Alternativa Forum

Chemtrails: Globalni zločin

Ovo je diskusija na temu Chemtrails: Globalni zločin u podforumu New World Order
Citat: Originally Posted by zasun Ponoviću opet da je Wilchelm Reich ...

Natrag   Alternativa Forum > Opasno za vaše zdravlje > New World Order

Alternativa Forum


New World Order Chemtrails, Codex Alimentarius, HAARP itd

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 24-03-13, 20:51   #3381
ani CAHAL
 
ani CAHAL's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: tu oko zagreba
Postovi: 222
ani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond repute
ani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond repute
Zadani cloudbuster

Citat:
Originally Posted by zasun Pogledaj Post
Ponoviću opet da je Wilchelm Reich još oko 1946 godine negde u američkoj pustinji gde kiša nikad ne pada svojim orgonskim uređajima (valjda orgonskim topovima) negde kao "uzemljio" na neku reku i time je prvi put uspeo da izazove kišu u najsušnijem delu pustinje.

Postavlja se pitanje kako i na koji način je uspeo izazivati kišu?
Bilo je nekoliko pitanja o Reichovom CB, postavljena je i slika našeg inovatora iz Slavonskog Broda koji je sa njim eksperimentirao.

Počeo sam sa orgonitima i ostalim orgonskim uređajima i uvjerio se u njihovu učinkovitost. Istodobno sam se nastojao upoznati sa radom W. Reicha i njegovim shvaćanjem orgonomije.

Odmah sam želio napraviti Reichov CB. Ali ja se uvijek uzdam u neku svoju intuiciju koja mi je govorila da to baš i nije najbolje u ovom trenutku. Eksperimentirao sam sa WCB, induktorskim CB, modificiranim CB i sve je to imalo učinka ali kao da se nije baš pokazalo najučinkovitije sa onim što Reich navodi u svojim knjigama.

POMOĆI ATMOSFERI DA DOĐE U STANJE SAMOREGULACIJE.

Potrebno je puno više znanja i promatranja da bi se došlo do željenih rezultata.
Napravio sam veliku pogrešku što nisam odmah počeo sa praćenjem i izučavanjem određenih pojava koje se događaju na okolnom području, jugoistoku Europe, a na kraju i u cijeloj Europi.

Orgonska biofizika, kako normalna atmosfera djeluje, razna patološka događanja koja se događaju u njoj i što su uzroci toga. Sve te čimbenike treba uskladiti i sagledati cjelokupnu sliku, a ne samo pojedini dio. Najčešće nas sve muči pitanje suše na našim područjima i to bi nam svima trebalo biti goruće pitanje, ali suša je samo posljedica svih gore navedenih čimbenika o kojima moramo voditi računa.

Uzmimo da smo sve to poduzeli. Reichov CB je najjednostavnija stvar za napraviti.

I opet dolazimo do novih detalja kojih se trebamo pridržavati. Reich spominje 3 DUBINE.

Dubina svemira- sve operacije koje radimo sa CB su globalne, utječu na cijeli planet. Ne postoji takva stvar kao lokalni CB rad. Udaljene učinke treba očekivati. Imamo primjer ozelenjavanja Sahare. Zaigrali se momci prije par godina i navukli vlažan zrak sa juga Afrike u Saharu koji je onda taj suhi zrak potisnuo na sjever prema Europi i on se normalnim strujanjem zapad-istok protezao cijelom Europom sve do Rusije gdje smo imali nezapamćene suše..
Dubina vremena- sjećanje na zemlju bilo je vrlo različito u ne tako dalekoj prošlosti. Da bismo povratili atmosferu po pitanju zdravlja nije ista stvar kao da se vračate unazad stotinu ili tisuću godina. Paleoklimatologija i paleoekologija se moraju uzeti u obzir pri odlučivanju što je stvarno normalno i što stvarno želimo uraditi. Nitko se ne želi odreći tvornica, automobila i svih modernih pomagala, a sve to treba uzeti u obzir prilikom korištenja CB. Valja spomenuti i posebno prilagođene biljne i životinjske vrste koje su postigle suživot sa okolinom, a koji može biti trajno narušen nepromišljenim korištenjem CB.
Dubina ekologije- bi značilo da sav rad sa CB treba biocentrirati, a ne antropocentrirati. Prvo treba uzeti u obzir sve potrebe cijelog ekosustava, a ne ekonomske, političke ili poljoprivredne potrebe ljudske vrste. Liječnik bi trebao liječiti sve ljude ne praveći nikakve podjele, a isto tako bi trebao to raditi i onaj tko radi sa CB - voditi brigu o svima na planeti. Hvaliti se kako možemo dobiti kišu kada god hoćemo, a pritom na primjer devastirati populaciju ptica jer smo im u vrijeme kada se mladi izlegu donijeli toliko željenu i obilnu kišu, ptice uginu zbog upale pluća i što smo dobili. Novi problem gdje ćemo se još više trovati da se zaštitimo od najezde kukaca slijedećih godina.
Primjera ima na pretek u svim segmentima.

Sam rad je vrlo opasan. Reichov pomoćnik je umro. To je još jedan čimbenik koji odvraća ljude od rada sa tim CB. .

Reichov CB se koristi za izvlačenje DORa iz zagađene atmosfere. Tekuća voda privlači atmosferske energije zajedno s njima, a ako je protok blokiran bit će manje gibanja orgona u tom području i dolazi do stagnacije, a u pogledu vremena to rezultira sušom. U prirodnim uvjetima stalno kretanje vode po površini zemlje je jedan od načina na koji se prirodno reciklira DOR natrag u pokret tj. u POR.
CB je utjelovljenje pojedinih dobro uspostavljenih i dobro testiranih načela orgonske energije. Jedna od njih je da se orgonska energija i voda jako privlače jedno s drugim.
Dugo je načelo da DOR stagnira, otrovni oblik orgona koji se mijenja i još snažnije privlači vodu nego što je normalno kada je u pokretnom obliku .
I još jedna utvrđena činjenica na koju se odnosi CB djelovanje je da je formiranje oblaka, vremenskih sustava i vodene pare na nebu ovisno o ponašanju naboja orgonske energije na nebu.

I sada dolazimo do načina kako se priroda sama pokuša izliječiti od DORa.
Jedan način sam spomenuo, a to je tekuća voda koja je neistražena u svojoj biti.
Drugi način je princip na kojem rade orgoniti. Kaos, vrtlog, a to imamo u prirodnim olujama, vihorima, uraganima, tornadima. I sada ispada da bi takav princip trebao vrijediti u orgonitima, a u prirodi ne bi. To su onda katastrofe protiv kojih se trebamo boriti sa svim mogućim uređajima. Ali nije problem u olujama nego u prekomjernom zagađenju planeta koji se nastoji izliječiti na prirodan način.

I kada to sve imamo na umu opet imamo činjenicu da u svijetu postoji nekoliko desetaka? Stotinu ili nekoliko stotina CB ? koji rade neovisno jedan o drugome. Jedan radi da dobije lijepo vrijeme za olimpijadu, jedan radi da dobije dodatnu kišu u Kini za još jednu žetvu, jedan da dobije lijepo vrijeme na egzotičnim plažama, nekoliko njih da poljoprivrednici dobiju dovoljne količine kiše.., Svaki operater radi za svoje potrebe. Kao da imamo bolesnika kojega liječi nekoliko doktora, ali oni ne znaju jedan za drugoga. Ma taj bolesnik ima da otegne papcima.

Za Europu bi bila potrebna 2 CB ako prihvatimo činjenicu da imaju utjecaj na atmosferu oko 800 kilometara i to da ta dva operatera djeluju usuglašeno i na određene DOR barijere. Slično bi trebalo i za ostale kontinente.

S obzirom na sve što sam spomenuo izgleda da imamo previše zanesenjaka koji se bave nečime čemu nisu dorasli. Atmosfera i vremenske prilike su totalno podivljali i postaju sve nepredvidljivima. Tome sigurno pridonose na veliku žalost i Reichovi CB u rukama egoista i manijaka koji misle da mogu utjecati na vrijeme i napraviti ga onakvim kako oni misle da bi trebalo biti jer eto priroda i atmosfera nisu se do njihovog pojavljivanja znali ponašati normalno i u skladu za svim planetarnim zakonitostima.

A nama preostaje ove naše uređaje unaprijedimo da budu što učinkovitiji opskrbljivači PORa na našem vrtu, dvorištu, gradu, županiji, cijeloj Hrvatskoj, Europi i Svijetu.

I za kraj nije Reichu uopće bila nakana „stvoriti kišu“ nego pomoči atmosferi da dođe u prirodno, samoodrživo stanje, a kiša je samo posljedica toga.

lp, Ani
ani CAHAL je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (25-03-13), dodo (25-03-13), dudy (28-03-13), gruji44 (24-03-13), Kika (24-03-13), Milan Ivic (25-03-13), Namjerni prolaznik (25-03-13), verona (26-03-13), zasun (26-03-13), zlata (26-03-13)

Nepročitano 24-03-13, 23:37   #3382
Svjetlost, Znanje, Ljubav
 
gruji44's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,258
gruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond repute
gruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond reputegruji44 has a reputation beyond repute
Pošalji poruku preko Skype™ za gruji44
Zadani

Bravo Ani! Potisujem svaku riječ koju si napisao. Bravo!

gruji44 je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (25-03-13), Kika (25-03-13), Milan Ivic (25-03-13), Namjerni prolaznik (25-03-13)
Nepročitano 25-03-13, 17:17   #3383
Banned
 
Milan Ivic's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Cacak,Srbija
Postovi: 2,913
Milan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond repute
Milan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond repute
Zadani

Ani Cahal,koji su po tebi orgonski uredjaji podobni za harmonizaciju vremenskih prilika,a koji prave haos i nesklad (nepodobni),po tvom misljenju?

Vidim da uglavnom radis pasivne orgonske uredjaje,znaci li to da aktivce smatras haos boosterima? Nije pocinjanje rasprave nego je razmena misljenja dragocena.
Milan Ivic je offline   Reply With Quote
Nepročitano 25-03-13, 17:52   #3384
Guru
 
Stablo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Postovi: 1,888
Stablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond repute
Stablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond repute
Zadani

Nisam pratio ovu temu i malo mi je previše da čitam preko 300 stranica postova, pa ako netko ima volje da mi odgovori slijedeće:
Da li je u hrvatskoj zamjećena pojava Chemtrailsa, kako zna da je to baš to, a ne kondenzirana vodena para od motora i da li netko ima datume i mjesta gdje se to pojavljivalo?
Stablo je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Realista (25-03-13), riječanka (27-03-13)
Nepročitano 25-03-13, 19:40   #3385
Banned
 
Milan Ivic's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Cacak,Srbija
Postovi: 2,913
Milan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond repute
Milan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond reputeMilan Ivic has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Stablo Pogledaj Post
Nisam pratio ovu temu i malo mi je previše da čitam preko 300 stranica postova, pa ako netko ima volje da mi odgovori slijedeće:
Da li je u hrvatskoj zamjećena pojava Chemtrailsa, kako zna da je to baš to, a ne kondenzirana vodena para od motora i da li netko ima datume i mjesta gdje se to pojavljivalo?
Al' ga ubunari sa ovim zahtevom..
Milan Ivic je offline   Reply With Quote
Milan Ivic, hvala ti na korisnom postu!
riječanka (27-03-13)
Nepročitano 26-03-13, 15:15   #3386
ani CAHAL
 
ani CAHAL's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: tu oko zagreba
Postovi: 222
ani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond repute
ani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond reputeani CAHAL has a reputation beyond repute
Zadani por

Citat:
Originally Posted by Milan Ivic Pogledaj Post
Ani Cahal,koji su po tebi orgonski uredjaji podobni za harmonizaciju vremenskih prilika,a koji prave haos i nesklad (nepodobni),po tvom misljenju?

Vidim da uglavnom radis pasivne orgonske uredjaje,znaci li to da aktivce smatras haos boosterima? Nije pocinjanje rasprave nego je razmena misljenja dragocena.
Ma nikako, nego me nešto kopka da ne bi napravili još veće zlo.

E sada da li nešto što je prejako može dodatno iritirati atmosferu i da li oni prave dodatno zagađenje to ne mogu tvrditi. Pokazatelj toga mogu biti atmosferske prilike u bližoj i daljnjoj okolici.

Polazeći od činjenice da orgoniti prema verziji K.H.Welza uz nadogradnju koja je počela od mnogih drugih od kojih je najpoznatiji D. Croft pa sve do svih nas koji ih pravimo sa nekim svojim posebnostima po pitanju sastava i načina izrade bi trebali imati osnovnu zadaću da odašilju zdravi orgon ili POR.

Ima nekih razmišljanja i stavova da sama izrada orgonitnih uređaja ovisi o njihovoj jačini i vijeku trajanja.

Neki imaju stav da oni rade stalno-vječno.

Neki imaju stav da nakon nekog vremena se jednostavno „umore“ i počinju sve slabije raditi i da se nakon nekog vremena jednostavno ugase/ isprazne kao akumulator.

Postoji i mišljenje da orgonski uređaji rade na principu spojene posude. Kada su izgrađeni odašilju u svoju okolinu POR i da paralelno s time u sebe uvlače smrtonosni DOR iz svoje okoline i da nakon nekog vremena postanu DOR zagađivači.

Što je od toga ispravno ja ne mogu nikao sa sigurnošću tvrditi. Bilo bi najidealnije da postoji uređaj koji bi mogao registrirati pozitivnu i negativnu orgonsku energiju. Da se može sa sigurnošću reći ovaj orgonit odašilje u svoju okolinu XY POR-a ili XY DOR-a. ( Možda se to i može napraviti.)

Nadam se da smo SVI ovdje u pravu da naši orgoniti šalju u svoju okolinu samo POR. Nadam se da je tako.

Schauberger, Tesla , uređaji poput Earth pipe oduvijek su mi davali ideju da bi bilo poželjno iskoristiti tu snagu zemlje. Zemlja je ogromni izvor energije. A Reichov akumulator sa slojevima organske i anorganske tvari stalni izvor živuće životne energije - POR-a i kada to još stavimo duboko u zemlju sa orgonitnim uređajima imamo nepresušni i trajni izvor energije kojom orgonitne uređaje neprestalno punimo. Na taj način otklanjamo svaku sumnju i pomisao da bi se orgonitni uređaji mogli isprazniti. Tu energiju usmjeravamo putem cijevi. Zemlja i voda neprestalno pretvaraju DOR u POR na neki nama nedokučiv način. Zemlja tako funkcionira od pamtivijeka. Ovim putem odašiljeno čisti POR u našu okolinu bez bojazni da će se kristali zagaditi i nakupiti sa DORom jer se neprestalno čiste u zemlji.

Na to sam mislio kada sam govorio o harmonizaciji vremenskih prilika sa našim uređajima.

Na taj način da bez ikakve dvojbe možemo odašiljati čisti POR u atmosferu, on samo može pomoći pokrenuti stagnirajući orgon, dati životnu snagu u određenom radijusu svog djelovanja.

Ja uvijek pokušam razmotriti najgoru opciju i nekako ju pokušati ispraviti koliko je god to u mojoj moći.

lp, Ani
ani CAHAL je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
dudy (28-03-13), Jesam (27-03-13), Kika (26-03-13), Milan Ivic (26-03-13), Namjerni prolaznik (27-03-13), zasun (26-03-13)
Nepročitano 26-03-13, 20:47   #3387
Uoo
OOn
 
Uoo's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Tijelo Kristovo
Postovi: 12,426
Uoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond repute
Uoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond reputeUoo has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Stablo Pogledaj Post
Nisam pratio ovu temu i malo mi je previše da čitam preko 300 stranica postova, pa ako netko ima volje da mi odgovori slijedeće:
Da li je u hrvatskoj zamjećena pojava Chemtrailsa, kako zna da je to baš to, a ne kondenzirana vodena para od motora i da li netko ima datume i mjesta gdje se to pojavljivalo?
http://www.mandrilo.com/index.php/chemtrails


Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
Ivan 3:16Podijeli post!

Uoo je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (27-03-13), dudy (28-03-13), Jesam (27-03-13), Kika (26-03-13), Stablo (27-03-13), zasun (26-03-13), zlata (26-03-13)
Nepročitano 27-03-13, 10:29   #3388
Alternativa addict
 
mandrilo's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Među dragim prijateljima
Postovi: 342
mandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond repute
mandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond reputemandrilo has a reputation beyond repute
Zadani

Samo da se osvrnem na Anijevo izlaganje i kažem ovo:
previše koristiš mozak i svoje limitirano znanje (nije ni moje puno veće), na osnovu kojega možeš donijeti samo pogrešne zaključke.

Ja se vodim premisom da svaka misao utjeće na cijeli svemir, svaki orgonit koji napravim isto tako, a ako sam vođen motivom da nešto dobro napravim za sebe i našu planetu i ako sam doznao za orgonite, koji dokazano djeluju tako da je i moj mali skeptično-sumnjičavo-maliciozni um zadovoljan, onda ne vidim razloga da ih ne štancam ko blesav, dijelim ih okolo i giftam u okoliš.

Svi smo mi prošli samoispitivanje i sumnje da li je ispravno to što radimo, da li je mudro koristiti otrovne poliester smole i bacati to u okoliš, da li orgonite treba čistiti, prazniti, puniti, polirati i slično. To sve spada u domenu maljoga uma koji uvijek voli zanovijetati glupostima i sumnjama.

S druge strane kad čovjek vidi koliki je mrak na planeti, koja količina otrova se generira na ovoj planeti, a pri tome ne mislim samo na otpad, na kemijsko, zračno, vodeno i svekoliko drugo zagađenje, nego i na ono najbitnije, na ono energetsko zagađenje, od očajnih ljudi, depresija, ratova, straha, glada, bolesti, jada i neimaština.

I onda kad vidim nas kako širimo svjetlo, ljubav i pozitivu s orgonitima, mislim da je onda svako pitanje suvišno da li radimo ispravno. A opet ponavljam, glavni cilj orgonita nije stabliziranje atmosfere ili bilo čega sličnoga, nego osvječivanje ljudi koji su po meni glavni 'problem'. Atmosfera i klimatske promjene su samo malo ogledalo onoga što se događa u nama samima.

Tu je formula jednostavna: mi smo energetske čelije koje svojim mislima, emocijama i radnjama kreiraju stvarnost na ovoj planeti. 99% ljudi na planeti je uprogramirano da generira negativnu energiju i žive skoro pa nesvjesni, više kao roboti koji izvršavaju tuđe ideje i zamisli. Cilj ih je probuditi iz sna, a orgoniti su za to moćan alat, stoga je svaki orgonit zlata vrijedan, a ruke koje ga napraviše su dragocjene za ovaj svijet.

Stoga poruka: štancaj orgonite ko blesav i ne razmišljaj!


http://www.mandrilo.com http://uzapper.com Ča smo na ovon svituPodijeli post!

mandrilo je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (27-03-13), dudy (28-03-13), Jesam (27-03-13), Kika (27-03-13), Milan Ivic (27-03-13), Namjerni prolaznik (27-03-13), Uoo (27-03-13), zlata (01-04-13)
Nepročitano 27-03-13, 14:19   #3389
Guru
 
Stablo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Postovi: 1,888
Stablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond repute
Stablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond reputeStablo has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by Uoo Pogledaj Post
To već uvodi novo svjetlo, civilni avioni. Bez problema se može dokazati da je broj NATO vojnih letova zrakoplovima iznad HR sasvim nedostatan da napravi bilo što.

A glede civilnih, treba znati da je iznad Splita jedno od velikih sjecišta zračnih puteva (njih dvanaestak) i da je pojava kao na slici sasvim normalna.
MOram reći da je ovo krajnja paranoja optužiti sve te kompanije da nekoga praše. Ne kažem da negdje možda nešto ima, ali treba voditi računa o slijedećem.

Točno se može vidjeti kako trag izlazi iz motora zrakoplova. Ako negdje nešto stavljaju onda bi trebalo u kerozin, međutim on kod izgaranja postiže visoku temperaturu i sve ono što je stavljeno bi totalno promjenilo kemijski sastav.
Ne postoje drugi otvori na civilnim zrakoplovima, to se lako provjeri. A da se kojekakve tvari bacaju drugačije, ne bi se niti primjetilo.
Stablo je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Jesam (27-03-13), Kika (28-03-13), Namjerni prolaznik (27-03-13), Realista (27-03-13)
Nepročitano 27-03-13, 14:59   #3390
Dandapani
 
Jesam's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2011
Postovi: 14,067
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Jesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond reputeJesam has a reputation beyond repute
Zadani

Civilni zrakoplovi ponekad prije slijetanja izbacuju kerozin ako su preteški (npr. uslijed skraćivanja ili promjene rute i sl.) - to je činjenica.


slobodni.net za slobodni svijetPodijeli post!

Jesam je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
alison (27-03-13), Kika (28-03-13), Namjerni prolaznik (27-03-13)
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 15:20 sati.

Iz ponude izdvajamo:

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0