Alternativa Forum

Asea redox signaling molecules

Ovo je diskusija na temu Asea redox signaling molecules u podforumu Ostali Proizvodi
Da li je Vaše tijelo u ravnoteži (balansu)? Jedna od najvažnijih ...

Natrag   Alternativa Forum > Prirodni proizvodi > Ostali Proizvodi

Alternativa Forum


Ostali Proizvodi Ostali alternativni proizvodi

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 02-05-14, 21:16   #21
New member
 
ASEA Redox Hrvatska's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2013
Postovi: 13
ASEA Redox Hrvatska is on distinguished road
Zadani

Da li je Vaše tijelo u ravnoteži (balansu)?
Jedna od najvažnijih stvari koje možete napraviti za Vaše tijelo je da održavate njegove kemijske procese u ravnoteži. Kemijski procesi u Vašem tijelu su neuravnoteženi ako osjećate: malo ili ništa energije, bezvoljnost, umor, otežano spavanje, jako promjenjivo raspoloženje…
Znanost potvrđuje da je ravnoteža kemijskih procesa u organizmu krucijalna.
Kako naše tijelo može održati pravilnu ravnotežu “reaktivnih molekula“ u svrhu očuvanja što boljeg zdravstvenog stanja?
Kad je kemijska ravnoteža organizma kompromitirana starenjem ili biološkim nedostacima, dodaci postaju pojačano važni. Može li ljudski imunološki sustav biti podržan od vanjskog izvora uravnoteženih „reaktivnih molekula“ ? Istraživanja pokazuju da su molekule u ASEA-i: prirodne tijelu, sigurne bez obzira na način uporabe, postojane.
Što još radi ASEA?
Povećava proizvodnju vlastitih antioksidanata u tijelu, postepeno usporava znakove starenja, osigurava pravilnu ravnotežu u tijelu… Kad stanice u tijelu proizvode potrebnu energiju, one istovremeno proizvode dvije vrste reaktivnih molekula; jedne služe optimizaciji imunološkog sustava i izbacivanju štetnih tvari, a druge služe kao komunikatori štiteći zdravo tkivo i aktiviraju vlastite prirodne antioksidante.

Oksidacijski stres…zašto brinuti?
Poremećaji u normalnoj ravnoteži u tijelu mogu prouzročiti otrovne efekte i molekularna oštećenja stanica u procesu koji nazivamo „Oksidacijski stres“ (ili šok). Općeprihvaćeno je da oksidacijski stres uzrokuje oštećenja DNK i stanična oštećenja koja su vidljiva kao znaci starenja. Sve više zdravstvenih problema se povezuje s visokim razinama oksidacijskog stresa.
Izvor mladosti?
Dakle…ASEA nije neka bobica ili egzotično voće. Ne pronalazimo ju na Himalaji ili u Amazoni. Ali ASEA je stvarna i djeluje. I ne postoji ništa više takvo. U znanost iza ASEA-e je utrošeno preko 20 godina istraživanja i više od 30 milijuna dolara troškova kako bi se razvila. ASEA je prvi i jedini, prirodni, na znanstvenim osnovama ostvaren proizvod svoje vrste. To je proizvod koji omogućuje, uz pravilnu i redovitu upotrebu, da živite i osjećate se bolje.
Možete li upaliti svoju „životnu žarulju“?
Da li Vam se to ikad dogodilo? Ulazite u mračnu prostoriju ,okrenete prekidač…i ništa se ne događa. Prostorija ostaje u mraku. Veza između prekidača i žarulje je prekinuta. Svjetla nema. Što radite? Promjenite žarulju da uspostavite vezu, zar ne?
Dakle, možda već znate da su antioksidanti dobri za nas. Oni se bore protiv slobodnih radikala čije djelovanje vodi do bolesti i starenja. Ali, istovremeno, možda ne znate da u Vašem tijelu ima prekinutih veza. Bez dovoljno prirodno proizvedenih reaktivnih molekula u Vašem tijelu, nije moguće ostvariti vezu između antioksidanata i stanica koje ih trebaju. Te reaktivne molekule potrebne su za kompletiranje veza, kako bi antioksidanti mogli obaviti svoj posao eliminiranja slobodnih radikala i optimiziranja imunološkog sustava. Ukoliko je Vaše tijelo u stanju proizvoditi te molekule dovoljno brzo i u dovoljnim količinama, te veze neće ni biti prekinute. Ali, na žalost, to nije slučaj. Kako starimo, izloženost bolestima i vanjskim štetnim utjecajima uvjetuje našem tijelu da radi sve jače i jače kako bi se zaštitilo. S vremenom, imunološki sustav postaje preopterećen i tijelo jednostavno ne može optimalno obavljati sve potrebno kao nekad. Drugim riječima, s vremenom, okrenete prekidač i ništa se ne događa. Kako nam tu ASEA pomaže?
ASEA daje tijelu potrebne reaktivne molekule i sposobnost da ih samo proizvodi u većem broju, tako da opet može funkcionirati optimalno.Pojednostavljeno, kad su u ravnoteži, dvije vrste reaktivnih molekula ojačavaju imunološki sustav, povezuju i štite. Svaka boca ASEA-e sadrži uravnotežena dva tipa reaktivnih molekula identičnih proizvedenima u tijelu. ASEA također pospješuje i ubrzava proizvodnju tjelesnih antioksidanata, uključujući Glutation, SOD (superoksid dismutazu), Katalazu i ostale.
ASEA asistira Vašem tijelu prirodno, podstičući zdravu ravnotežu.
U znanost iza ASEA-e je utrošeno preko 20 godina istraživanja i više od 30 milijuna dolara troškova kako bi se razvila. ASEA je prvi i jedini, prirodni, na znanstvenim osnovama ostvaren proizvod svoje vrste. To je proizvod koji omogućuje, uz pravilnu i redovitu upotrebu, da živite i osjećate se bolje.Zadnja promjena: Razlog: reklama
ASEA Redox Hrvatska je offline   Reply With Quote

Nepročitano 02-05-14, 21:18   #22
New member
 
ASEA Redox Hrvatska's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2013
Postovi: 13
ASEA Redox Hrvatska is on distinguished road
Zadani

Koje su dobrobiti Redox signaling molekula?

Pomažu u očuvanju i restauraciji zdravog tkiva i stanica

Kad su stanice ili tkivo oštećeni uvjetima svakodnevnog života (utjecaj sunčevih zračenja, toksini, ozljede svih vrsta, napori pri treningu, infekcije, radijacija itd.), one proizvode i šalju u pomoć Redox signalne molekule. Te molekule aktiviraju raznovrsne procese u svrhu ozdravljenja i oporavka napadnutog i oštećenog područja (dovod krvi se preusmjerava, povećava se proizvodnja i iskorištavanje prirodnih antioksidanata, obavlja se reparacija DNA, iniciraju se odgovori imunološkog sustava, ubrzava se međustanična komunikacija itd.)
Proces ozdravljenja je dobro usklađeni niz postupaka u organizmu, sve s ciljem popravka (reparacije) oštećenih stanica ili izazivanja samouništenja nepovratno oštećenih stanica, te njihove zamjene novim i zdravim.
Povećanje broja uravnoteženih Redox signalnih molekula jednostavno pomaže tim usklađenim naporima za samoozdravljenje da budu puno učinkovitiji.
Pomoću njih se zdrave stanice lakše brane od nastanka oštećenja, imunološki sustav reagira brže i primjerenije, međukomunikacijski kanali su čišći i učinkovitiji.
Te molekule ne prisiljavaju sustav da djeluje na drugačiji način nego inače, one mu samo pomažu da bude učinkovitiji i brži.

Usporavanje procesa starenja

Kako starimo proces samoozdravljenja postaje manje učinkovit. Stanice i tkiva koja pretrpe oštećenja ne repariraju se i ne zamjenjuju se djelotvorno. Postupno se ove oštećene i nefunkcionalne stanice dijele i razmnožavaju , prevladavajući nad zdravim i mladim tkivom uzrokujući padajuću spiralu koja dovodi do starenja i smrti. Stanice jednostavno više nisu u stanju efikasno obavljati svoj posao samoobnove.
Povećanjem količine uravnotežene mješavine Redox signalling molekula povećava se i sposobnost stanica i tkiva za obranu, popravak i zamjenu.
Oštećene stanice se u većem broju mogu oporaviti od oštećenja ili odumrijeti ako su nepovratno oštećene i biti zamijenjene sa susjednim zdravim stanicama, a zdrave stanice imaju sposobnost lakše se obraniti od infekcija, toksina, stresa itd.
Drugim riječima, stanice i tkiva duže vrijeme ostaju mladi i zdravi.

Ojačanje staničnog antioksidantnog štita

Određene Redox signalne molekule nadopunjuju i aktiviraju prirodne antioksidante koji štite zdrave stanice od oksidacijskog stresa i oštećenja prouzročenih djelovanjem slobodnih radikala. Stanice Vašeg organizma su već pune prirodnih antioksidanata, oni su smješteni kao barijere koje štite osjetljivije dijelove stanica, kao što je DNA u jezgri. Svake mikrosekunde, milioni i milioni antioksidanata u svakoj stanici obavljaju svoju dužnost zaštite od oksidanata (slobodnih radikala). Oksidanti su također prirodni proizvod koji nastaje uslijed izgaranja šećera kroz proces proizvodnje energije u stanicama.
Dok je mješavina Redox signalnih molekula u ravnoteži, antioksidanti u stanicama i tkivu imaju sposobnost učinkovito obraniti stanice od razornih učinaka oksidanata.
Povećanje količine uravnoteženih Redox signalnih molekula pomaže nadopunu i aktivaciju prirodnih antioksidanata koji već postoje u stanicama i podižu njihovu učinkovitost do 500 %.
To podiže sposobnost obrambenih mehanizama u stanicama, dajući im mogućnost da se zaštite i preveniraju eventualna oštećenja.

Podešavanje međustaničnih komunikacijskih kanala

Svaka stanica u našem tijelu MORA biti u mogućnosti komunicirati sa susjednim stanicama kako bi funkcionirale kako treba. Komunikacijski kanali postoje kako bi omogućili “glasnicima” da prenose potrebne informacije među stanicama. Ti signali, u stvari, programiraju DNA u stanicama da djeluje u skladu s trenutnim okruženjem. Otkriće matičnih stanica, koje su programirane da djeluju kao srčane stanice, stanice mozga ili stanice bilo kojeg tkiva uz koje se vežu, pokazuje koliko su važni komunikacijski kanali.
Redox signalne molekule aktiviraju te signale i tako omogućuju komunikaciju unutar svake stanice, kao i međustaničnu komunikaciju.

Povećana količina Redox signalnih molekula čini komunikaciju među stanicama učinkovitijom. To je posebno važno kad se pojedine stanice nađu na udaru stresa ili nekog napadača. Brz i odgovarajući odgovor je presudan. Efikasni komunikacijski kanali omogućuju da stanice i imunološki sustav odrade sve na pravi način, tj. onako kako su dizajnirani.

Optimizacija imunološkog sustava

Kako bi imunološki sustav funkcionirao na način na koji treba ogromna količina komunikacijskih signala mora biti transportirana među stanicama, signali koji otkrivaju oštećenja, signali koji kontroliraju protok krvi i upale, signali koji aktiviraju odgovor imunološkog sustava i određuju kad, gdje i kako treba napasti ( kao i kad i gdje ne treba napasti). Imunološki sustav upravlja koordiniranim akcijama i ovisi umnogome o Redox signalnim molekulama.
Povećanje količine uravnoteženih Redox signalnih molekula čini signalizacijski proces među stanicama puno učinkovitijim. S čišćim i točnijim signalima, imunološki sustav može svoju funkciju obavljati puno bolje. To znači da će puno bolje otkriti i napasti prijetnje i neprijatelje koje treba napasti, a neće napasti zdrave i neugrožene stanice.
U takvom stanju imunološki sustav fonkcionira kako treba, ukoliko je potrebno pojačava svoje aktivnosti, drugim riječima, ono za što je zadužen obavlja optimalno.

Poboljšanje aerobnih mogućnosti

Zbog potrebe stanica i tkiva za energijom tijekom aerobnih aktivnosti (vježbanja), kisik i šećeri u krvi se moraju transportirati od pluća i energetskih zaliha do svih stanica i tkiva. Nusproizvodi kao CO2 i prekomjerni laktati moraju istovremeno biti preneseni iz stanica i tkiva u krv, pa van iz tijela. Učinkovitost kojom se stanice rješavaju tih nusproizvoda procesa stvaranja energije određuje izdržljivost tijela tijekom aerobnih aktivnosti. Kad potražnja za kisikom i energijom mišićnog tkiva prerastu mogućnosti organizma u smislu adekvatne dostave, mišićne stanice počinju sagorijevati unutrašnje reserve anaerobno (bez upotrebe kisika), proizvodnja nusproizvoda rapidno raste i dodatno ometa aerobne procese. Kad se unutarnje zalihe potroše, nema više mogućnosti proizvodnje energije i aktivnost mišića više nije moguća.

Povećanje količine Redox signalnih molekula u tijelu pomaže optimizaciji redox potencijala u i oko stanica. Uravnoteženi redox potencijal u tkivu podiže učinkovitost prijenosa kisika, goriva i nusproizvoda u i iz stanica i tkiva, čineći tako i aerobne procese puno efikasnijima. Ako su aerobni kapaciteti povećani, mogućnost tijela da produži aerobne aktivnosti je također povećana. Vrijeme potebno za oporavak i vraćanje tijela u normalnu aerobnu ravnotežu se skraćuje

Zamislite savršen stroj. Taj stroj funkcionira kako je zamišljen. Isto tako, savršeno učinkovito proizvodi energiju. Također se održava, popravlja i zamjenjuje dijelove kad je potrebno. Zvuči nemoguće? Nije nemoguće – taj savršeni stroj je stanica. Kad smo mladi i dobrog zdravlja, naše stanice rade savršeno učinkovito, proizvodeći potrebnu energiju i popravljaju se kad god je potrebno.

Kako starimo naše stanice postaju manje učinkovite. Ta učinkovitost se spušta na otprilike 50% kad imamo 50 godina, a sa 70 godina pada na samo 10%. Štoviše, moderan način života još više prijeti zdravlju naših stanica preko sve lošije ishrane, visokim razinama stresa i konstantim bombardiranjem slobodnim radikalima i toksinima. Rezultat su oštećene i otežano funkcionirajuće stanice, što se odražava kao nestabilno opće zdravstveno stanje(gledano prosječno).

Premda stara tek nekoliko desetljeća, saznanja o Redox signalima su prepoznata kao esencijalna za upoznavanje procesa u kojima Redox signalne molekule figuriraju kao vitalne u mnogim tjelesnim funkcijama.

ASEA, prvi i jedini proizvod koji sadrži Redox signalne molekule, pomaže Vašim stanicama da opet postanu savršeni strojevi kakve su jednom bile.


Zadnja promjena: Razlog: Reklama
ASEA Redox Hrvatska je offline   Reply With Quote
Nepročitano 24-05-16, 20:01   #23
New member
 
celest's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2015
Postovi: 2
celest is on distinguished roadcelest is on distinguished road
Zadani

Ljudi dragi, ne budite ovce u ovo lopovsko doba. Imate kupiti aseu u svakoj ljekari, pod drugim imenom. Natrij klorid ili fiziološka otopina, litra je oko 20kn, za infuziju, može se i piti, a imate isto to donat. Ovo su samo stavili ime, uložili u priču.
Ne vjerujem da ljudi toliko plačaju za slanu vodu, koja još smrdi na klor.
najači suplement a prirodni, pčel.proizv. prirod. med medljikovac, propolis i naravno sirova svježa matična mliječ.
Uz to vit.c, ako je moguće u prir.limunu, ne onim po centrima što na dekl.piše da je tretiran imazazilom, bojnim otrovom.
Uz to, dobar zeleni čaj, u listićima naravno, ne ovaj u našim dučanima, ima sa e-buya naručiti, šafran začin, dobro masl. ulje, bademi. Svježe voće, koje se jede ujutro, ne popodne nakon teškre hrane i povrće, može i nekada dijeta, za detox, tipa jednodn. post. Uz to spavajte 8sati, u isto vrijeme idite u krevet, na svježi zrak vikendom i pihte dovoljno vode. Ne dajte da prodaju maglu i rade budale od vas, sve tabl. mislim na suplemente i umjt.vitamine izbjegavajte, tijelo ih prepoznaje kao otrov, di i neće, čak u onim kvalit.i skupjim piše da ima od filera bar, silic.dioksid i titanij dioksid u želatinu od umrlih životnija. EEJjjj
celest je offline   Reply With Quote
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 04:31 sati.
Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0