009
                      • 4471

Mama radi doma propolis domaci ali jako jakoo pece kada stavim... :(
                      Možeš ga za početak razblažiti nekim uljem, kantarion, bademovo...
                      "Kuda koracam hoću da bacam
                      snopove zlatne svjetlosti."

Comment

• SanjaFoto
                        New member
                        • Apr 2014
                        • 11

Aha... mislim meni to nista ne smeta sto imam jer nista ni ne osjetim. Kondilomi su jako jako mali cak se jedva vide nit se mnoze uopce
                        ..

Comment

• Adamina
                          Super Moderator
                          • Mar 2014
                          • 4621

Pa ok, ja sam samo dala savjet za rješavanje kondiloma. http://alternativa-za-vas.com/index....ak/article/hpv
                          Pogledaj na ovom linku komentare, možda nađeš nešto korisno.
                          Let me heal you

Comment

• sinkezg
                            Guru
                            • Oct 2009
                            • 2414

Kako onda znaš da imaš HPV?

Comment

• Adamina
                              Super Moderator
                              • Mar 2014
                              • 4621

Koliko ti imaš godina? Jesi li ikad bila kod ginekologa?
                              Let me heal you

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                              😀
                              😂
                              🥰
                              😘
                              🤢
                              😎
                              😞
                              😡
                              👍
                              👎