Meni su ove bolesti toliko razorile organizam da su i specijalisti napisali "ozbiljno stanje" jer sam odbila terapiju sintetickim hormonima, pa su se bojali ishoda. (PS njih nije briga ako ti umres nego ih briga samo da ti KORISTIS ZVANICNU terapiju a ostalo se sve zna zataskati medicinskim isprikama !!)
.... Anti-tijela su bila oko 350 a TSH 63 (od do 4,5 normalnih) a T3/4 u tragovima.
Temperatura tijela mi je bila po 34,5 (dakle metabolizam stravicno spor, a to se povecavalo kad jedem ili pijem alkohol na 35,5 - 36C.
Moj oporavak moram razdijelit u pod naslove jer je stvar jako slozena. Tako da cu ovdje pisati o sljedecim stvarima malo po malo dok ne zavrsim. (Takodje, nema sanse da ja mogu opisat zasto nesto ne ili da - sve u tancine ! Ali mogu MOJE ISKUSTVO a vi posmatrajte svoje tijelo i uzmite ono sto vam odgovara. Jer kad bih se zaplitala u "naucna" objasnjavanja il alternativna - kraja ne bi bilo. Neke stvari jednostavno - RADE - a da nikom nije jasno kako. A nauka mijenja preporuke iz dana u dan tako da je tu slaba vajda.)
- Simptomi
- Odluka da poslusam tijelo i pozovem u pomoc prirodu ( i Boga)
- Faze izlijecenja
- Prirodni hormoni - protokol
- Ishrana
- Sport i sauna
- San i odmaranje
- Suplimenti
- Testiranja i posmatranje sopstvenog tijela
- Oporavak
- Izlijecenje i odrzavanje
.... Anti-tijela su bila oko 350 a TSH 63 (od do 4,5 normalnih) a T3/4 u tragovima.
Temperatura tijela mi je bila po 34,5 (dakle metabolizam stravicno spor, a to se povecavalo kad jedem ili pijem alkohol na 35,5 - 36C.
Moj oporavak moram razdijelit u pod naslove jer je stvar jako slozena. Tako da cu ovdje pisati o sljedecim stvarima malo po malo dok ne zavrsim. (Takodje, nema sanse da ja mogu opisat zasto nesto ne ili da - sve u tancine ! Ali mogu MOJE ISKUSTVO a vi posmatrajte svoje tijelo i uzmite ono sto vam odgovara. Jer kad bih se zaplitala u "naucna" objasnjavanja il alternativna - kraja ne bi bilo. Neke stvari jednostavno - RADE - a da nikom nije jasno kako. A nauka mijenja preporuke iz dana u dan tako da je tu slaba vajda.)
- Simptomi
- Odluka da poslusam tijelo i pozovem u pomoc prirodu ( i Boga)
- Faze izlijecenja
- Prirodni hormoni - protokol
- Ishrana
- Sport i sauna
- San i odmaranje
- Suplimenti
- Testiranja i posmatranje sopstvenog tijela
- Oporavak
- Izlijecenje i odrzavanje
Comment