Citrofit koristim već duže vremena i jako sam zadovoljan sa njim. Kada su viroze ili gripa, ako ga se uzima dovoljno dugo i preporučena količina sve može proći mimo vas. Jako volim prati zube sa njim, ako to napravim u jutro cijeli dan osjećam svježinu u ustima. Samo se ne smije na četkicu staviti više od 3 kapi jer dosta je jak, mogao bi vam briditi jezik cijeli dan
Iskustva s Citrofitom
Collapse
X
-
Moja iskustva sa Citrofitom su više nego dobra. Redovito ga koristim i rezultati su vidljivi. Na primjer, prije sam znala imati virozu 5-6 puta godišnje. Sada se ova brojka smanjila na 1-2 puta godišnje. (Inače sam vrlo osjetljiva na viroze od djetinjstva).👍 2 -
Koristim Citrofit već par mjeseci (manje ili više redovno) i ova je zima prošla bez prehlade! Inače me svake zime temperatura i prehlada bace u krevet, ali ove godine sam prošla bez toga.
Sve 5 za Citrofit osim što je goraaaak!“Keep me searching for a heart of gold…”👍 3Comment
-
Užasno je gorak. Zato ga pijem samo u kapsulama.👍 2Comment
-
-
-
Pozdrav Bruno!
Radi preventive Citrofit se pije 30 kapi jedan put dnevno nakon obroka u čaju ili soku. U svrhu liječenja Citrofit se uzima tri puta po 30 kapi.👍 2Comment
-
naruči obavezno i prazne kapsule, jer je Citrofit gorak, ali je zato fenomenalan. Pila sam ga u kombinaciji sa Kalinjijem i mislim da je tada efekat najbolji!Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova!👍 2Comment
Comment