Hrana iz vok-a

Collapse
X
 
  • Vrijeme
  • Show
Clear All
new posts
Advertisement
  • dany
    Alternativa addict
    • May 2011
    • 407

    Hrana iz vok-a

    Vok tava

    Tipična posuda kineske kuhinje, a služi za brzu pripremu jela od povrća, ribe, mesa, riže.





    Upotreba:

    Tipična posuda kineske kuhinje, a služi za brzu pripremu jela od povrća, ribe, mesa, riže.
    Savjet:

    Kod pripreme jela upotrebljavajte vrlo malo masnoće




    Kupila sam vok, pa ako neko ima ideju ili recept za spremanje hrane u ovoj posudi, napisite
  • Eoja
    Alternativa addict
    • Oct 2011
    • 219

    #2
    Ja u voku pravim kombinacije povrća ili rižoto sa povrćem s tim što prvo napravim rižu u drugoj posudi i dodam je povrću praktično pred sam kraj kuvanja.

    Možeš praviti recimo brokulu (prethodno malo obarenu), tikvice i mladi luk, dodati prethodno skuvanu basmati rižu i začiniti morskom solju, korijanderom i soja sosom.

    Takođe pravim i kus kus s povrćem na ovaj način: dinstam komorač u voku, dodam prethodno potpoljen kus kus i bijeli luk.

    Comment









    Latest Topics

    Collapse

    There are no results that meet this criteria.

    Working...
    😀
    😂
    🥰
    😘
    🤢
    😎
    😞
    😡
    👍
    👎