Darko Pribeg održava seminar Tri principa u Rijeci

Collapse
X
 
 • Vrijeme
 • Show
Clear All
new posts
Advertisement

 • Qwerty
  replied
  Tri principa je nesto najbolje sto je pomoglo mojem psihickom zdravlju.

  Leave a comment:


 • bjondina
  replied
  Zaboravih napomenut da je seminar super

  Leave a comment:


 • Darko Pribeg održava seminar Tri principa u Rijeci

  DARKO PRIBEG ODRŽAVA
  Vikend seminar Tri principa u Rijeci 22. i 23. Ožujka

  Darko Pribeg bavi se jogom , Transformacijom karmičkih obrazaca Intenziv prosvjetljenje ,bioenergijom i akupunkturom , drži radionice makrobiotike i vodi seminare Tri principa .

  Što su zapravo tri principa ?

  Tri principa (um, svijest, misao) razlikuju se od svih metoda i tehnika kojima pokušavamo nešto na sebi promijeniti i usavršiti. Oni su po svojoj prirodi nešto sasvim drugačije. Oni su jednostavno, a opet dubinsko razumijevanje prirode života. Kroz to razumijevanje shvaćamo da je s nama sve u redu već sada, da nema potrebe za mijenjanjem i poboljšavanjem. Shvaćamo da svi naši problemi dolaze iz naših misli i da u stvarnosti ne postoje. Kad to shvatimo izostaje potreba da se s mislima, emocijama i stanjima išta radi, da ih se pokušava promijeniti. Jedino što se samo po sebi mijenja je odnos prema onome što nam stvara probleme – prema našim mislima.
  Kroz razumijevanje toga što su po svojoj prirodi sve emocije i negativna stanja, prestajemo kreirati ono što ne želimo osjećati, a svi obrasci i sve negativne emocije počinju se rastvarati same od sebe. Razumijevanje Tri principa nevjerojatno je oslobađajuće i dovodi nas sve bliže nama, onome što u svojoj srži zbilja jesmo, a to je sam Izvor života. To se manifestira dubokim osjećajem unutarnjeg mira, ispunjenosti, sigurnosti, povezanosti, ljubavi te harmonije sa svijetom oko nas.

  KOJE PROMJENE U SVOM ŽIVOTU MOGU OČEKIVATI POLZNICI ?
  Kroz promjenu odnosa prema našim mislima mijenja nam se odnos prema životu, a tako i doživljaj života u svim svojim aspektima te razumijevanje Tri principa vrlo efikasno pomaže pri svim oblicima disharmonije:

  - depresija, životno nezadovoljstvo, nesigurnost, strah, tjeskoba, manjak samopouzdanja
  - osjećaj krivnje, ljutnja, zamjeranje, osuđivanje sebe i drugih
  - ljubomora, zavist, razočaranje, osjećaj besmisla, ispraznosti, dosade
  - brige, materijalna nesigurnost, osjećaj neusmjerenosti i zbunjenosti
  - disharmonični međuljudski odnosi – obiteljski, poslovni, prijateljski ili ljubavni
  - osjećaj da smo nedovoljni ili nedovoljno vrijedni sami po sebi, da stalno moramo nečemu težiti, pokušavati nešto dostići, bilo to više novaca, sreće, ispunjenja, duhovnosti, znanja, poslovnog uspjeha, ugleda, ljubavi...
  KOME JE SEMINAR NAMIJENJEN ?
  Seminar je namijenjen svima onima koji žele napraviti pozitivne promjene u bilo kojem području svog života ,od mladih do umirovljenika .
  Seminar će se održati u obliku opuštenog razgovora, nema tehnika ni metoda. Kroz razgovor tijekom kojeg se rasvjetljavaju ustaljena iluzorna vjerovanja o tome na koji način funkcionira život se kod polaznika budi njihovo vlastito unutarnje razumijevanje. To nije mentalno već dubinsko unutarnje razumijevanje koje umjesto da sve ostane na pukom intelektualnom „znanju“, omogućava unutarnju transformaciju koja za posljedicu ima promjenu na svim područjima u svakodnevnom životu a to je ono što je svima potrebno .
  GDJE ĆE SE ODRŽATI SEMINAR ?
  Seminar će se održati u Rijeci 22. I 23. Ožujka a za sve ostale informacije i predbilježbe zainteresirani se mogu javiti Đurđi na broj 0976269485 ili posjetite www.darkopribeg.com .
Latest Topics

Collapse

 • lozinka
  Svrab
  by lozinka
  Pozdrav, imam 27 godina.
  Godinama se patim sa svrabom, isao sam kod dermatologa, davala mi je neke gelove, malo pomogne ali ne puno. Vadio sam krv...
  12-04-24, 09:08
 • nensav
  Šta je hromoterapija
  by nensav
  malo poznata metoda lečenje bojama  Ceo...
  21-03-24, 08:52
Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎