Dr. Eric Pearl

Collapse
X
 
  • Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • Blue_Knight
    Ohm
    • Apr 2009
    • 2394

    Dr. Eric Pearl



    Svetski priznat iscelitej, Dr. Erik Perl je gostovao na bezbroj televizijskih programa u US i širomsveta, bio je pozvan da govori u Ujedinjenim nacijama, držao predavanje ispred prepune sale Medison skvera, a o njegovim seminarima se pisalo u raznim publikacijama, uključujući Njujork tajms.

    Kao lekar, Erik Perl je 12 godina vodio svoju izuzetno uspešnu ordinaciju kiropraktera, sve do jednog dana, kada su pacijenti poceli da govore da su osecali njegove ruke na sebi, mada ih on nije fizicki dodirivao. Prvih par meseci njegovi dlanovi su bili u plikovima i krvarili. Ubrzo posle toga su Erikovi pacijenti počeli da prijavljuju da su čudesno izlečeni od raka, bolesti vezanih za AIDS-a, epilepsije, sindroma hronicnog umora, multiple skleroze, reume i artritisa, urodjenih deformiteta, cerebralne paralize, i ostalih teških oboljenja. Sve se to dešavalo kada je Erik držao svoje ruke u njihovoj blizini. To nastavlja da se dešava i do današnjih dana.

    Do sada su u šest knjiga dokumentovana izlečenja njegovih pacijenata, uključujući i Erikovu knjigu koja je svetski bestseler, ''Rekonekcija: leči druge, izleči sebe'' (The Reconnection - Heal Others, Heal Yourself), izdata na 27 jezika Njegova klinika je u Los Andelesu, ali lečenja Erika Perla su izazvala veliko interesovanje svetskih vrhunskih medicinskih naučnika u bolnicama i na univerzitetima širom sveta. Tu su i Džekson memorijalna bolnica (Jackson Memorial Hospital), UCLA, Cedars-Sinai medicinski centar, V.A. Bolnica, Minesota univerzitet, Miami univerzitet, Univerzitet Arizone gde je držao predavanje lekarima na poziv Dr. Andrjua Veila (Dr. Andrew Weil, Trenutno se rade nova istraživanja u brojniminstitutima pod nadzorom veoma priznatih naučnih istraživača kao što je Geri Švarc (Gary Schwartz) PhD, Vilijam Tiler (William Tiller) PhD i drugi.

    Tokom godine Erik stalno putuje po svetu donoseći svetlost i informaciju Rekonektivnog lečenja na našu planetu. On vas podučava kako da aktivirate i koristite ovaj novi, sveobuhvatni spektar frekvencija koje leče, što nam omogućava da sasvim prevaziđemo "energetsko lečenje" i "tehnike", i da koristimo nivolečenja koji prevazilasi bilo šta što je bilo ko mogao da koristi do sada! Do danas je podučio više od 30 000 Praktičara Rekonektivnog lečenja u više od 55 zemalja, spontano stvarajući generaciju iscelitelja širom sveta.

    Preuzeto sa: http://www.lecenje-rekonekcijom.info
    "Karakter je čovjeku sudbina" (Heraklit)










Latest Topics

Collapse

Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎