Ne znam, možeš li poslati link?
Pitanja, pritužbe i pohvale
Collapse
X
-
👍 2Comment
-
i opet mi je zbrisan post, bez bjasnjenja i ikakvog upozorenja.
i opet se radi o postu koji na pik uzima katolicku religiju.
i opet vidim da ovdje pravila za sve isu ista, katolici i religiozni ljudi vode ovaj forum i koliko god mi dragi bili, namecu svoje stavove inkvizicijski, paljenjem knjiga. i uklanjanjem nepodobnih. (max)
sto se desilo sa :
sad vidim daje tih postova bilo vise. gdje je moj odgovor na Iskustvima sa crnom magijom?
vidim da pravila vrijede za sve osim za modericu, jednu koju necu imenovati. ona svoj posao radi kad prodje dovoljno vremena i postovi se maknu sa Latest posta.
moderice, sram te bilo.
ako se to ponovi, trazim anketu u kojoj clanovi foruma odlucuju sto ce biti sa doticnom modericom.
hvalal na razumijevanju.Comment
-
i jos jedno pitanje. zasto Super kraj Moderator?
ima li obicnih moderatora koji nisu Super? ili je to pohvala samim moderatoricama? znam da je jedna od njih stvarno super, ali smijesno mi djeluje to dvoje zajedno. idem se i ja malo zezat da vidite kak blesavo to izgleda.
Comment
-
Evo jedno pitanje,iako je prošlo puno vremena. Možda se koji moderator sjeti.
Tekst u ovom upisu http://www.alternativa-forum.com/duh...tml#post432866 nastao je u dubokoj inspiraciji kad je jedan hrvatski branitelj spasio drugog koji se je htio ubiti, skočiti s vrha zgrade. Podstanar, žena mu umrla i ima 4 djece.
U RH branitelji obrambenog domovinskog rata vrijednosno se osjećaju marginaliziranim od strane društva i ima ih dosta koji počine suicid.
Uz tekst stavila sam jednu fotografiju koja je javno objavljena (i u drugim medijima), a na njoj je bio čovjek koji je nosio crnu majicu s bijelim križem. To nose ljudi koji su preuzeli duhovnu brigu o branitelju koji je izvršio suicid,moli se za njega i svraća društvu pozornost na problem socijalizacije branitelja.
Slika je uklonjena i tekst je ostao okrnjen jer se ne može misaono dosegnuti bez fotografije.
Meni osobno nije više važno što te slike više nema jer znam što sam i o čemu pisala, ali znam da je slika dugo bila na forumu, da nije nikome smetala i da ju je moderator svojom intervencijom uklonio.
U razlogu moderator navodi "New life". Ne znam je li to možda neki forumaš...ili nešto drugo..?
Zapravo, samo me zanima razlog uklanjanja fotografije, pa ako se koji moderator sjeća uopće da mi kaže kako bih ubuduće znala pravila foruma.
Hvala.....
p.s. tu noć bila sam duboko sretna jer je spašen jedan ljudski život.Let me heal you👍 4Comment
-
i jos jedno pitanje. zasto Super kraj Moderator?
ima li obicnih moderatora koji nisu Super? ili je to pohvala samim moderatoricama? znam da je jedna od njih stvarno super, ali smijesno mi djeluje to dvoje zajedno. idem se i ja malo zezat da vidite kak blesavo to izgleda.
Tetrapak👍 2Comment
-
Nema veze. Hvala svejedno.
Stavila sam je opet.....http://www.alternativa-forum.com/duh...tml#post455328V.C.R.
👍 3Comment
-
...and in this maelstrom of decay, ordinary men were battered and smashed... men like Max... the warrior Max.👍 6Comment
-
Možda jesam editirala post, ali ne sjećam se da sam izbrisala sliku. Ona je specijalno stavljena tu jer je tekst direktno za nju vezan. I slika je stajala više mjeseci, a ja ju onda više nisam mogla maknuti jer editiranje više nije moguće.
Nema veze. Hvala svejedno.
Stavila sam je opet.....http://www.alternativa-forum.com/duh...tml#post455328Let me heal you👍 3Comment
Comment