Evo ja sam imala svoje prvo iskustvo sa Astralom u ovaj ponedjeljak i prestrasila sam se, onako vidis sebe kako lezis, ne mozes se pomaknuti i vratim se u tijelo . Medutim malo prije sam se probudila (dnevni spavanjac, hihih) i budim se, srce mi nevjerovatno brzo lupa, zujanje u usima i trnjenje tijela, sad ja ne znam jesam li bila u astralu, ili sam trebala da putujem.
Kako god, "sanjala" sam nesto prekrasno, predivno, puno sarenih boja, balona, pozitivnih vibracija. San je poceo sa izlaskom iz busa i ulazim u neki kao tunel, na kojem se nalazi ti objeseni baloni, neke predivne dugine boje, sve sija, svijetli, a ja presretna. Medutim budim se i otvaram oci, a meni i dalje svijetli sve pred ocima
Sad ne znam jesam li pošla, il' sam došla
Kako god, "sanjala" sam nesto prekrasno, predivno, puno sarenih boja, balona, pozitivnih vibracija. San je poceo sa izlaskom iz busa i ulazim u neki kao tunel, na kojem se nalazi ti objeseni baloni, neke predivne dugine boje, sve sija, svijetli, a ja presretna. Medutim budim se i otvaram oci, a meni i dalje svijetli sve pred ocima
Sad ne znam jesam li pošla, il' sam došla
Comment