Alternativa Forum

The Reconnection - Rekonekcija

Ovo je diskusija na temu The Reconnection - Rekonekcija u podforumu Rekonekcija
Rekonektivno lečenje je izuzetno uspešna metoda lečenja koja je uzdrmala lekarske ...

Natrag   Alternativa Forum > Alternativna medicina > Rekonekcija

Alternativa Forum


Rekonekcija "Heal Others, Heal Yourself"

Odgovor
LinkBack Opcije Teme Način Prikaza
Nepročitano 13-04-09, 22:47   #1
Banned
 
Zockey's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Gde je Srce
Postovi: 261
Zockey is a glorious beacon of light
Zockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of lightZockey is a glorious beacon of light
Pošalji poruku preko MSN za Zockey Pošalji poruku preko Skype™ za Zockey
Zadani The Reconnection - Rekonekcija

Rekonektivno lečenje je izuzetno uspešna metoda lečenja koja je uzdrmala lekarske krugove u svetu.

Kako deluje? - Ne znamo! Ali znamo da daje rezultate. Ovde se, očigledno, nešto značajno dešava, dovoljno veliko da motiviše naučnike i institute za medicinska istraživanja širom sveta (Džekson memorijalna bolnica (Jackson Memorial Hospital), UCLA, Cedars-Sinai, V.A. Bolnica, Minesota univerzitet, i Majmi univerzitet, Univerzitet Arizone...) da ulože novac i vreme da to istraže.

Polazna tačka u istraživanju bi mogle da budu poruke koje je dobio Dr. Erik Pearl:
- To što ti radiš je donošenje svetlost i informaciju na planetu.
- To što ti radiš je rekonekcija lanaca.
- To što ti radiš je rekonekcija niti.

U knjizi Dr. Erika Perla "The Reconnection - Heal Others, Heal Yourself" ćete naći objašnjenje:

“Odmah mi je bilo jasno na šta se odnose ''lanci''. Kada koristimo ovu energiju za lečenje, mi ne lečimo samo neko oboljenje; mi bukvalno ponovo povezujemo lance DNK, dezoksiribonukleinske kiseline. DNK je kompleksni molekul koji sadrži dva lanca povezana u obliku dvostruke spirale, kao uvrnuta koža. Nauka nas uči da svaki čovek ima po dva takva lanca u svakom molekulu DNK u svome telu i da je ta konfiguracija osnova našeg genetskog koda ili bluprinta. Od takvih malenih delića zavisi struktura našeg tela, naš razum, pa čak i u mnogome, naš karakter.
Šta nas nauka ne uči, bar ne za sada, je to da smo jednom možda imali 12 DNK lanaca koji su kodirali mnogo više informacija!

…"Rekonekcija lanaca" ukazuje na to da bi ljudska rasa, umesto da evoluira linearno napred, imala više koristi da se simultano vrati u vreme i povrati neke aspekte iz doba kada smo bili kompletnije osobe.

To je deo onoga što se sada dešava sa Rekonekcijom: mi se rekonektujemo sa onim što smo nekad bili. ” ...

…A povezivanje niti:”To se odnosi na simultana događanja na paralelnim planovima egzistencije. Ovde je reč o subnuklearnoj fizici. Ovde se radi o objašnjenju fundamentalne strukture samog univerzuma.
Mada rade na istoj frekvenciji, postoji razlika između Rekonektivnog lečenja® i Rekonekcije. Razlika je i u nameri i u postupku.: Rekonektivno lečenje® se koristi da se uspstavi balans na svim nivoima, mada klijenti obično dolaze da bi se izlečili od određene bolesti (disbalansa u organizmu, oboljenja), dok je Rekonekcija evolucioni proces kojim se rekonektujemo sa svojim optimalnim bluprintom kroz rekonekciju naših meridionalnih linija i DNK lanaca sa linijama planete, zvezda, Univerzuma /Boga /Ljubavi. Licna rekonekcija se radi samo jednom u životu.

Rekonektivno lečenje® je začuđujuće je jednostavno, kao dečja igra, a ustvari izuzetno efikasno. Ovde je moć više inteligencije na delu. Isceljitelj je tu samo da pomogne da se napravi konekcija, da omogući da se ponovo uspostavi harmonija između Čoveka i Univerzuma, harmonija sa Bogom.

Više od jedne decenije iskustva Dr. Perla nam pruža informacije o brojnim dokumentovanim lečenjima bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema koje savremena medicina ne može da leči.

“Čini se da to ima svoju sopstvenu inteligenciju. Ustvari, što manje znam o tome zašto je pacijent došao, to bolje. Tako ne mogu da smetam. Vidite, to nije “energetsko lečenje.” To je nešto mnogo više. U tome postoji aspekt komunikacije i informacije. Čini se da se tu događa neki proces odlučivanja između duha/duše/uzvišene svesti osobe na stolu i Boga, Ljubavi ili Univerzuma. Ja nisam uključen u taj proces, čak nisam ni svedok u toj komunikaciji. Često mogu da vidim da se tu nešto događa preko nekontrolisanih pokreta tela i promena izraza lica. Odluke se donose, a njihov kriterijum često ostane za mene tajna.

Dobro, mnogo ljudi govori da su videli anđele/neka bića/anđele čuvare. I mnogi vide iste anđele, anđele za koje nikad ranije nismo čuli i o kojima nije pisano u knjigama. Ali to je druga priča . . .''

Dr Erik Perl
Rekonekcija je proces u kome se ponovno usklađujemo sa koordinatama unošenjem "novih" aksiatonalnih (osnih) linija, što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacije i svetlosti, i tako omogućava naše lečenje i našu evoluciju. Rekonekcija® takođe aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegeneraciju ''niti'' (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima.

Rekonekciju® obavlja ovlašćeni praktičar Rekonekcije® (koji je završio treći stepenili više), pri čemu povezuje linije meridijana ljudskog tela sa koordinacionim linijama planete, što nas povezuje sa zvezdama i Univerzumom, što nas povezuje sa našim savršenim bluprintom. Tumačenje ovog procesa može da se pronađe u knjizi: The Book of Knowledge: The Keys of Enoch, by J.J. Hurtak (teks je na engleskom jeziku).

Rekonekcija može da omogući značajne promene u životu i opštem zdravlju:


* Sposobnost boljeg iizbora pri odlučivanju.
* Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
* Da se oslobodite straha i osećaja krivice.
* Da se oslobodite strahova
* Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativivniji.
* Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja.
* Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku .
* Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam.
* Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.

Rekonekcija nije samo lečenje. Svi smo skoncentrisani na lečenje zato što je ono najočiglednije. Ovo je misija sa Dr. Erikom Perlom u procesu revolucionarne evolucije i dovođenja svetlosti i informacije na zemlju, kroz proces povezivanja sa našim optimalnim bluprintom, sa Bogom, Ljubavlju ili Univerzumom.

Zadnja promjena:
Zockey je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
den92 (01-10-10), Tree (28-09-10)

Nepročitano 23-05-09, 07:59   #2
New member
 
tatjanaosijek's Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: osijek
Postovi: 45
tatjanaosijek is a name known to all
tatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to alltatjanaosijek is a name known to all
Zadani rekonekcija

seminar kod Dr. Erica Perla o rekonekciji i rekonektivnom iscjeljenju je nešto što bih poželjela svakom. Ja sam neizmjerno na tom zahvalna.

Saznanja su fascinantna.

Knjigu treba pročitati,
tatjanaosijek je offline   Reply With Quote
tatjanaosijek, hvala ti na korisnom postu!
colin (01-10-10)
Nepročitano 24-05-09, 14:12   #3
urug
 
RED PILL's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Postovi: 15,340
RED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond repute
RED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond reputeRED PILL has a reputation beyond repute
Zadani

"Bolest je isključivo korigirajuća,
ona nije osvetoljubiva ni okrutna,
ona je sredstvo kojim nam naša Duša ukazuje na naše greške,
sprječava nas i vezuje da ne učinimo još više štete,
i vraća nas na put Istine i Svjetla s kojeg nikada nismo trebali skrenuti.“

Dr. Edward Bach – „Heal Thyself“

eto, tako je rekao tvorac terapije Bachovim kapima...za bolest nema smisla kriviti druge nego isključivo sebe...u tom slučaju bolest nam postaje pokazatelj što ne činimo kako treba...

zato je svako iscjeljenje osobni unutarnji proces, jedan vid samospoznaje, uvida, nakon koje se bolest otapa poput snjega na suncu...naravno taj vid samoiscjeljenja ne isključuje pomoć tijelu (u vidu potrebnih sastojaka, prirodnih lijekova itd.)

ukoliko vas "izlječi" iscjelitelj, onda si svakako radi karmu, jer vam je na taj način onemogućio potrebnu samospoznaju, rad na sebi...

kao što sam već rekao: "put u pakao popločan je najboljim namjerama", i zato je uvijek pitanje kakve snage i energije protječu kroz tzv. "iscjelitelja" jer "nije zlato sve što sija"...

uglavnom je tako da se ljudi potpuno unište svojim načinom života (loša prehrana, negativne emocije, misli...) i onda svoju odgovornost za svoje zdravlje žele prebaciti na nekog drugog (najčešće iscjelitelja ili nekog terapeuta dajući mu se u ruke)...

u Danteovom "Paklu", upravo prvi nivo pakla čine raznorazni samozvani iscjelitelji i dobročinitelji koji su nerazumijevajući prave razloge bolesti i nedaća zapravo više odmagali nego pomagali ljudima...

ovaj život je jedna velika vježbaonica u kojoj svatko mora naučiti svoju lekciju, i nitko je ne može proći i odraditi umjesto vas jer je ona namijenjena vama...

iscjelitelj u vama je besplatan, samo obratite pažnju na ono što činite i razmišljate i odgovor će vam sam stići...zašto plaćati drugima za neku tehniku koja je možda samo njemu od koristi...

RED PILL je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
-Sač- (02-06-10), alina (09-06-11), dkovacic (23-04-12), dreamygirl (12-09-11), dudy (12-11-14), larica (01-10-10), madagaskar (03-10-11), nebojša (06-01-11), Tree (28-09-10), UltraViolet (02-12-14), zero_point (09-01-12)
Nepročitano 10-11-09, 21:48   #4
New member
 
ElviraS's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Postovi: 10
ElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enough
Zadani

Rekonektivni prakticar sam vec 2 godine.
Poslije procitane knjige Rekonekcija me privukla sebi. Metoda opisana u knizi me je privukla svojom jednostavnoscu. I zeljela sam osjetiti licno ono o cem je Dr. Eric Pearl pricao.

Koja 'slucajnost' da se bas tad odlucio posjetiti zemlju u kojoj zivim (Holandija) i po prvi put odrzati seminar i u toj zemlji.
Prije seminara napravila sam Licnu Rekonekciju. Iskustva ovog dogadjaja je prica za sebe.

Seminar se odrzavao u Amsterdamu i prisustvovalo mu je oko 700 dusa. To je bilo ljepo dozivjeti, biti jedna od tih 700 dusa s istim ciljem na istoj frekvenciji.
Bila su to 3 intenzivna dana u kojima sa naucila puno.

Energija je jaka, osjecam je daleko vise nego nago sa II stepenom Reiki. Dok je Reiki blag djeluje smirujuce, Rekonekcija je sve osim suptilna. Ona zaista zna razdrmati pacjenta na stolu. Ovdje negovorim figurativno. Moze se vizualno pratiti tok energije dok pomjeras ruke s jednog djela tjela na drugi. Nekad se to ocituje u jakim fizickim reakcijama pacjenta.
Na seminaru smo pricali o cjenama usluga. Ovom prilikom je Pearl rekao da je fer cjena jednog tretmana ako se uporedi sa satom masaze fizioterapeuta u zemlji u kojoj radis. U Holandiji cijena sata fizio masaze se krece od 35-65 eura.
Razumila sam da cijene terapije na vasim podrucju variraju, ali su ipak daleko vece nego ovdje. A nas standard zivljenja je ipak malo veci nego dole. Pitam se zasto je to tako???
Ali uvjek kazem, gdje ima ovaca bice i vune.

Toliko za sada od mene sa mojim Rekonektivnim iskustvima.
Puno pozdrava.

Zadnja promjena:
ElviraS je offline   Reply With Quote
Hvala na korisnom postu!
Crvenkapa (16-03-14), Spring (10-11-09), Tree (28-09-10)
Nepročitano 21-11-09, 16:35   #5
Alternativa addict
 
medix's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 427
medix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud of
medix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud of
Zadani

Da li mogu negdje da kupim knjigu o rekonekciji ili da je downloadujem?
Da li u Srbiji postoji tecajevi rekonekcije?
Da li postoji povezanost izmedju Theta healinga i rekonekcije?
Da li se rekonekcijom mogu tretirati ozbiljni zdravstveni problemi i deformiteti i sa kojim uspjehom?
Mozete li mi dati linkove gdje cu moci blize da se upoznam sa ovim sistemom?

Hvala na odgovorima!
medix je offline   Reply With Quote
Nepročitano 21-11-09, 22:21   #6
New member
 
ipak's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Postovi: 2
ipak is on distinguished road
Clapping Pojašnjenje...

Citat:
Originally Posted by Elvira. Pogledaj Post
Rekonektivni prakticar sam vec 2 godine.
Poslije procitane knjige Rekonekcija me privukla sebi. Metoda opisana u knizi me je privukla svojom jednostavnoscu. I zeljela sam osjetiti licno ono o cem je Dr. Eric Pearl pricao.

Koja 'slucajnost' da se bas tad odlucio posjetiti zemlju u kojoj zivim (Holandija) i po prvi put odrzati seminar i u toj zemlji.
Prije seminara napravila sam Licnu Rekonekciju. Iskustva ovog dogadjaja je prica za sebe.

Seminar se odrzavao u Amsterdamu i prisustvovalo mu je oko 700 dusa. To je bilo ljepo dozivjeti, biti jedna od tih 700 dusa s istim ciljem na istoj frekvenciji.
Bila su to 3 intenzivna dana u kojima sa naucila puno.

Energija je jaka, osjecam je daleko vise nego nago sa II stepenom Reiki. Dok je Reiki blag djeluje smirujuce, Rekonekcija je sve osim suptilna. Ona zaista zna razdrmati pacjenta na stolu. Ovdje negovorim figurativno. Moze se vizualno pratiti tok energije dok pomjeras ruke s jednog djela tjela na drugi. Nekad se to ocituje u jakim fizickim reakcijama pacjenta.
Na seminaru smo pricali o cjenama usluga. Ovom prilikom je Pearl rekao da je fer cjena jednog tretmana ako se uporedi sa satom masaze fizioterapeuta u zemlji u kojoj radis. U Holandiji cijena sata fizio masaze se krece od 35-65 eura.
Razumila sam da cijene terapije na vasim podrucju variraju, ali su ipak daleko vece nego ovdje. A nas standard zivljenja je ipak malo veci nego dole. Pitam se zasto je to tako???
Ali uvjek kazem, gdje ima ovaca bice i vune.

Toliko za sada od mene sa mojim Rekonektivnim iskustvima.
Puno pozdrava.

A ovo što pišeš može se primijeniti i na ostale životne uvjete.
Napumpati se energijom nije nikakav problem, frekvencija i čovjekova suština sasvim je već nešto drugo.
O tome Eric, u svojoj knjizi, i piše; iako ne prođoh još rekonekciju, ali ako se to bude dešavalo, jedino mogu dopustiti osnivaču iste, da se petlja u moje polje.
333 eurâ je cijena rekonektivne inicijacije worldwidely, a ovo o cijeni tretmana sada prvi put čujem, od tebe, Elvira, i moram reći da to samo govori o onome što mi je moja intuicija već dala naslutiti: da je Pearl iskrena osoba.
Srećom, mnogo toga duhovnoga prođoh, a nisu me šišali ni strani ni domaći, što govori da su ljudi svugdje isti, a da ni svi tragatelji nisu za potcijeniti.
Lijepi pozdrav...
ipak je offline   Reply With Quote
Nepročitano 23-11-09, 10:31   #7
New member
 
ElviraS's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Postovi: 10
ElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enough
Zadani

Medix: Da, knjiga je prevedena i na nas jezik. Potrazi je.
Eric je dolazio vec u Srbiju i mislim da nece ostati samo na ovom 1x. Poslije njegovog seminara i Licne Rekonekcije mozes se baviti Rekonektivnim ljecenjem.
Zaista neznam da postoji link izmedju Rekonekcije i Theta healinga. Malo znam o Theta healingu.
Garancije niko nedaje garanciju da ce doci do potpunog izljecenja. Mislim da nijedam ozbiljan terapeut nemoze dati garanciju da ce se velike deformacije potpuno otkloniti. Mi se samo MOZEMO NADATI da cemo skupa uz zajednicke napore postici sto bolji rezultat, onaj koji Univerzum u tom stadiju tvog zivota ima u vidu za tebe.
Gooegle je, po meni, izum stoljeca. Tamo ces naci linkove.
Nadam se da sam uspjela odgovoriti na tvoja pitanja.
ElviraS je offline   Reply With Quote
Nepročitano 23-11-09, 10:40   #8
New member
 
ElviraS's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Postovi: 10
ElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enoughElviraS will become famous soon enough
Zadani

Ipak: Drago mi je cuti da ovoj tematici prilazis sa nogama na zemlji. To je, po meni, upravo i dobar pristup.
Ne dati se zbuniti slatkorjecivoscu pojedinih gurua, nego jasno stati i saslusati sta ti tvoje unutrasnje vodstvo kaze. Da li je bilo koji tretman koji se nudi, u ovom trenutku mog zivota za mene upravo ono sto mi treba. Da li ce me ova metoda, seminar, kurs odvesti tamo cemu tezim i sto je najvece dobro za mene u ovom trenutku.
Ako su odgovori na ova pitanja postavljena nasem Visem JA, pozitivni, onda tu nema dileme.

Svako dobro.
ElviraS je offline   Reply With Quote
Nepročitano 23-11-09, 11:44   #9
Ohm
 
Blue_Knight's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Croatia
Postovi: 2,394
Blue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond repute
Blue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond reputeBlue_Knight has a reputation beyond repute
Zadani

Citat:
Originally Posted by medix Pogledaj Post
Da li mogu negdje da kupim knjigu o rekonekciji ili da je downloadujem?
Da li u Srbiji postoji tecajevi rekonekcije?
Da li postoji povezanost izmedju Theta healinga i rekonekcije?
Da li se rekonekcijom mogu tretirati ozbiljni zdravstveni problemi i deformiteti i sa kojim uspjehom?
Mozete li mi dati linkove gdje cu moci blize da se upoznam sa ovim sistemom?

Hvala na odgovorima!
Koliko je meni poznata energija rekonekcije je nova energija koja se pojavila zahvaljujuci Dr. Ericu Pearlu.

Theta Healing je zapravo drevno znanje nadopunjeno i objašnjeno sa strane Vianne Stibal, o tome kako se povezivati sa Energijom Stvaranja i pomocu nje otkloniti podsvjesne blokade koje su dovele do bolesti, i uzroke samih.

Istotako, moguce je kreirati obnavljanje tkiva, itd...
Moguce je i fokusirati energiju stvaranja da prodje kroz ruke, ali onda uspjeh ovisi o tome koliko je sam terapeut čist.

Zato je u samoj Vianninoj knjizi, taj nacin prijenosa energije kroz ruku samo načelno spomenut, kao mogućnost, a ne pravilo u Theta Healingu. U TH se inače iscjeljenja svjedoče, i prenose direktno sa izvora, energije stvaranja, Boga, ili kako vam drago.

Čitajući interview sa Ericom Pearlom osjetio sam rekonektivnu energiju, iako to nisam očekivao. Meni se osobno manifestirala kao toplina kombinirana sa žmarcima.

Energija stvaranja, Bezuvjetne Ljubavi, koja se koristi u th je blaga ali prodorna, ali, ponavljam, ona se inače ne koristi kroz ruke.

Od ostalih energija sam još iskusio Pranu, Reiki, i Energiju terapije po Domančiću.

Sigurno postoje osobe koje su kombinirale Rekonekciju i TH, ali iste trebaju paziti da ne upadnu u zamke ega: Iscjeljuje Bog.


"Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)Podijeli post!

Blue_Knight je offline   Reply With Quote
Blue_Knight, hvala ti na korisnom postu!
LIK (23-11-09)
Nepročitano 23-11-09, 14:23   #10
Alternativa addict
 
medix's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Postovi: 427
medix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud of
medix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud ofmedix has much to be proud of
Zadani

Hvala na lijepim odgovorima.
Uspio sam naci knjigu.
Hvala i Elviri na predusetljivosti i dobroj volji!
medix je offline   Reply With Quote
Odgovor

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Pisanja Postova
Vi ne možete otvoriti novu temu
Vi ne možete odgovarati na postove
Vi ne možete pridružiti datoteku
Vi ne možete editirati Vaše postove

BB kod je On
Smajlići su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnVremenska Zona je GMT +1. Trenutno je 13:41 sati.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.0