Silverex nano-sprej i tuš

Collapse
X
 
 • Vrijeme
 • Show
Clear All
new posts
Advertisement
 • Spring
  Administrator
  • Feb 2009
  • 5817

  Silverex nano-sprej i tuš  Sprej za njegu kože SILVEREX SKIN CARE
  djeluje na bazi upotrebe ionskog srebra, kao prirodnog antibiotika bez nuspojava, koji ne šteti ljudskom organizmu.
  Sprej SILVEREX SKIN CARE zapravo je priča za sebe i tema koja će trajati dok postoji potreba čovjeka za zdravom i njegovanom vanjštinom, ali i nutrinom.

  To je, ukratko rečeno svojevrsni raspršivač čiji temeljni sastojak ionska srebrna voda, u najvećoj mjeri sadržana od pjenastog srebra.

  Upotreba ovog modernog melema je jednostavna, bez obzira gdje se nalazite i što radite u tom trenutku.


  Ovdje je potrebno samo trenutak zastati i objasniti pojam nanosrebra.

  Naime, nano veličina ključ je uspješnosti primjene srebra u ovom slučaju, ali i šire. Upravo njena malenkost i sićušnost daju joj moć brzog prodiranja tamo kuda nitko i ništa drugo ne uspijevaju. Lagano prodiranje u stanice i uništavanje postojećih virusa, bakterija i gljivica svojestveno je jedino snazi koju ima nano veličina.

  Suvišno je i spominjati da brzo prodiranje znači učinkovito istrebljenje parazita, ali i povećavanje imuniteta kroz povećavanje aktivnosti stanica.

  Činjenica koja se uvijek i stalno može vezati za sprej Silverex Skin Care je prirodnost proizvoda koji preuzima ulogu antibiotika bez postojanja nuspojava štetnih za tijelo čovjeka. Ionsko srebro na kojem se temelji snaga ovog proizvoda potpuno je bezopasno i zato predstavlja najbolji prirodni antibiotik za ljude.

  Štoviše, nakon upotrebe u potpunosti se izlučuje nakon 3 do 4 dana i ne ostavlja mogućnost nagomilavanja tvari u tijelu koja bi eventualno mogla dovesti do neželjenih posljedica.

  Sprej djeluje kod
  - dezinficiranja slabo vidljivih rana
  - pomaže kod sunčevih opeklina, posjekotina od brijanja, kožnih bolesti, infekcija, aknastih područja, svrbeža, ekcema, gljivičnih oboljenja nogu, upala zubnog mesa i perutanja kože.

  Njegovi učinci vrlo konkretno su vidljivi u uspješnom tretiranju atopije, akni i druge vrste problematične kože. Primjenjuje se na suhoj iritiranoj koži koja pati za hidratacijom, ali i na nosu i ustima izloženim zagađenom zraku.

  Svatko od nas želi se osjećati ugodno, bilo u kućnom okruženju ili na putovanjima. SILVEREX SPREJU to je osnovni zadatak i uspješno ga izvršava. Njegovom dugom popisu vrlina dodat ćemo i to što zbog prikladne veličine odlično pristaje svakoj ručnoj torbi, torbi za rublje ili običnoj jakni.

  Prirodnost djelovanja SILVEREX SPREJA jedna je od njegovih najvećih vrlina kao i neškodljivost za ljude, životinje i biljke.


  Last edited by Spring; 15-01-10, 00:27.
  www.alternativa-za-vas.com
  www.alternativa-webshop.com
 • Spring
  Administrator
  • Feb 2009
  • 5817

  #2
  Sve njegove značajke najbolje ćete upoznati ako se istuširate vodom koja sadrži ionsko srebro. Ovo je jedini tuš sa srebrnim ionskim filterom u cijelom svijetu koji tijekom korištenja kontinuirano izbacuje ione srebra i pritom djeluje potpuno antibakterijski.

  Ovaj prirodni antibiotik, posebice u pjenastoj kombinaciji, djelotvorno iskorjenjuje bakterije, klice i legionele. To je proizvod kojeg bi svatko morao imati, još i više, ako spadate u skupinu djece i odraslih sa oslabljenim imunitetom.

  Zato bi ga, prema postojećim medicinskim rezultatima, trebale koristiti osobe sa suhom i oštećenom kosom, ušima ili perutavim vlasištem te oštećenom kožom. Također, tuširanje ionskim srebrom dobro će činiti onima koji su izloženi zagađenom zraku i prašini, a od velike pomoći može biti i bebama kod kojih pelene uzrokuju osip.
  Estetska funkcija tuširanja SILVEREX TUŠEM nije zanemariva jer postoje naznake kako se ovakvim tuširanjem poboljšava učinak kozmetike. Posebno sretni bit će oni koji velik dio svog života provode pokušavajući se riješiti zadaha iz usta, neugodnog mirisa nogu, pazuha i onih kojima je oralna higijena od velike važnosti.

  Svoju kožu možete održavati čistom i mekom samo se tuširajući srebrnom vodom koja je predodređena za vrhunski užitak. Tuširanje je proces u kojem većina ljudi uživa jer, u prvom redu, donosi osjećaj opuštanja i lepršavosti. Upravo ovi nježni mlazovi omogućuju još blaži osjećaj pri tuširanju, istovremeno pružajući privid masaže i čvrstine u tijelu.

  Upotreba šampona, regeneratora, krema, agresivnih sredstva za čišćenje i pranje kao što su omekšivači i sredstva protiv kamenca, sada je drastično reducirana.
  To, pored ekonomske uštede, predstavlja i važan aspekt u domeni zaštite okoliša.

  SILVEREX TUŠEVI služe temeljnom osjećaju ugode u vlastitom domu, no isto su tako prilagođeni upotrebi u wellnesima i fitness centrima. Osim blagodati koje nudi tijelu, ovaj tuš također odstranjuje i mrlje od vode na podu kupaonice, u odvodima, kadama i WC-školjkama te dezinficira iste površine.


  ULOGA STERILIZATORA I ODSTRANJIVAČA KLORA

  SILVEREX TUŠ u svakom trenutku korištenja ima ulogu sterilizatora zahvaljujući dvostrukom nanosrebrnom filteru koji uklanja sve različite štetne klice i organske supstance. Tako nastaju rezultati kao što je omekšana koža i glatka, gipka i podatna kosa.

  Titan dioksid spriječava kožne infekcije, atopiju, svrbeže, akne, ali i djeluje pozitivno na perutanje kože. Bubuljice i nadraženost kože jednostavno nestaju utjecajem tuširanja SILVEREX TUŠEM, a neugodni tjelesni mirisi povlače se nakon ovakvog tuširanja.

  Srebrni filtar u tušu iznimno je izdašan i njegova trajnost procijenjena je na tri godine. Tomu pridonosi i činjenica što se u omjeru od 99,99 posto sastoji od najčistijeg srebra. Uređaj je moguće instalirati u kupaonici s vrlo malo truda, jer se jednostavno otkloni stara navojnica i ubaci novi SILVEREX TUŠ.
  www.alternativa-za-vas.com
  www.alternativa-webshop.com

  Comment

  • Spring
   Administrator
   • Feb 2009
   • 5817

   #3
   Poanta njegova djelovanja je u odstranjivanju klora, koji je dokazano štetan kod velikog broja stanovništva. Voda se u današnje moderno vrijeme redovno sterilizira klorom koji, u reakciji sa sredstvima za čišćenje u kućanstvu proizvodi karcinogen zvan "kloroform". Zato klor jednostavno treba odstraniti.

   Proces odstranjivanja klora počinje u prednjoj mlaznici koja stvara 100 do 300 tisuća negativnih iona prolaskom vode kroz otvore promjera 0,3 mm.
   Srebrna pjena je pravi izvor sterilizacije budući posjeduje kontaktnu površinu 6.000 puta veću od one drugih proizvoda koji sadrže istu količinu srebra. Djeluje kao odstranjivač nekoliko vrsta štetnih bacila i antibiotik. Sterilizacijsko djelovanje pjene dokazano je znanstveno u japanskim laboratorijima na slučajevima crijevnih bakterija.

   Kalcijev sulfit T u ovom slučaju neškodljiv je za organizam, s obzirom da njegov sterilizacijski učinak sastoji od toga da od vode s nečistoćama pravi zdravu vodu. Filtar koji se nalazi u tušu potrebno je promijeniti kada se tvar unutar njega rastopi do sredine označenog dijela, odnosno kada je kroz njega prošlo 15.000 litara vode.

   Tuš nudi još jednu pogonost koja se zove filtar od netkanog tekstila i kojem je prva i osnovna dužnost zaustavljanje hrđe koja u vodu dolazi kroz cijevi. Na taj način filtar sprečava probleme s kožom. Filtar je potrebno promijeniti kada primijetite da je mrlja od hrđe na njemu postala tamnosmeđa.

   KONKRETNI UČINCI OTKLANJANJA KLORA

   Oni koji imaju problema s atopijom, bubuljicama ili prhuti, kao i osobe oštećene i suhe kose ili proćelave moraju obratiti pažnju na SILVEREX TUŠ, odnosno pojedinost koja se odnosi na odstranjivanje klora.
   Zadah iz usta ili neugodni mirisi nogu i pazuha posljedica su djelovanja klora na kožu. Velik je broj stanovništva s problemima ove vrste, a opet je mali broj onih među nama koji su do sada imali prilike znati više o štetnom djelovanju klora.
   Hidratacija grube i suhe kože moguća je jedino odstranjivanjem klora iz vode.

   Obvezno upamtite kako se pranje i čišćenja kućnih ljubimaca upravo na ovaj način najtoplije preporuča. Njihova nježna dlaka jednako je podložna negativnom djelovanju klora, i ako biste htjeli da vaš ljubimac lijepo izgleda i tako se osjeća, priuštite i njemu tuširanjem SILVEREX TUŠEM. Bit će vam zahvalan, a način na koji će to pokazati individualan je, ali sigurni smo da ćete ga znati prepoznati.


   www.alternativa-za-vas.com
   www.alternativa-webshop.com

   Comment

   • Spring
    Administrator
    • Feb 2009
    • 5817

    #4
    Da li je netko koristio Silverex sprej ili tuš? Kakva su iskustva?
    (Planiram kupiti njihov sprej a možda i tuš, da to isprobam:) )
    www.alternativa-za-vas.com
    www.alternativa-webshop.com

    Comment

    • mdomba
     light
     • Jun 2009
     • 428

     #5
     Ja koristim sprej vec pola godine... uglavnom poslije brijanja...

     inace imam jako osjetljivu kozu i lako se nadrazi... tako da se sva zacrveni i napuni bubuljica nakon brijanja...

     otkad koristim sprej sve je OK...

     pomaze i kod zadaha iz usta...

     Comment

     • Drug Mile
      www.zavjere.net
      • Apr 2010
      • 208

      #6
      Prije par dana nabavio ovaj tuš, za sada je osjećaj tuširanja jako ugodan, što ne mora biti radi srebra. Za probu, montirao sam ga doma i nisam ništa rekao ženi. Zapravo rekao sam da štedi vodu jer ju bolje raspršuje. Nakon tuširanja je bila oduševljena, kaže da kao da se izmasirala, da joj je koža mekša, itd. To mi je bila dobra provjera jer ja ne bih bio objektivan.

      Meni je ožiljak na nosu koji imam 15 godina gotovo nestao, vidjeti ću nakon par dana u kojem to smjeru ide. Istina je da je koža mekša. Valjda neće smekšati neke organe koji bi trebali biti tvrdi :)

      Što mislite, kada natočim vodu iz tog tuša u posudu, koliko dugo je srebro raspršeno? Npr. kod pranja zubi, ja mogu natočiti malo vode u čašu i ostaviti 5 minuta, pa onda tom vodom isprati usta? Mislim, jasno da nema štete, ali je li učinak isti kao direktni mlaz iz tuša u usta?

      Što mislite o pranju bebe srebrnom vodom? Ima li mogućih nuspojava? Isprobao na bebi tako da sam joj malo prebrisao lice mokrom gazom, primjetio sam jedino da je osip po licu i vratu gotovo trenutno nestao, ali to bi možda bilo i da smo je oprali običnom vodom. Meni je bitno da nema nekih alergijskih reakcija. Dakle, moguća šteta po dijete?
      Razotkrivanje zavjera na: www.zavjere.net

      Comment

      • Spring
       Administrator
       • Feb 2009
       • 5817

       #7
       Vjerujem, da nano srebro nije štetno za djecu, kao niti za odrasle.

       Već nekoliko mjeseci koristim sprej i ručicu za tuširanje Silverex, ali za sada nisam vidjela učinak, o kojem oni pišu. Ručica je zaista dobra, mlaz je jako ugodan, ali što se tiče ovlaživanja kože – to nisam primijetila.
       www.alternativa-za-vas.com
       www.alternativa-webshop.com

       Comment

       • Blue_Knight
        Ohm
        • Apr 2009
        • 2394

        #8
        "Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)

        Comment

        • mdomba
         light
         • Jun 2009
         • 428

         #9
         Originally posted by Drug Mile
         ...
         Meni je ožiljak na nosu koji imam 15 godina gotovo nestao, vidjeti ću nakon par dana u kojem to smjeru ide. Istina je da je koža mekša. Valjda neće smekšati neke organe koji bi trebali biti tvrdi :)

         Što mislite, kada natočim vodu iz tog tuša u posudu, koliko dugo je srebro raspršeno? Npr. kod pranja zubi, ja mogu natočiti malo vode u čašu i ostaviti 5 minuta, pa onda tom vodom isprati usta? Mislim, jasno da nema štete, ali je li učinak isti kao direktni mlaz iz tuša u usta?

         Što mislite o pranju bebe srebrnom vodom? Ima li mogućih nuspojava? Isprobao na bebi tako da sam joj malo prebrisao lice mokrom gazom, primjetio sam jedino da je osip po licu i vratu gotovo trenutno nestao, ali to bi možda bilo i da smo je oprali običnom vodom. Meni je bitno da nema nekih alergijskih reakcija. Dakle, moguća šteta po dijete?
         Dugo se nista nije ovdje pisalo...

         Dali je nestao taj oziljak? Kakva nam iskustva mozes sada prenijeti nakon sto je proslo par mjeseci...

         A dali se ta voda moze piti?

         Comment

         • sumskovoce
          Alternativa addict
          • Jul 2009
          • 210

          #10
          Dižem temu jer me zanimaju vaša iskustva, MM ima neurodermitis, pa razmišljam da nabavimo ovaj tuš. Kakva su vaša iskustva i da li znate koja je cijena?
          I trust my inner wisdom

          Comment

          • lucero
           svjetlo
           • Nov 2009
           • 4471

           #11
           Prijateljica ga je kupila jučer u Rijeci,košta cca 800 kn.
           "Kuda koracam hoću da bacam
           snopove zlatne svjetlosti."

           Comment

           • SteveNo1
            Optimist (valjda)
            • Mar 2010
            • 189

            #12
            Ja koristim tuš nekih 8-9 mjeseci i zadovoljan sam tušem, iako se još nisam riješio prhuti. Nakon tuširanja osjećam se odlično i zbilja mi se čini da je puno manja potrošnja vode.

            Nakon otprilike 4 mjeseca mijenjao sam filter jer mi je postao jako žut i činilo mi se da slabije filtrira. Ovaj je sada skroz bijeli nakon 4 mjeseca mislim da radi ok.

            Mislim da je cijena 800 kuna s tim da sa ja platio i dostavu ali imaš za kupiti u boljim biljnim ljekarnama tako da se taj trošak lako izbjegne.

            Piti tu vodu nisam probao jer piše da se ne preporuča.
            Dao sam život da bih postao osoba kakva sam ovoga trenutka.

            Da li je vrijedilo truda?

            Comment

            • riječanka
             Guru
             • Jul 2011
             • 6278

             #13
             Koristim sprej i sapun. Prvih dana upotrebe koža mi je bila jako suha, nekako gruba, ali poslije toga ....super! Sprej mi je jako pomoga kod upale desni. Zubobolja gotovo trenutačno prođe. I nevjerojatno brzo zacijeli prištiće i ranice. Za sada sam jako zadovoljna, samo ne znam da li ga se smije piti. Ne pište ništa o tome na uputstvima.

             Comment

             • The last one
              New member
              • Nov 2010
              • 4

              #14
              ja imam silverex sprej vec skoro dvije godine

              i ne korisstim ga vise cesto ,ne zato jer nije koristan vec zaboravljam na njega a o njemu mogu rec da ima on neko djelovanje samo je problem kod dermatoza bas i ne moze puno pomoci jer dematitisi stalno izlaze iznutra,oni su uzrok poremecaja unutar tijela,a silverex je odlican za tako neke vanjske upotrebe,doista ucini kozom svjezijom i ciscom ali i dalje barem u mom slucaju dermatitisi izlaze bez obzira koliko ja prskao se sprejom

              mislim da za teze kozne problem treba ipak trazit spas negdje drugdje
              eto to je barem u mom slucaju tako

              pozzzz!!!!!!!!!!!!!!!

              Comment

              • nubian
               New member
               • Sep 2011
               • 47

               #15
               Silverex sprej sam kupila prije 6 mjeseci, prskam lice svakodnevno jer mi je pri ruci, ali nikakve koristi nema za ublažavanje izbijanja ili zacjeljivanja prištića.
               Prijateljica ga isto ima, i ne djeluje joj na poboljšanje tena, niti na upalu desni. Uporna je, mjesecima ga koristi nekoliko puta dnevno.
               Šteta, bačen novac!

               Comment

               Latest Topics

               Collapse

               There are no results that meet this criteria.

               Working...
               😀
               😂
               🥰
               😘
               🤢
               😎
               😞
               😡
               👍
               👎