Alternativa Forum

Proizvodnja i nabava koloidnog srebra

Ovo je diskusija na temu Proizvodnja i nabava koloidnog srebra u podforumu Koloidno srebro
Gospođa pod nickom GANDALF na forumu alternative OBMANJUJE JAVNOST! Znamo tko ...

Natrag   Alternativa Forum > Prirodni proizvodi > Koloidno srebro

Alternativa Forum


Koloidno srebro Liječenje uz pomoć koloidnog srebra

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 11-03-10, 18:42   #41
New member
 
isrebro's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Postovi: 1
isrebro is on distinguished roadisrebro is on distinguished road
Zadani

Gospođa pod nickom GANDALF na forumu alternative OBMANJUJE JAVNOST!
Znamo tko se krije iza tog nadimka i zločestih i niskih pokušaja deskreditacije SilverGen opreme i posredno iSREBRO tima.
..Postoje ČINJENICE koje nikakve zlonamjerne mutikaše koje ljudima naplaćuju 300 kn za 1l ionskog srebra ne mogu oboriti.
SilverGen JE jedan od 2 najpoznatija i najbolja proizvođača opreme na planeti Zemlji! To dokazuju njihovi cerifikati, renome
i poslovne reference. Nikako nije slučajno da se za SilverGen profesionalne uređaje odlučila cijela zapadna Europa.
Prednjači Francuska koja će u najskorije vrijeme postati Europsko sjedište SilverGena. No postoje i banalne činjenice koje
demantiraju zlu Gandalf. SilverGen SG7 Pro u stanju je proizvesti i otopinu koncentracije 40 PPM + sa zanemarivom količinom
koloida! To nije u stanju niti jedan low budget uređaj!
Naprosto je smiješno uopće govoriti o low budget uređajima u kontekstu SG7 PRO koji stoji 750 US $ + sva ostala davanja. Samo
srebrno punjenje košta 250 US $! Pogledajte na stranici Silvergena. Usporedbe radi uređaji za kućnu proizvodnju (osrednja
kvaliteta produkta) 50-250 US $. Najskuplji uređaj za proizvodnju košta cca 2500 US $.
..No znamo mi itekako dobro da se sada ovako zločesto i lažima nije krenulo na nas radi nekih istina već zato što je naše
pojavljivanje na tržištu srušilo cijenu lakomim, pohlepnim i amaterskim "proizvođačima" (tipa gospođe pod nadimkom Gandalf)
od 50 do 75%. Onima drugima koji se pokušavaju cijenom bliskoj našoj dodvoriti kupcima, poručujemo; ne prodajte ljudima
koloide već ione! Investirajte u opremu i radite pošteno sa imenom i prezimenom a ne skriveni iza e-mail adrese.
I sada opet ponavljamo; MI GARANTIRAMO KVALITETU! Svaki korisnik našeg proizvoda u prilici je isti odnjeti u mjerodavnu
instituciju na ispitivanje koja će sasvim sigurno ustanoviti da u otopini postoji stvarno minimalno ili više od 10 ili 15 PPM-a!
..Do sada smo šutjeli ali sada vise ne želimo gledati kako se lažima i insinuacijama pokušava braniti dosadašnja monopolistička pozicija.
SilverGen je poduzeće registrirano u USA, podliježe itekako strogim kontrolama svojih proizvoda, posjeduje USA i EU certifikate i to su činjenice. Svi oni koji pokušavaju uzeti dio tržišta uređajima domaće radinosti, sklepanim "od oka" za par kuna, morat će se pomiriti da je njihovo vrijeme prošlo.
..Mi pozdravljamo svaku poštenu konkurenciju. Nije nam ambicija uzeti cijelo HR tržište, no nikako ne možemo dozvoliti da se
blati SilverGen, a posredno i mi od onih koji opremu na kojoj proizvode ionsko-koloidno srebro skrivaju kao zmija noge.
..Što se tiče idealnih uvjeta za proizvodnju tipa izoliranih komora i slično, dajte molim vas, ne nasmijavajte one koji znaju o čemu se radi. Proizvodni uređaji jedne druge USA firme razlikuju se od SilverGenovih jedino po višem stupnju automatizacije same proizvodnje. Proizvodnja vode nije sklapanje hard disk uređaja pa da je nužna totalna i apsolutno sterilna komora.
..Za dobar ionsko-koloidni srebrni pripravak su nužna 3 uvjeta: Aqua purificata (do 0,5 ppm-a), srebro čistoće 99,999%
(SilverGen u našem slučaju posebno dizajnirane površine) i poštena i prihvatiljiva cijena koju naš građanin može prihvatiti.
..Dotična Gandalf konstatira da postoje rezultati testiranja SilverGenovih uređaja, citiram: "Imali smo priliku vidjeti paralelne analize proizvoda tj. otopina desetak američkih proizvođača low budget uređaja, među kojima je bio i SilverGen." i
.."Rezultati tih istraživanja nikada nisu dospjeli u javnost, niti budu." ???????? Treba li sada netko povjerovati da je samo ona imala priliku vidjeti super tajna testiranja koja nitko drugi nikad nije niti neće vidjeti???? :)))))))). Svaki daljnji komentar je suvišan.
..I na kraju,ne zaboravite ovu činjenicu; ionsko-koloidno srebro je apsolutno čisti i ekološki pripravak koji će užasno biti zagađen onog trenutka kada ga konzumiramo, a ne obrnuto! O toj činjenici vrijedi razmisliti.
Ostaje istina koju nikakve pohlepne i zle spodobe ne mogu osporiti, MI SMO PRVI KOJI SMO OBJAVILI NA ČIJOJ OPREMI RADIMO!!!
Na to smo izuzetno ponosni!
Uvijek smo spremni na konstruktivne kritike no na ovakve laži, insinuacije i podmetanja bili smo dužni reagirati.

iSREBRO tim
isrebro je offline   Reply With Quote
isrebro, hvala ti na korisnom postu!
Spring (11-03-10)

Nepročitano 11-03-10, 21:57   #42
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Isrebro tim, hvala na komentaru.

Za SilverGen uređaj saznala sam pretražujući Internet, da bi naručila najbolji uređaj na tržištu za jednog mog klijenta. Sigurna sam u to, da je SilverGen najbolji. Već sam naručila 2 takva uređaja za moje klijente i planiram kupiti jedan za sebe.

Pozdrav!

Spring je offline   Reply With Quote
Nepročitano 12-03-10, 19:04   #43
New member
 
gandalf's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Postovi: 21
gandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura aboutgandalf has a spectacular aura about
Zadani

Poštovani isrebro time,

iz nekog razloga vam se ne sviđao ono što sam napisala?

Žao mi je, no ovakvim tekstom, a osobito tvrdnjama, upućujete na svoje neznanje. Očito je da ste dobro upoznati s tekstovima proizovđača opreme, ali ne i znanstvenim činjenicama. U tom slučaju ne biste niti u ludilu spominjali mogućnost proizvodnje od ČAK 40 ppm-a kao vrhunski domet, jer biste bili upoznati s podacima koliko srebra u otopini ljudski organizam može prosječno prihvatiti i iskoristiti, koja je gornja granica, te što i kako koja količina srebra čini u organizmu.

Također ne biste iznosili pod najskuplji uređaj iznos od premalo nula, ne biste spominjali certifikate, te ono o čemu ne znate, pisali kao o lažima, insinuacijama i podmetanjima.

Pretpostavljam da je napad najbolja obrana, u pravu ste kad tvrdite da postoje činjenice (ali to ne podrazumijeva da su VAŠE činjenice nužno točne i istinite), a okarakterizirati nekoga tko ima više informacija i/ili znanja – zlonamjernim mutikašom – zaista nije na nivou nekoga tko želi da ga se smatra proizvođačem s kredibilitetom.

U svakom slučaju, želim vam mnogo uspjeha u radu.
gandalf je offline   Reply With Quote
gandalf, hvala ti na korisnom postu!
LIK (12-03-10)
Nepročitano 13-03-10, 14:19   #44
New member
 
ALEKSANDAR's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Postovi: 10
ALEKSANDAR is on distinguished roadALEKSANDAR is on distinguished road
Clapping MOJE ISKUSTVO

Dragi forumaši,

diskusija na temu srebra ponukala me da se registriram i napišem svoje iskustvo u korištenju istog. Nemam baš iskustva s pisanjem na forumima pa možda ovo ne ispadne baš dobro, ali evo, prvi puta je, do sada sam samo čitala.
Ove jeseni suprug i ja razmišljali smo kako se zaštititi od svinjske i raznih drugih gripa i viroza. Na internetu sam naišla na web stranicu isrebro.net, a i od nekih prijatelja sam već ranije čula da piju ionsko srebro. Naručila sam početnu količinu, a ponukalo me da od njih naručim to što su zaista jedini, kao što i kažu tamo, objavili na čijoj opremi proizvode, kao i to da mi je stranica zanimljiva zbog komentara i novinskih isječaka koje objavljuju. Neki prodavači objave samo mail adresu bez telefona, pa nisam baš sigurna kakav se proizvod krije iza toga. Od tada suprug i ja pijemo preventivno, a i razne probleme koji nam se jave pokušavamo prvo riješiti sa srebrom. Npr. ja sam imala gljivice na nožnim noktima i to sam nakon dugog i bezuspješnog tretiranja Canestenom riješila za otprilike 2 mjeseca (priznajem uz ne baš redovitu upotrebu). Srebrnu vodu koristimo i za zaustavljanje krvarenja kod porezotina nožem ili britvom kod brijanja, za probleme s prhuti, a preporučili smo i članovima svoje obitelji. Tako je moja mama pri kraju s rješavanjem neke čudne izrasline na licu koju je prvobitno mislila ići operirati. da ne nabrajam dalje, koristimo za sve što nam padne na pamet (još i za biljne uši), a i naša ljubimica (mica-maca) je isprobala prilikom upale očiju, stavljam po preporuci i par kapi u njezinu vodu za piće.
Jedino molim ako netko ima iskustva u korištenju srebra kod djece da se javi sa svojim iskustvima. Imam unuka od godinu dana i on još nije pio, ali je koristio kremu za neurodermitis i to se pokazalo vrlo dobrim.
Pozdrav svima.
ALEKSANDAR je offline   Reply With Quote
ALEKSANDAR, hvala ti na korisnom postu!
dkovacic (12-05-12)
Nepročitano 13-03-10, 23:47   #45
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Aleksandar,
Dobrodošla na Alternativa Forum!

Citat:
diskusija na temu srebra ponukala me da se registriram i napišem svoje iskustvo u korištenju istog. Nemam baš iskustva s pisanjem na forumima pa možda ovo ne ispadne baš dobro, ali evo, prvi puta je, do sada sam samo čitala.
Ispalo je odlično! Hvala što si sa nama podijelila svoja iskustva!

Spring je offline   Reply With Quote
Nepročitano 14-03-10, 12:42   #46
New member
 
angel's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 5
angel is on distinguished roadangel is on distinguished road
Zadani

Za kucnu upotrebu jonizirane koloidne srebrene vode preporucujem ruski uredjaj. Ja sam ga nabavio pre oko godinu dana i veoma sam zadovoljan. Pozitivne rezultate imam na sebi, svojoj porodici i svojih prijatelja.
Zadovoljni proizvodom, ja i nekoliko prijatelja kontaktirali smo Rusku firmu i oformili zajednicku kompaniju za distribuciju proizvoda Ruske fabrike u Makedonii, Hrvatska, Bosna, CG, Srbija, Bugarija, Albanija, Grcka, Turska i Kosovo. Ako je neko zainteresovan za distribuciju u Hrvatskoj neka poseti nevoton.mk ili mi pošalje PM. Dobro zdravje
angel je offline   Reply With Quote
Nepročitano 14-03-10, 18:07   #47
New member
 
tonka's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Postovi: 17
tonka will become famous soon enoughtonka will become famous soon enoughtonka will become famous soon enoughtonka will become famous soon enoughtonka will become famous soon enoughtonka will become famous soon enoughtonka will become famous soon enough
Zadani

ajoj, drago mi je vidjeti da ima ovakva tema
Evo da napišem i ja svoja iskustva
Mi smo srebro počeli koristiti dok smo bili u Americi, a onda su nam ga još skoro 3 godina slali prijatelji. Na naše veselje, pred godinu dana nas je jedan znanac naših prijatelja uputio da i u Zagrebu postoji jednako kvalitetno srebro za koje on garantira jer poznaje i surađuje s ljudima koji ga rade. A ti prijatelji su nas i prvi uputuli na srebro uopće.
S tim srebrom smo prezadovoljni. Uvjereni smo zbog više razloga da je čak i bolje od onga koje smo koristili, a cijena je neusporediva. Tamo smo morali za 8 oza (240 ml) izdvojiti 105 USD, što nam se sada čini jako puno.
Sada se i muž koji je dugo godina imao neku čudnu fleku na nozi, konačno s tim srebrom riješio te grozne izrasline.
Snahu smo jedva nagovorili da našem unuku guzu punu prišteva od pelenskog osipa šprica samo time. I kad nas je napokon poslušala - naš Max sada je sretna beba
Koristimo ga svi i to svakodnevno.
Muž za sinuse i konjuktivitis, najstariji sin se bavi sportom i često je u ranama, masnicama i žuljevima. Gljivice na nogama mu buknu čim pogleda bazen, ali sada se više nitko oko toga ne uzbuđuje. Srednji sin je malo osjetljivije djete i sklon je alergijama, ali i to smo riješili jednom bočicom koja je stalno uz njega. Najmlađi sin ima dvije lijeve i dvije desne, pa je stalno u ranama. Ljudi, to srebro je ko čarobna tekućina!
A ja ga nisam dugo htjela piti, a imala sam puno zdravstvenih problema. Pred otprilike pola godine sam počela i ODUŠEVLJENA sam rezultatima.
I mogla bi još pisati satima, jer su ga zbog nas počeli korisiti i naši prijatelji i rođaci i svi su do jednoga prezadovoljni, a ja vam svima mogu to samo nahvaliti i preporučiti.
Gospođa je zaista zlatna i nema kod nje da bi vam nešto obečavala i garantirala, pametovala i mudrovala. Sve vam kaže kako je i ako se držite toga, mora vam pomoći. I točno vam kaže za što će vam pomoći, a za što ne.I moram reći da je stvarno draga i puno zna, pravo je zadovoljstvo s njom pričati.
Kao što vidite ja sam oduševljena a to srebro vam se zove Ionsko srebro by feniks
tonka je offline   Reply With Quote
Nepročitano 14-03-10, 23:45   #48
New member
 
ALEKSANDAR's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Postovi: 10
ALEKSANDAR is on distinguished roadALEKSANDAR is on distinguished road
Zadani CIJENA SREBRA

Draga Tonka,
neki moji prijatelji koji su kupili srebro od gospođe o kojoj ti pričaš rekli su mi da je cijena za litru kod nje čini mi se 300kn (
, a ja sam na www.isrebro.net naručila za 150,00. I ja sam zadovoljna rezultatima, a gospodin koji daje upute kako primjenjivati srebro jer svaki slučaj je drugačiji) mislim da ima puno iskustva u alternativnom liječenju. Svaka mi je njegova sugestija bila vrlo korisna i stvarno je bio jako ljubazan i sve mi je detaljno objasnio i baš je tako bilo što se djelovanja tiče. A cijena je duplo niža. Vidjela sam da su oni na svojoj stranici objavili cijene što mi se čini vrlo korektno.
Pozdrav
ALEKSANDAR je offline   Reply With Quote
Nepročitano 15-03-10, 18:26   #49
Optimist (valjda)
 
SteveNo1's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Hrvatsko Zagorje, Bedex
Postovi: 189
SteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant future
SteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant futureSteveNo1 has a brilliant future
Zadani

Aleksandar, istina je 1 L Ionskog srebra by feniks (www.skysparks.com) košta 300 kuna, ja sam kupio od njih. Inače sam zadovoljan kvalitetom ali mislim da ću sljedeći put kupiti na www.isrebro.net. Zaista je upola jeftinije i zbilja mi je drago vidjeti transparentno prikazane cijene.
Aleksandar na informaciji.


Dao sam život da bih postao osoba kakva sam ovoga trenutka.

Da li je vrijedilo truda?Podijeli post!

SteveNo1 je offline   Reply With Quote
Nepročitano 16-03-10, 19:32   #50
New member
 
slaven's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Postovi: 4
slaven is on distinguished roadslaven is on distinguished roadslaven is on distinguished roadslaven is on distinguished road
Zadani

E pa Aleksandar i ostali članovi isrebro tima,

sada ste i mene uspješno raspi… i natjerali da se registriram iako inače nemam volje za ovakve napore.Aleksandar je očito član i tima, pa samim time nije osobito neutralan, a najjači argument počinje i završava cijenom odnosno razlikom
A ljepo svi znamo da KVALITETA ima svoju cijenu, pa svjesni toga kupujemo ili ne kupujemo kineske gače na placu.

Izgleda ovdje očito nisu svi svjesni uključivši i one koji tako gorljivo brane svoj proizvod, a bilo bi bolje da su manji od makovog zrna.

Moja avantura oko koloida je zbog obiteljskih boleština. dječjih preciznije. I na jednom forumu našao ja savršeno jasnu i čitljivu uputu za pripremu koloidnog srebra.
Mislim si - malo baterija, malo srebrnine – no big dil. Ja inženjer, brat kemičar – di češ bolje kombinacije!
Dok nisam shvatio da se radi o mojoj djeci, pa se ipak primih istražnog postupka prije nego što nešto uprskam.
I završio rezultatom – sve je to bezvezarija i zaključkom da ne želim dati svojoj djeci nešto do te mjere neprovjereno kao što bi bila ta moja kućna papazjanija.

Pa krenuo istraživat gdje nabaviti, a to je ujedno značilo znati ponešto o koloidnom srebru.
Javio sam se ja mnogim stručnjacima, čak i slavnom i-timu. Kod njih nisam mogao pismenim putem dobiti ni jednostavnu uputu kako i što s imunitetom kod djeteta. Nego citiram:

Predlažemo Vam da narudžbu izvršite putem telefona da bi Vam mogli preporučiti proizvod i doziranje koji će u Vašem konkretnom slučaju polučiti najbolje rezultate.“

E tu mi je već polako bilo dosta. Što? Ne možete mi dati uputu što i kako pisanim putem?!!
Tko je reko da želim naručiti?! Želim se prvo informirati, a tek tada ču odlučiti.
I što znači doziranje za konkretan slučaj? Vi ste tamo koliko vas ima lječnici s dugogodišnjom praksom i djelite stručne savjete samo za svaki zasebni slučaj??
Trebam možda i povijest bolesti poslati za banalno pitanje kako se vašom vodiciom diže imunitet?!

Sad vidim da postoji i razlog za svu tu komediju.
Kultura, a očito i znanje nije vam na nekom nivou. Drugi se bar nisu napuhavali ko pauni!

Da vas prosvjetli jedan amater: aqua purificata (voda koju vi koristite) je voda koja se prije svega pakira u pvc kanistere!!!
Rekoh da sam se informirao, pa znam što bilo kojoj tekučini čini takva ambalaža. A vjerujem da znaju i svi aktivniji članovi ovog foruma koji povremeno pratim.
A osim toga njezin je sastav takav da se svakom normalnom može samo primračiti.

Gledajte i divite se, dostupno čak na netu

Naziv proizvoda
AQUA PURIFICATA
Pročišćena voda za ljekarničku uporabu
Organoleptička svojstva Bistra tekućina bez boje, okusa i mirisa
Vrsta analize
Analiza << A >>
Fizikalna i kemijska svojstva
Senzorska i fizikalno-kemijska svojstva
TDS (ukupno otopljene tvari) 0 mg/l Odgovara
Salinitet 0 mg/l Odgovara
PH 7,76 Odgovara
Elektrovodljivost 0,9 µS cm-1 Odgovara
Ukupna tvrdoća 0 mg/l CaCO3 Odgovara
Kalcijeva tvrdoća 0 mg/l CaO Odgovara
Magnezijeva tvrdoća 0 mg/l MgO Odgovara
Kalcij 0 mg/l Ca2+ Odgovara
Kalij 0,083 mg/l K+ Odgovara
Natrij 0,46 Na+ Odgovara
Aluminij 41 µg/l Al3+ Odgovara
Hidrogenkarbonat 2,44 mg/l HCO3 - Odgovara
Kloridi 0,015 mg/l Cl- Odgovara
Nitrati 0 mg/l N Odgovara
Sulfati 0,07 mg/l SO4 2- OdgovaraKad se na to doda činjenica da je litra takve vode od 1,30 do 2,05 kn (a vaša cijena je koliko ono puta veća???) onda je jasno da bi vam bilo bolje da šutite o svom poštenju i kvaliteti svog proizvoda.
Sve i da proizvodite na NASA-inom uređaju ( a ovaj vaš to zasigurno nije jer čak i sam Silvernešto savjetuje što učiniti u vezi otpada koji nastaje dok on krčka) uz aluminij, sulfate i ostalo društvo u toj vodi – VI nemate kolodinu vodicu kojm se možete na ovakav način busati u prsa junačka: MI PRVI, MI JEDINI, MI POŠTENJAČINE!

Ma baš si rijetko priuštim ovako gubiti vrijeme, jer mi je gubitak vremena prosvjetljavanje neprosvjetljivih, ali činim to zbog nevinog puka koji čita ko što sam ja nekada čitao i tražio u nadi da če mi nešto od toga pomoći.
A zapravo je pomoglo, jer sam sada barem po pitanju koloida informiran i više me nitko ne može žednoga preko vode da ne kažem što gore (baš zgodan smajlić)

Eto time……… nije dovoljno samo obrt otvorit , sajt napravit, reklamirat se, pa savjetovati nedužne. I upravo to me raspiz…. taj način i arogancija, taj hrvatski jal i nekultura kojom ste napali nekoga tko očito zna više od vas.

A ja ovo sad pišem zbogradi nedužnih.
Ja sam svoj problem riješio i neću napisati kako pa Aleksandera još malo povuči za jezik, ali vama svima drugima mogu samo reči – ono što vrijedi to i košta. Uvijek je bilo tako i uvijek če biti.

Mi muški između BMW-a, mercedesa i kije znamo što bi izabrali. A zna i moja žena.
Dam se kladiti da zna i kumica na placu kod koje kupujem sir i vrhnje.

A ako vam je svejedno što gutate i što stavljate na sebe, svoju ženu, djecu, punicu (dobro ona možda nije bolje ni zaslužila ) onda vam mogu stavit čitav popis onih koji rade haustor-proizvodnju koloida po još nižim cjenama.
Ima litrica za 50 do 60 kunića, a unutra isto sigurno obilje srebronekihotrovnih spojeva.
Vjerujem da sam ih sve kontaktirao jer ovako marljiv nisam mogao išta slučaju prepustit.
Jedan mi je čak tvrdio da njegova srebna vodica ima prekrasnu žutu boju – upravo takvu kakva mora biti!

Ja za sad toliko, a nadam se i zauvjek. Jer pametnom sve jasno, a svima ostalima neka Bog pomogne.
slaven je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Annabel (27-03-12), najt bird (21-04-12)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 17:37 sati.

Iz ponude izdvajamo:

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0