Alternativa Forum

Lekovito dejstvo nakita

Ovo je diskusija na temu Lekovito dejstvo nakita u podforumu Kristali i plemeniti metali
Wow, predivni su!...

Natrag   Alternativa Forum > Alternativna medicina > Kristali i plemeniti metali

Alternativa Forum


Kristali i plemeniti metali Svojstva i utjecaj na čovjeka

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 29-11-10, 00:48   #11
Administrator
 
Spring's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 5,816
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Spring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond reputeSpring has a reputation beyond repute
Zadani

Wow, predivni su!

Spring je offline   Reply With Quote
Spring, hvala ti na korisnom postu!
novosadjanka (06-04-11)

Nepročitano 31-10-11, 07:09   #12
back to basic
 
alison's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 9,613
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za alison
Zadani DESET ISCELITELJSKIH KRISTALA ZA ŽENE

DESET ISCELITELJSKIH KRISTALA ZA ŽENE

Kristali, Poludrago Kamenje i Minerali


Isečak iz knjige : Vaš vodič za lečenje kristalima i poludragim kamenjem, Karen Ryan
Kristali se mogu koristiti kao pomoć ženama svih vekovnih kategorija, za različite zdravstvene i emotivne probleme i u svakom stadijumu lečenja. Budjenje Sebe i otvaranje Sebe spiritualnim putevima nije uopšte lagan zadatak. Često zahteva jako puno vremena i resursa da bi se došlo do razvoja, spoznaje i rasta. Neki ljudi ipak izaberu da ne preuzmu rizik i da se ne izlažu opasnostima prepoznavanja, otpuštanja i rušenja unutrašnjih barijera i emotivnih zaštitnih slojeva koje je neophodno da bi postali potpuno humani i živi i da bi iskusili život u potpunosti i sva njegova bogatstva i uživanja.
,,Isis bez vela,, je izraz koji se odnosi na Egipatsku boginju čije je lice i telo bilo pokriveno crvenom tkaninom, koja je simbol za ignoranciju i emotivne barijere koje od davnina stoje izmedju Osobe i Istine. Onima mudrima, Isis podiže svoj veo i otkriva misterije Univerzuma. Unutrašnje putovanje postaje svetinja onima koji mogu izdržati intenzitet pune svesnosti koja im se tada pojavljuje.
Kristali imaju isceljujuću ulogu na ovom fantastičnom putovanju. Isto kao i misterije ženske svesnosti, kristali pomažu da održimo i izdržimo unutrašnje procese ovog putovanja koje nazivamo ,,Isis bez vela,, i pomažu da se kvalitetno pripremi potpuno otvaranje i oslobodjenje ženske svesnosti kroz isceliteljske procese na svim nivioma ženskog bića.
Kristali daju zaštitu, utočište i podršku za duboko isceljivanje koje žena obavlja duboko u svom unutrašnjem biću. Napravila sam izbor od deset kristala i poludragih kamenova iz grupe od 44 koji su svi korisni za iseljivanje kod žena i ženskih stvari. Sledeći članak će sadržati listu deset kristala koji su korisni za isceljivanje muškaraca.JANTAR (Ćilibar) ovo je kamen koji je jako nežan i snažno smiruje nervni sistem. Ima snagu da sa nas podigne svu negativnost i ohrabruje nas da život shvatamo malo manje ozbiljno. Poboljšava vernost i tačnost u ljubavnim vezama. Kao kamen samoisceljenja, Ćilibar vodi emocije u jasniju mentalnu perspektivu i pomaže da preuzmemo svu odgovornost za naše izbore u životu. Jako je dobar za umirivanje emocija posle operativnih zahvata.


AMETIST je takodje poznat kao ,,gospodar svih isceliteljskih kamenova,,. Ametist čisti i sklanja negativnost. Daje nam zaštitu i balans u toku perioda promena. Smanjuje osećaj da ste nečija žrtva a to na takav način što vam daje spiritualnu perspektivu i pogled na okolnosti u životu. Ametist koji je lavanda ružičaste boje povezan je sa čakrom Srca, otvara i projasnjuje izdato i povredjeno srce i leči osećanja izgubljenog života i izgubljene nevinosti. Ametist plavo crvene boje donosi duboku spiritualnu konekciju izmedju osobe i njenih životnih izazova, daje podršku da savladamo izazove koje je život pred nas postavio i daje nam strpljenje i smirenost da prevazidjemo i one stvari i dogadjaje koji izgledaju kao porazi. Ševron Ametist (belo ljubičasti) pomaže da sklonimo stare karmičke obrasce, pomaže da volimo sebe i da se slažemo sa drugim ljudima pogotovo sa partnerima i porodicom.


APAČKA SUZA je poznat kao ,,kamen tuge,,. Ovaj kamen nam pomaže da ipak prolijemo svoje suze i oslobodimo se i na taj način stimuliše emotivnu spontanost i otpuštanje barijera koje vam stoje na putu da iskusite duboku tugu. Ovaj kamen je odličan za prevazilaženje svoje sopstvene negativnosti koja se javlja kada smo u stresnim situacijama. Apačka suze je vrsta Obsidijana, to je taman kamen koji kada postavimo na svetlo izgleda providan. Kaže se da ovaj kamen uspešno preuzima na sebe našu tugu i u tom momentu postaje neprovidan.


CRVENI KORAL – često se naziva ženskim kamenom. On smiruje emocije i otklanja osećaj očajanja i zavisnosti. On budi i podstiče strastvenu energiju, stimuliše i ojačava ženske polne organe kroz obnovu tkiva. Ovaj kamen je jako povezan sa čakrom Korena i to za cirkulaciju krvi i za čišćenje bubrega i bešike. Američki Indijanci smatraju da je Crveni Koral krv majke Zemlje a na Tibetu žene ga izuzetno cene i koriste za sve probleme oko menstruacije i plodnosti.


GRANAT često nazivan kamenom seksa. Granat povećava jačinu života i spontano ali jako moćno nam predaje energiju baš kad nam je potrebna. Ovaj kamen je izuzetno koristan za oporavak žena koje su bile žrtve i objekat bilo fizičkog bilo psihičkog terora i pomaže im da vrate svoju izgubljenu moć. On pomaže regeneraciju emotivne energije i pomaže da prihvatimo svoje misli i emocije. Granat stabilizuje energiju koju posvećujemo našem putu da dodjemo do cilja. On takodje ojačava i predaje moć u Sakralnu čakru i čakru Korena. Granat pojačava seksualnost sa fizičke strane i povećava plodnost.


ŽAD (NEFRIT) se naziva kristalom mira i spokoja. On umiruje emocije i pomaže da održimo smirenost u komunikaciji i u vezama sa drugim ljudima. Daje nam osećaj samopoštovanja, samodovoljnosti i veru u to da možemo izaći na kraj sa svakom situacijom koja nam se postavi na put. Žad je odličan za oporavak posle nekog neprijatnog iskustva kao što su velike operacije, razvod, sahrane, gubitak posla.


JASPIS poznat kao vrhunski negovatelj. On nam olakšava da koristimo svoje moći i znanja i da pritom znamo da nam to ne može biti oduzeto. On smiruje agresivne energije i daje osećaj zaštite i bezbednosti u periodima oporavka od stresa, operacija i drugih trauma koje nam život može doneti. Crveni Jaspis nam predaje živahnu i svežu energiju i smanjuje osećaj da smo nečije žtrve. Žuti Jaspis balansira hormone i daje zaštitu tokom putovanja. Zeleni Jaspis ponovo uspostavlja energiju i fokusiranost posle velikih umaranja.


ROZE KVARC Ovo je kamen ljubavi. Ovaj kamen je izuzetno jak iscelitelj i leči emocionalnu negativnost na svim nivoima. On poboljšava meditaciju i proces isceljivanja i to to tako što harmonizuje i dovodi u balans sve fluktuacije energije. Roze Kvarc u stvari jasno predstavlja staru poznatu izreku da Ljubav sve pobedjuje. Odličan je za umirivanje čakre Srca i čakre Solar Plexus posle situacija gde je bilo neočekivanih promena na emotivnom planu, posle haosa, traume ili krize. Ovaj kamen dopušta da ljubav dodje do osobe koja ga nosi i to pogotovo ako ta osoba ima problema da nadje ljubav pre svega u sebi i da ljubav pokloni kako sebi tako i drugima. Ovo je odličan kamen prijateljstva i možete ga pokloniti gotovo svakome do koga vam je stalo.


ČADJAVI KVARC Kristal koji balansira naše emocije. Čadjavi kvarc pročišćava i otklanja negativne emocije. Ovaj kristal je odličan stabilizator za nagle promene raspoloženja i jako uzemljuje bilo koju negativnu energiju. Odličan je za žene koje pate od PMS sindroma i za druge osetljive osobe. Odličan je kad se koristi u periodima izloženosti stresu i da ponovo izgradimo svoje emocije posle ,,emotivnog sagorevanja,, i to tako što daje moćnu zaštitu u periodu lečenja. Čadjavi kvarc smanjuje strah od neuspeha, može uspešno da odblokira samonametnuta ograničenja i pomaže vam da rizikujete i to tako što ćete se otvoriti ka nekim novim iskustvima.


SODALIT poznat kao kamen mira. Sodalit pomaže da se rešimo nesanice čiji je uzrok prevelika mentalna aktivnost. Pomaže da se otarasimo nepotrebnih misli, daje nam mentalni fokus i pomaže da logično razmišljamo i pored emotivne uznemirenosti. Sodalit poboljšava poverenje, ojačava udruživanje sa drugima i deljenje ciljeva sa drugim ljudima. Odličan je za žene koje su stalno ,,u trku,, i zauzete i koje teško nalaze vremena za mirovanje, kojima je potrebna relaksacija i regeneracija mentalne energije. Sodalit je u stvari kamen koji je sastavljen od nekoliko tipova mikro kristala.

KAKO KORISTITI KRISTALE ZA ISCELJIVANJE
Dobro je nositi kristale danju i to u periodu od 21 dan – preporučuje se puna ogrlica, privezak ili mala kesica na čakri Srca – vibracije kristala će nastaviti da tretiraju oblasti gde postiji disbalans i ponovo će uspostaviti harmoniju i pozitivnost na mestima gde se pojavio poremećaj balansa. Efekti lečenja kristalima na emotivnom i psihološkom nivou su jako suptilni i obično će se desiti da drugi ljudi te efekte primete na vama pre nego vi sami.


SAVETI ZA LEČENJE KRISTALIMA
Vaša predanost kristalu je jako bitan deo procesa lečenja. Dopustite kristalu da odradi svoj posao umesto vas.
Najbolje je da ne nosite više od dva kristala u isto vreme ako ste novi u ovoj vrsti lečenja, pošto dosta ljudi jako reaguje na energije koje kristali nose. Dužina vremena lečenja i dostizanja efekata koje ste hteli zavisi od kvaliteta kristala (veličina, boja, punjenje energijom...), mesta gde se nosi, koliko dugo ga nosimo i koliko je baš taj kristal prikladan za isceljivanje vašeg problema. Neki kristali su su bolji tj imaju više efekta za uopštene i sakrivene probleme i neće baš efektivno tretirati površne simptome. Jako je bitno da budete iskreni ka sebi sa problemom koji želite da tretirate prilikom odabira kristala za lečenje.


TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
(H. FORD).
pridruži nam se u bbljPodijeli post!


Zadnja promjena:
alison je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Arwen (31-10-11), buda (31-10-11), La Ra (01-11-11), nuna007 (01-11-11), Odijana (03-02-12), ofelija13 (31-10-11), Tree (12-12-11), Uoo (31-10-11)
Nepročitano 12-12-11, 00:23   #13
New member
 
stier99's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2011
Lokacija: Osijek
Postovi: 61
stier99 is a name known to all
stier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to allstier99 is a name known to all
Zadani

Ljudi ima ko moldavit od vas?
stier99 je offline   Reply With Quote
Nepročitano 31-12-11, 09:29   #14
back to basic
 
alison's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 9,613
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za alison
Zadani


TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
(H. FORD).
pridruži nam se u bbljPodijeli post!

alison je offline   Reply With Quote
Nepročitano 31-12-11, 09:31   #15
back to basic
 
alison's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 9,613
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za alison
ZadaniTRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
(H. FORD).
pridruži nam se u bbljPodijeli post!

alison je offline   Reply With Quote
Nepročitano 31-12-11, 09:32   #16
back to basic
 
alison's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 9,613
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za alison
Zadani


TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
(H. FORD).
pridruži nam se u bbljPodijeli post!

alison je offline   Reply With Quote
Nepročitano 31-12-11, 09:33   #17
back to basic
 
alison's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 9,613
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za alison
Zadani


TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
(H. FORD).
pridruži nam se u bbljPodijeli post!

alison je offline   Reply With Quote
Nepročitano 31-12-11, 09:34   #18
back to basic
 
alison's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 9,613
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
alison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond reputealison has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za alison
Zadani


TRAŽIM LJUDE, ŠTO VIŠE LJUDI,
KOJI IMAJU NEOGRANIČENU SPOSOBNOST UVJERENJA
DA NE POSTOJI NEŠTO ŠTO JE NEMOGUĆE UČINITI
(H. FORD).
pridruži nam se u bbljPodijeli post!

alison je offline   Reply With Quote
Nepročitano 01-01-12, 23:35   #19
New member
 
labudi's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2012
Postovi: 13
labudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enough
Hi!

Citat:
Originally Posted by alison Pogledaj Post
alison, izvini... nista licno...
ovo sto je napisano, ili tacnije prepisano jeste u skladu sa kristalima, ali samo nekih, mozda dvadeset procenata.

Vec godina zelim da povedem odredjenu prepisku na temu: minerali i astrologija, ali je medijska kampanja toliko jaka da sam stalno i iznova odustajala.

Evo. Uzmi za primer da si ovde prikazala dvanaest minerala i sada tih dvanaest usaglasi sa tacnim brojem stanovnika ove nase planete. to bi reklo da recimo, gore prvi u nizu: tirkiz ( ukoliko nije holvit) odgovara tacno jednoj dvanaestini covecanstva.
daj, molim te...
labudi je offline   Reply With Quote
Nepročitano 01-01-12, 23:40   #20
New member
 
labudi's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2012
Postovi: 13
labudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enoughlabudi will become famous soon enough
Zadani

drugo, astrologija zastupa zapadne stavove. to znaci da zastupa gledista Vavilonskih i drugih ucitelja, i to znaci da postoji odredjene neustaglasenost sa stvarnim zracenjima koja se emituju iz kosmosa,sa planeta i zveza,i to znaci da postoji odredjena ceznura informacija. TU SE KRISTAL NIKAKO NE UKLAPA, VERUJ MI

Zadnja promjena: Razlog: GRSKA U KUCANJU
labudi je offline   Reply With Quote
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 17:30 sati.
Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0