Alternativa Forum

Geometrija božanske iskre

Ovo je diskusija na temu Geometrija božanske iskre u podforumu Ljudski mozak
Sasvim slučajno sam naišla na blog na kojem se pričalo o ...

Natrag   Alternativa Forum > Alternativna znanost > Ljudski mozak

Alternativa Forum


Ljudski mozak Mogućnosti mozga, istraživanja i zanimljivosti

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 26-09-11, 12:32   #1
Alternativa addict
 
dreamygirl's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2011
Postovi: 184
dreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant future
dreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant future
Icon5 Geometrija božanske iskre

Sasvim slučajno sam naišla na blog na kojem se pričalo o ovoj knjizi, tj. tačnije rečno autorka na njemu objašnjava suštinu svoje knjige. Nemam vremena baš sve da iščitavam, ali me zanima da li ste čuli za ovu knjigu, da li ste je čitali i kakvi su vam utisci o njoj?
Evo jednog dijela bloga, a ispod ću dati link za download knjige:


Naslov ove knjige, «geometrija božanske iskre» - nije metafora.

„Geometrija božanske iskre“ je matematički točno izražena formula STVARANJA.

Mi, ljudi, tako stvaramo – energiju. Tu formulu sam empirijski istražila i dokazala.
Energija je sve što jest.

Ako mi, ljudi, tako stvaramo suštinu, energiju, onda i Bog tako stvara.

Jer i Bog stvara energiju.

Ovo je logika koja stiže do one temeljne kršćanske misli da je čovjek napravljen na sliku božju. «I reče Bog: 'načinimo čovjeka na sliku svoju, sebi slična, da bude gospodar svim ribama morskim, pticama nebeskim i stoci, svoj zemlji i svim gmizavcima što puze po zemlji!' Na svoju sliku stvori Bog čovjeka, na sliku božju on ga stvori. Muško i žensko stvori ih.» (Post, 1:26-27).

Ta slika kojom smo bogu nalik jest u ovoj knjizi opisana i objašnjena geometrija božanske iskre.

A objašnjena je i suština negativne energije, jer ljudi od davnine negativnom energijom troše i razaraju svijet. Negativna energija razaranja i potrošnje bez stvaranja jest definicija ZLA.

Da najprije objasnim termin „BOŽANSKA ISKRA“. On se koristi u različitim duhovnim, mističnim i religijskim interpretacijama pretežno u kulturama Zapada. I tu zaista funkcionira kao metafora, dakle, kao neki opis slutnje našeg jedninstva s Bogom. Nije ovdje namjera da precizno opisujem te tradicije, pa ću približno reći da oni koji koriste termin, metaforu „božanska iskra“, podrazumijevaju boga kao Svjetlost, kao izvor božanske svjetlosti, koju Bog daje svakom biću. Ta iskra, svjetlost, biva zarobljena u materiji, pa je životna misija tjelesnih bića da oslobode tu svjetlost i tako se povežu s Bogom, vrate Bogu. Druge interpretacije zamišljaju „božansku iskru“ kao suštinu duše, ili kao životnu silu… Ne treba me nitko loviti na nepreciznosti ovoga opisa. On je na ovaj, verbalni, način uvijek neprecizan i u SUŠTINI je neprecizan u svakoj duhovnoj tradiciji. U suštini mislim da govori isto što i gornji citat iz Biblije. Kako ima i određenu poetsku snagu učinio mi se vrlo prikladnim i zato sam ga izabrala.

Moja definicija „božanske iskre“ nadilazi tu metaforu, ona dobija GEOMETRIJSKO, dakle matematičko određenje, i time „božanska iskra“ više nije slutnja. To je teorija. Matematička teorija ljudskog uma. Smatram i božanskog uma. Jednostavno nisam odoljela da ne napravim tu poveznicu. Ako mislite da je ova teorija dokazana vašim osobnim iskustvom, i iskustvom svih koji o tome govore na ovome blogu ili drugdje, onda je ona PRIRODNI ZAKON. Prirodni zakon najviše kategorije, a to je BOŽANSKI zakon. Sad, nakon svega, smatram da mogu povezati te, nekima se čini, nespojive kategorije.

Što znači GEOMETRIJSKA DEFINICIJA?

Geometrija je jedna od najstarijih grana matematike, prvi počeci datiraju 3000 godina prije nove ere u Mezopotamiji i Egiptu.

Geometrija je o znanost oblicima i njihovim svojstvima, o odnosima među oblicima i o svojstvu prostora. Geometrija proučava i transformacije oblika (rotacija, refleksija, translatacija) i njihove simetrije.

Stožac je jedno od osnovnih geometrijskih tijela (oblika). Rotacija je geometrijska transformacija.

Što je „geometrija božanske iskre“?

DEFINICIJA: Geometrija božanske iskre je složeni geometrijski oblik koji čine dva vrhom spojena stošca koji nastaju mentalnom spiralnom rotacijom iz vrha stošca po njegovom plaštu u smjeru kazaljke na satu (smjer kako ga ja objašnjavam u ovoj knjizi). To je osnovna jedinica oblika.

Puna geometrija božanske iskre su dva stošca spojena vrhovima, na njih su pod pravim kutom dodana još dva tako uparena stošca, a zatim okomito na njih još jedan par. Osi tih stožaca se podudaraju s trodimenzionalnim kartezijanskim koordinantnim sustavom.

To je dinamička geometrija, jer su stošci u kretanju (to je kretanje uma koje izvodi um). Kretanje počinje u zajedničkom vrhu svih stožaca (odgovara nultoj točki trodimenzionalnog koordinantnog sustava) u smjeru kazaljke na satu (kako ga ja opisujem – jer nitko ne definira tako kao ja „smjer kazaljke na satu“). Ilustracija na zadnjoj stranici knjige dočarava ovaj potpuno razvijeni oblik geometrije božanske iskre.

Izuzetno važna je INTERPRETACIJA te geometrije. Interpretacija koja daje ZNAČENJE toj geometriji. A do interpretacije sam došla empirijski, dakle iskustvom i opažanjem, osvješćivanjem tog iskustva. Dakle, značenje gornjeg dinamičkog geometrijskog oblika jest:

Kada u svom umu vizualizirate rotaciju ovako uparenih stožaca, a možemo ih zvati i spiralama, a možemo ih zvati i čakrama, to PROIZVODI ENERGIJU, STVARA ENERGIJU. U fizici je mjera te vrtnje – frekvencija. Tako proizvedenu energiju ja nazivam POZITIVNA ENERGIJA. Ona ima POZITIVNU FREKVENCIJU. Time smo ušli u područje kvantne fizike.

Geometrija božanske iskre je struktura STVARALAČKOG UMA. Stvaralačkog ljudskog uma i božjeg uma (koji je po definiciji stvaralački).

Ovom vrlo preciznom GEOMETRIJSKOM DEFINICIJOM moja je priča dobila strogu matematičku formu, dakle najstrožu ZNANSTVENU FORMU „Usput“ sam našla argumente i u drugim znanostima, posve drugačije interpretirala neke bitne postavke psihologije. Ova teorija će revolucionirati cijelu našu kulturu, a znanost je njen dio. Ako bude onih koji će živjeti, prakticirati i time svakog dana dokazivati geometriju božanske iskre.

Ali da se vratim stvaranju energije i frekvenciji, kao mjeri energije. Realno je za pretpostaviti da nama tjelesnima nije dostižna tako visoka (pozitivna) FREKVENCIJA kao što je Bog ima, pa time ni mogućnost «stvaranja svijeta» koju samo Bog ima. Ali, možemo STVARATI, stalno i uvijek stvarati sebe i time i svoje okruženje. Stvaralački princip je ono što nas usklađuje s Bogom, pa smijemo reći da tako s njime surađujemo i podržavamo njegovu veliku kreaciju, Univerzum. Time je za nas sve u našem svijetu došlo na svoje mjesto, sve je postalo Dobro. Stvaranje je Dobro. Stvaranje je Ljubav. Misao je Ljubav. Misao je pozitivna energija.

Još preciznije, kad um sustavno misli taj dinamički GEOMETRIJSKI OBLIK, koji sam nazvala «geometrija božanske iskre», dakle dvostruku čakru u vrtnji um sam sebe strukturira, postaje stvaralački um. TA misao ujedno stvara jednu jedinu emociju, a to je ljubav – božansku emociju. Nema više loših emocija, samo jedna , vrhunska emocija – ljubav. Istodobno ta božanska misao/emocija strukturira ljudsko tijelo, posebno mozak, dakle materiju, na optimalan način apsolutnog zdravlja i funkcionalnosti. Istodobno ta MISAO STVARA ENERGIJU.

Iz ovoga možemo zaključiti da vrtnja dvostruke čakre ili dvostrukog stošca u smjeru kazaljke na satu nije nikakva «tehnika». To je ispravna struktura misli. To je ispravna struktura uma. Kad um sustavno misli takvu misao on sam sebe ispravno strukturira. On SAM SEBE STVARA.

Termin "ispravno" ovdje slijedi matematički izraz moje teorije, to je ispravno rješenje jednadžbe zvane Život. Opisno, filozofsko-etički rečeno "ispravno" u gornjem pasusu bi značilo "životonosno", "ono koje podržava i stvara život", "ono koje SVIMA donosi dobro".

SVE je riješeno jednim potezom uma. Kreacijom uma. Smatram da mi to daje za pravo nazvati tu misao dinamičkom geometrijom božanske iskre. Možda da se malo „poduprem“ i velikim filozofom Immanuelom Kantom koji kaže da je geometrija „apsolutna“, da se njena istinitost spoznaje a priori, UNUTRAŠNJIM SVOJSTVOM UMA. Moje razumijevanje Kantove tvrdnje jest iskazano kao geometrijska definicija uma. Um jest geometrijski. Ako je stvaralački.


Geometrija božanske iskre = Stvaralačka Misao = Ljubav = Pozitivna Energija = Stvaranje = Dobro
To je jednadžba. Svaki član je jednak svim ostalima. Svaki član je UJEDNO svaki ostali član. Sve je to jedno te isto. Jednota.

Geometrija božanske iskre je Stvaralačka Misao. Je Ljubav. Je Pozitivna Energija. Je Stvaranje. Je Dobro.

To je formula, geometrijski izražena formula STVARANJA. Formula stvaranja Svijeta, stvaranja Čovjeka. Bog stvara svijet, a čovjek treba stvarati samoga sebe, da bi bio na sliku božju. Da bi mu um bio na sliku božanskog uma. Time smo Bogu nalik. Stvaranjem.

Jesam li trebala izbjeći ovu „poveznicu s Bogom“ i ostati samo pri geometrijskoj strukturi ljudskog uma i njenoj stvaralačkoj biti? Jer to se moglo dokazati i dokazalo se. Bi li to bio „čišći posao“, jer je dovoljno dokazan i dovoljno jak po sebi. Sigurno sam mogla izbjeći povezivanje s božjim umom, ali, očito nisam htjela. Dio o božanskom umu je, naravno pretpostavka. Najiskrenije rečeno, zaista joj nisam odoljela. Jer je meni ta istovjetnost između božjeg i ljudskog uma sada logična i očita. U ovom zaključku pokušavam to objasniti.

Poslije svega što sam napisala u ovoj knjizi, poslije svih empirijskih provjera i dokaza dosad sakupljenih, mislim da smijem iznijeti ovakav slijed razmišljanja i ovaj zaključak.
Prvenstveno zato jer je dio o strukturi ljudskog uma empirijski dokazan. I zato jer je izneseno DETALJNO uputstvo, pomoću kojeg SVATKO može PROVJERITI ove tvrdnje, ovu teoriju.

U filozofiji i metodologiji znanosti važan je zahtjev da svaku teoriju trebaju moći provjeriti i drugi znanstvenici prema metodologiji same teorije i spoznajama i zakonitostima te znanosti. Zato ja toliko ističem gornju rečenicu o PROVJERI. Jer je provjera koju vi svi dnevno radite prema precizno opisanoj metodi (a to je prakticiranje „vesele čarolije“) donijela već veliki broj dokaza o „geometriji božanske iskre“ i njenim stvaralačkim svojstvima.

Tako imamo geometrijsku, dakle znanstvenu definiciju moje teorije i njenu već bogatu provjeru. To se u znanosti zove teorija, što znači „dokazana teorija“. Možda netko smatra da dosadašnji broj dokaza nije dovoljan? Slobodno neka pričeka i broji dalje. I neka ne zaboravi da u pet godina nismo imali niti jedno iskustvo, to znači provjeru teorije kroz njenu primjenu, koje pobija glavne tvrdnje iz ove knjige.

Zdravi i veseli bili, Serena

PS Za razliku od drugih članaka molim vas da budete disciplinirani i da se u komentarima strogo držite teme ovoga članka.

http://www.4shared.com/document/egvD...ija_bozan.html

dreamygirl je offline   Reply With Quote
dreamygirl, hvala ti na korisnom postu!
Nanette (13-09-13)

Nepročitano 26-09-11, 14:16   #2
Alternativa addict
 
tarotbeg's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Postovi: 116
tarotbeg is a name known to alltarotbeg is a name known to all
tarotbeg is a name known to all
Zadani

[quote=dreamygirl;129931]Sasvim slučajno sam naišla na blog na kojem se pričalo o ovoj knjizi, tj. tačnije rečno autorka na njemu objašnjava suštinu svoje knjige. Nemam vremena baš sve da iščitavam, ali me zanima da li ste čuli za ovu knjigu, da li ste je čitali i kakvi su vam utisci o njoj?

Knjiga je odlična. Autorica pametna . Sve zvuči jako uvjerljivo. Ideja o "vampirima" u našoj najbližoj okolini vrlo zanimljiva i moguća. Ako nemaš vremena pročitati knjigu, a može se pročitati u nekoliko sati, onda pogotovo nećeš imati vremena za provođenje predloženog, jer to dnevno toliko traje da si to može priuštiti samo penzioner.
tarotbeg je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Diana (02-04-12), dreamygirl (26-09-11), Jesam (12-09-13), Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 14:18   #3
Alternativa addict
 
dany's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Uzice-Srbija
Postovi: 407
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
Zadani

Upravo je citam, ali mi sporo ide jel citam sa racunara, nemam svoju knjigu. Pocela sam je citati jel mi je jedna osoba , cije misljenje jako cenim, preporucila. Svakako je treba procitati
dany je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Diana (02-04-12), dreamygirl (26-09-11), Jesam (12-09-13), Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 14:26   #4
Alternativa addict
 
dreamygirl's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2011
Postovi: 184
dreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant future
dreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant future
Zadani

Citat:
Originally Posted by tarotbeg Pogledaj Post
Knjiga je odlična. Autorica pametna . Sve zvuči jako uvjerljivo. Ideja o "vampirima" u našoj najbližoj okolini vrlo zanimljiva i moguća. Ako nemaš vremena pročitati knjigu, a može se pročitati u nekoliko sati, onda pogotovo nećeš imati vremena za provođenje predloženog, jer to dnevno toliko traje da si to može priuštiti samo penzioner.
Pa trenutno sam zauzeta jer pocinjem da pisem diplomski, pa nemam vremena da iscitavam svaki blog na koji naidjem, na to sam mislila. A knjigu nije problem procitati, svakako planiram u skorijoj buducnosti. Mene zanimaju iskustva ljudi koji su je procitali. Danas smo bombardovani brojnim knjigama i tehnikama ove ili slicne vrste, za koje autori tvrde da su istinite. Medjutim, ja sve sa nekom rezervom uzimam i volim da cujem i iskustva drugih. Zato otvorih ovu temu.
dreamygirl je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (12-09-13), Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 14:41   #5
Alternativa addict
 
dany's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Uzice-Srbija
Postovi: 407
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
Zadani

[quote=tarotbeg;129956]
Citat:
Originally Posted by dreamygirl Pogledaj Post
Knjiga je odlična. Autorica pametna . Sve zvuči jako uvjerljivo. Ideja o "vampirima" u našoj najbližoj okolini vrlo zanimljiva i moguća. Ako nemaš vremena pročitati knjigu, a može se pročitati u nekoliko sati, onda pogotovo nećeš imati vremena za provođenje predloženog, jer to dnevno toliko traje da si to može priuštiti samo penzioner.

Ja do ovih "vampira" jos ne stigoh. Citam o majci koja pokusava naci uzrok bolesti svoje cerke i porodice Evo cip procitam , ja cu napisati svoje misljenje
dany je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Diana (02-04-12), dreamygirl (26-09-11), Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 14:46   #6
Alternativa addict
 
dreamygirl's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2011
Postovi: 184
dreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant future
dreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant futuredreamygirl has a brilliant future
Zadani

[quote=dany;129962]
Citat:
Originally Posted by tarotbeg Pogledaj Post


Ja do ovih "vampira" jos ne stigoh. Citam o majci koja pokusava naci uzrok bolesti svoje cerke i porodice Evo cip procitam , ja cu napisati svoje misljenje
Energetski vampiri su davno ispricana prica. Ne znam da li se u knjizi pominju u uobicajenom kontekstu. Dany, hvala, cini mi se da se tebi knjiga dopada.
dreamygirl je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Diana (02-04-12), Jesam (12-09-13), Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 16:08   #7
Alternativa addict
 
dany's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Uzice-Srbija
Postovi: 407
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
Zadani

Sta mislite o ovome, jel neko probao?
Attached Images
  
dany je offline   Reply With Quote
dany, hvala ti na korisnom postu!
Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 16:10   #8
Alternativa addict
 
dany's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Uzice-Srbija
Postovi: 407
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
Zadani

Uh ne umem da uvelicam, prica o cakrama iz pomenute knjige
dany je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Diana (02-04-12), dreamygirl (26-09-11), Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 16:15   #9
Alternativa addict
 
dany's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Uzice-Srbija
Postovi: 407
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
Zadani

CAKRE
Sve je u stanju pulsiranja:
Kozmičke sfere, galaksija, Zemlja,
Molekule koje tvore tvoje tijelo.
(Emmanuel's Book)
akre su osnovni mehanizam koji pokreće našu energiju. Čakre omogućuju
dotok ONOLIKO ENERGIJE KOLIKO NAM TREBA. Čakre to mogu osigurati
jedino ako su u pokretu. Čakre su u pokretu tako što se VRTE. Čakra se
može vrtjeti na lijevu ili na desnu stranu, a može biti zaustavljena, blokirana.
JEDINO AKO SE VRTI U SMJERU KAZALJKE NA SATU, ČAKRA NAM DONOSI
ENERGIJU DUŠEVNOG I FIZIČKOG ZDRAVLJA, USKLAĐUJE NAS
S UNIVERZUMOM, S BOŽANSKIM. Ne mogu dovoljno naglasiti važnost
prethodne rečenice. Zapravo, to je jedina rečenica koja je u ovoj priči važna.
A kako je priča neophodna da pokažem i dokažem smisao rečenice, potanko
ću je pojašnjavati u daljnjem tekstu tako što ću vas provesti razvojnim putem
kojim sam ja prošla dok nisam shvatila i iskusila što znači čakra koja se vrti u
smjeru kazaljke na satu.
Budući da su vrtnja i smjer vrtnje toliko presudni, moram ih objasniti
tako da budu apsolutno jasni. Ako pogledamo skicu na str. 49, vidimo da
imamo šest pari, ja ću upotrijebiti termin - stožaca. Prvi par čine: jedan stožac
koji je na dnu kičme i širom stranom gleda prema zemlji te drugi na vrhu
glave koji gleda prema nebu. Drugi par čine: stožac smješten za dlan ispod
pupka, s užim krajem vezanim na kičmu, te drugi u istoj visini na leđnoj
strani, također s užim krajem prema kičmi. Treći par je točno u visini želuca,
četvrti za dlan ispod korijena vrata, peti točno u korijenu vrata i šesti točno
u visini točke između obrva.
51
GEOMETRIJA BOŽANSKE ISKRE
Koji je ispravan smjer vrtnje? Doslovno, stavite veliki okrugli sat u bazu
stošca tako da ga lijepo vidi netko ispred vas, a u stražnjem stošcu da ga vidi
netko iza vas. Sad u mislima zavrtite taj sat da ispravno radi onako kako
ga vidi promatrač ispred vas i onaj iza vas. I to je to. Pokrenuli ste svoju čakru.
Kako? Tako što ste je vizualizirali, zamislili, vidjeli duhovnim okom...
«Samo» tako? - Da.
Ljudi često griješe tako što pokušavaju okrenuti sat tako da ga vide iz
nekog zamišljenog centra usred svog tijela, čime se postiže naopaka vrtnja.
Satove treba vidjeti promatrač koji je ispred i iza vas. Kao da ste doslovno
objesili jedan sat naprijed, jedan nazad. Ostaje još orijentacija prvog para.
Stavite jedan sat na vrh glave i pratite kazaljke odozgo, kao da ste na stropu.
Drugi sat stavite između nogu da ga vidi netko tko bi gledao odozdo, ležeći
na podu. Dok ne naučite ispravan smjer, pomozite si s pravim ili zamišljenim
satom. Ako ste sve dobro napravili, onda ćete vidjeti, ako uzmete bilo koji
par čakri (dakle, prednju i leđnu čakru u istoj visini - one dvije ispod pupka,
one dvije u visini želuca itd.) da se jedna u odnosu na drugu vrte u obrnutim
smjerovima. Dakle, ako netko ispred mene gleda smjer vrtnje moje prednje
čakre, vidi da se ona vrti u smjeru kazaljke na satu. Ako netko iza mene
gleda leđni dio čakre, vidi da se i ona vrti u smjeru kazaljke na satu. A kad
pogledate jedan i drugi smjer u međusobnom odnosu, vidi se da su suprotni
jedan prema drugome. Tako treba biti. To je zapravo sve.
Sto sad trebate raditi kad znate kako se čakre vrte i gdje se nalaze? Dovoljno
je da zatvorite oči i da ih zamišljate redom, može odozdo prema gore, a može
i odozgo prema dolje. Par po par - prednju čakru, leđnu čakru. Idući par. U
početku, dok se ne uvježbate, dobro je prednje čakre pokretati dlanom desne
ruke normalno okrenutim prema površini tijela. Leđne zbilja morate zamišljati,
jer neke od njih ne možete dohvatiti. Zamišljanje, predočavanje, vizualizacija
- svaka od tih tehnika je dobra i dovoljna. Dlan je pomoćno sredstvo.
Ipak, ima još puno toga za reći. Najprije o UPORNOSTI. Nitko niti jedan
cilj ne može postići bez upornosti - zasad i u našem vremenu. Ako su vam
dvadeset, trideset ili šezdeset godina čakre bile zaustavljene, što u slučaju
barem 95 posto ljudi tako jest, onda treba malo vremena, nekad i malo više
vremena, da napustite staru naviku zaustavljanja čakri i da stabilizirate novu
naviku da se čakre spontano vrte U SMJERU KAZALJKE NA SATU.
Izložila sam glavnu tezu relativno na početku priče i bez velike pripreme,
namjerno. Ako počnete odmah vježbu čakri i radite je minimalno deset, a
možete slobodno i dvadeset puta dnevno, vaše čakre će biti sve duže periode
u vrtnji, a to ćete možda odmah, a sigurno u roku od nekoliko dana, osjetiti
kao stanje živahnosti, poduzetnosti, optimizma, radosti. To bi trebala biti
osnovna motivacija da nastavite dalje.
Osim toga, da biste mogli shvatiti nastavak ove priče, treba vampozitivna
energija.
dany je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Diana (02-04-12), dreamygirl (26-09-11), Nanette (13-09-13)
Nepročitano 26-09-11, 16:16   #10
Alternativa addict
 
dany's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Uzice-Srbija
Postovi: 407
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
dany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond reputedany has a reputation beyond repute
Zadani

Sta mislite?
dany je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
dreamygirl (26-09-11), Nanette (13-09-13)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 06:15 sati.

Iz ponude izdvajamo:Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0