Alternativa Forum

Alternativa Forum (http://www.alternativa-forum.com/index.php)
-   Kristali i plemeniti metali (http://www.alternativa-forum.com/forumdisplay.php?f=177)
-   -   Lekovito dejstvo kristala -napetost (http://www.alternativa-forum.com/showthread.php?t=1775)

Tina 29-05-10 00:30

Citat:

Originally Posted by 33:1:22 (Post 43884)
Oprosti ako sam te krivo razumio, nigdje ne vidim da si nabrojala nekakva stanja i boljke. :smilie_smile:Kaži što gospođi treba, sigurno da ima ljudi na forumu koji znaju. S univerzalnim kristalima ne može faliti, a čini se da velika večina nema apsolutno nikakve štetne učinke ( iz osobnog iskustva, mada se čini da je sve to subjektivno uključujuči i znanja o njihovim svojstvima ).

:smile_sun: opraštam :d070: . Pa rijetko tko će se odlučiti za kristale jer lijepo izgledaju, uglavnom ih želimo kao nekakvu pripomoć. ma niti ja neznam što nju sve muči, najviše financije :smile_giggle: ,šala mala, neznam detalje,znam da je imala neke infekcije. Nabavila je hematit i još će gorski zasad.
Nego nasmijala sam se, kako je donijela u zlatarnu hematit da provjeri jel to zbilja kristal il joj netko uvalio; i zlatar :smile_giggle: joj reče da je to običan kamen iz parka koji je netko obojao. I ona sva razočarana otišla u draguljarnicu gdje joj je gospođa draguljarka objasnila sve od a do ž; uvjerila ju je da je to pravi hematit i savjetovala joj i ona gorski kristal;i sad je happy :applause:. Zlatar mi je najjači, nisam se dugo tak nasmijala. :smile_giggle:

Blackey 23-06-10 10:02

neznam dali je ovo već netko pitao, sorry ak je
al me zanima koj je kristal moguće staviti u vodu pa piti tu vodu i kako se to radi i čemu služi, naišo sam bio negdje na to al nemrem nać link

ja imam kvarc, ametist, malahit, i rozekvarc

RIM 23-06-10 20:53

Ja sam za kristale laik , međutim povremeno mi dođe jedan čovjek koji se bavi između ostalog i lječenjem sa kristalima po metodi Svete Hildengard.Prije kratkog vremena položio je ispit u Njemačkoj kao jedini ne lječnik i jedini sa "istoka " Europe.
Zadnji puta sam mu prerezao jedan veliki smaragd kojeg koristi u lječenju . On kristale kupuje u Austriji i uz svakog dobije certifikat ,a za kristale iz naših trgovina rekao je da nisu baš pouzdani.
I još nešto Moji prijatelji iz Portoroža bave se izradom nakita i od toga žive,oni kristale i drago kamenje kupuju na sajmu takvih stvari u Minhenu gdje dolaze trgovci iz cjelog svijeta sajam se održava ujesen i cjene su navodno povoljne .

alison 23-06-10 21:07

Hy RIM, meni je portorž na par km, reci koja i gdje da nađem radnju - htjela bih nabaviti koji kamenčić. :thanks::thanks:

RIM 23-06-10 21:22

Alison vidi da li si dobila pp. Tamo ti je broj i mail. Reciu da li se razumiješ u kristale i drago kamenje.

alison 23-06-10 21:31

Citat:

Originally Posted by RIM (Post 46751)
Alison vidi da li si dobila pp. Tamo ti je broj i mail. Reciu da li se razumiješ u kristale i drago kamenje.

:thanks::thanks::e045::thanks::thanks:
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
:thanks::thanks::thanks:
:thanks:

RIM 23-06-10 21:35

Nisi mi rekla da li se kužiš u kristale i ostalo drago i poludrago kamenje.

alison 23-06-10 22:00

Ne kužim se niti malo, ali tražim dobar gorski kristal za biodinamičke pripravke - kremen iz roga...:hehe::smile_inlove::super_smilies086:

mario53 11-09-11 11:37

hvala na korisnom postu,imam jedan problem dva puta sam slao e-mail na Nebeski dar u vezi nabavke Rozen kvarca ,ali jos nisam dobio nikakav odgovor,dali je to zbog ljetovanja ili nema trenutno u ponudi

gruji44 11-09-11 12:14

Citat:

Originally Posted by mario53 (Post 115706)
hvala na korisnom postu,imam jedan problem dva puta sam slao e-mail na Nebeski dar u vezi nabavke Rozen kvarca ,ali jos nisam dobio nikakav odgovor,dali je to zbog ljetovanja ili nema trenutno u ponudi

Nisu na godišnjem, samo imaju previše mailova pa ne stignu odgovarat. Najbolje je da ih nazoveš ako trebaš informaciju. Rozenkvarca imaju u prodaji pa pristupačnoj cijeni. A imaš i njihov web shop pa možeš i tako ga kupit. A ako i na taj naćin ne uspiješ onda vikni na pp svoju adresu pa ću ti poslat.:xspace_sunny:


Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 07:42 sati.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0