Društveni poremećaj na relaciji M-Ž

Collapse
X
 
 • Vrijeme
 • Show
Clear All
new posts
Advertisement
 • Moldercuker
  Nisam guru
  • May 2011
  • 27140

  Društveni poremećaj na relaciji M-Ž

  Društveni poremećaj na relaciji Muškarac-Žena

  Zadnjih 12-24 mjeseca sam često bio u situaciji da slušam i gledam odnose između muškaraca i žena.
  Nazivam to poremećajem jer ne smatram to prirodnim, već kao društvena bolest.

  Svima je poznato kakav je tipićan muškarac i malo manje kakva je to tipićna žena.
  Žena bi vječito trebala biti u kući i brinuti o urednosti i hrani. Dok bi muškarac trebao nemoguče kolićine novca dobavljat. To su neke klasične gluposti.


  Sad je problem to što više nitko ne zna što želi. Muškarci ne znaju odabrat ženu, a žene ne znaju odabrat muškarca. nisu ni sigurni kakvog partnera ili partnericu žele. Primjetio sam da veliki broj parova dolazi do konflikata koji su opasni. Sve češće se čuju prjetnje od najbezazlenijih, pa do ubojstva. Najčešće je problem ljubomora.

  Kakav bi muškarac uopće trebao biti i kakva bi žena trebala biti? Dali stvarno postoje tolike razlike između spolova.

  Žene se uglavnom žale na nemar muškaraca oko svakodnevnih stvari. Muškarci uglavnom gledaju na žene kao seksualne partnerice.
  Koje su na kraju vrjednosti koje žena mora imati i vrednovati, a koje muškarac?
  Još jedna stvar je problem, a to je što smo se pretvorili u makeup civilizaciju. nisu laži i uljepšavanja više samo politička ili ideološka propaganda, nego je to svakodnevica među obićnim ljudima, među bracnim partnerima i u vezama između muškarca i žene
  Čemu tolika zavist, ljubomora i pohota oko tih statusa u društvu koji se tiću veza i brakova?
  Gdje god se okreneš, samo taj jaz žene mrze muškarce i muškarci žene. Bez obzira na tu mržnju oni i dalje forsiraju i forsiraju da se primiću osobama koje mrze

 • Silvio Sponza
  Guru
  • Feb 2021
  • 597

  #2
  Međutim je li su večinom muški krivi ili su večinom ženske krive , to jest ženske se razgoličaju i seksualno hipnotiziraju muške da budu ovisni o njima , pa onda da li muški ne žele se seksualno emancipirati kako bi bilo kompenzacije među spolovima ili je neka prikriivena diktatura institucija ( u kojima su prevlast ženske ) koja uskračuje muškima slobodu sekualne emancipacije koju ženske imaju i tako stvara ne jednakopravan odnos bez kompenzacije među spolovima ? Dakle je su li muški sami sebi krivi jer si skrivaju svoj spol ( čak i na plažama ) ili je neka prikrivena ženska diktatura nad slobodom muške emancipacije ( prvenstveno u zemljama malog standarda ) ?

  Comment  Latest Topics

  Collapse

  There are no results that meet this criteria.

  Working...
  😀
  😂
  🥰
  😘
  🤢
  😎
  😞
  😡
  👍
  👎