Alternativa Forum

Alternativa Forum
Alternativa Forum Pravila

Pravila Foruma
Da bi mogli nastaviti dalje, morate pristati na sljedeća pravila:

Dobrodošli na Alternativa Forum!

Alternativa Forum je mjesto na kojem ljudi razmjenjuju mišljenja i sudjeluju u zanimljivim raspravama. Registracija na Alternativa Forum je besplatna, kao i samo sudjelovanje na Forumu. Nadamo se ćete ovdje pronaći mjesto na koje ćete se rado vraćati.


Kako bismo na Forumu održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na Forumu je zabranjeno:

  • kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
  • reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite marketingu ako želite reklamu)
  • postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)
  • ometanje rada uredništva Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
  • korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
  • vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba
  • objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika Foruma ili uredništva Foruma. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo Foruma radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove predvidjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru klikom na sliku za prijavu posta.

Sami kreirate nivo anonimnosti na Forumu. Uredništvo Foruma se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti.

Većina uredništva Foruma su volonteri koji su odabrani da rade taj posao. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vas korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s Foruma ako uredništvo Foruma odluci da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Postovi koje ostavljate na Alternativa Forumu, su vlasništvo foruma. Postovi i teme se ne brišu na zahtjev korisnika.

Ako se slažete s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na Alternativa Forumu!
Vremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 08:17 sati.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0