Astralna projekcija i lucidno sanjanje

Collapse
X

• Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Bird
    Alternativa addict
    • Jul 2013
    • 109

Evo ja sam imala svoje prvo iskustvo sa Astralom u ovaj ponedjeljak i prestrasila sam se, onako vidis sebe kako lezis, ne mozes se pomaknuti i vratim se u tijelo . Medutim malo prije sam se probudila (dnevni spavanjac, hihih) i budim se, srce mi nevjerovatno brzo lupa, zujanje u usima i trnjenje tijela, sad ja ne znam jesam li bila u astralu, ili sam trebala da putujem.
    Kako god, "sanjala" sam nesto prekrasno, predivno, puno sarenih boja, balona, pozitivnih vibracija. San je poceo sa izlaskom iz busa i ulazim u neki kao tunel, na kojem se nalazi ti objeseni baloni, neke predivne dugine boje, sve sija, svijetli, a ja presretna. Medutim budim se i otvaram oci, a meni i dalje svijetli sve pred ocima
    Sad ne znam jesam li pošla, il' sam došla

Comment

• Diana
      <3
      • Oct 2009
      • 7086

opet me vuče van iz tijela,nekako se othrvam toj senzaciji,nisam imala odlaske već 10tak god
      :)

Comment

• MadMax111
        Road Warrior
        • May 2013
        • 1011

Kae ovo,meni to ne uspijeva nikak.
        Najblize tome sam dosao kad se onako kao pocnem ljuljkat u tijelu,uh.
        ...and in this maelstrom of decay, ordinary men were battered and smashed... men like Max... the warrior Max.

Comment

• Diana
          <3
          • Oct 2009
          • 7086

Originally posted by MadMax111
          Kae ovo,meni to ne uspijeva nikak.
          Najblize tome sam dosao kad se onako kao pocnem ljuljkat u tijelu,uh.

eto,ja ni ne želim pa me vleče
          :)

Comment

• altea
            Guru
            • Sep 2011
            • 500

[quote=imagine;247983]Eh sad me lucy potsjeti slićica, baš sam ih neki dan gledala ostale u trećoj fioci odozgo tj. u istoj odozdo

Dosta vremena sanjala sam ili bila "tamo i tada" gdje san već bila ili ću opet bit

Odista,veoma često sam u snu odlazila na jedno divno mjesto.
            Kretala sam malim uskim putićem koji je vodia ka moru.
            Uz sami put su bila neka divna stabla sa malim narančastim okruglim plodovima...
            Na kraju,baš na samom kraju putića bilo je more, ležaljka tik uz njega,mir,tišina koja se je čula između igre soli,mora,vjetra i galebova koji su je oivčavali,mislin tu tišinu jelte
            Na ležaljci sam naravno bila ja sa rukom u moru i rukom na

Nedugo potom,nakon smrti moga oca povedoh svoju staru majku na more ,malo da joj pomognem da "digne spirit" što bi list reka
            Jedno popodne krenusmo u šetnju...i gle čuda

Naime htjedoh reči : "tamo i tada" ili "tu i sada", "Who knows" or "Who cares" ...I do not care,I just passing and play in moment

Vidiš Imagine, priroda sve stvara s razlogom - slučajnost ne postoji.

Comment

• altea
              Guru
              • Sep 2011
              • 500

[QUOTE=altea;427441]
              Originally posted by imagine
              Eh sad me lucy potsjeti slićica, baš sam ih neki dan gledala ostale u trećoj fioci odozgo tj. u istoj odozdo

Dosta vremena sanjala sam ili bila "tamo i tada" gdje san već bila ili ću opet bit

Odista,veoma često sam u snu odlazila na jedno divno mjesto.
              Kretala sam malim uskim putićem koji je vodia ka moru.
              Uz sami put su bila neka divna stabla sa malim narančastim okruglim plodovima...
              Na kraju,baš na samom kraju putića bilo je more, ležaljka tik uz njega,mir,tišina koja se je čula između igre soli,mora,vjetra i galebova koji su je oivčavali,mislin tu tišinu jelte
              Na ležaljci sam naravno bila ja sa rukom u moru i rukom na

Nedugo potom,nakon smrti moga oca povedoh svoju staru majku na more ,malo da joj pomognem da "digne spirit" što bi list reka
              Jedno popodne krenusmo u šetnju...i gle čuda

Naime htjedoh reči : "tamo i tada" ili "tu i sada", "Who knows" or "Who cares" ...I do not care,I just passing and play in moment

Vidiš Imagine, priroda sve stvara s razlogom - slučajnost ne postoji.

Comment

• hlapić
                New member
                • Sep 2013
                • 45

citat-elj ništa nije rekao...ako dobro zamjećujem..
                smajstorit ću svoju filozofiju...

Comment

akcija

akcija

akcija

akcija

Latest Topics

Collapse

There are no results that meet this criteria.

Working...
                😀
                😂
                🥰
                😘
                🤢
                😎
                😞
                😡
                👍
                👎